Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natalie19
    07. Travanj 2022. 11:42

Pipin čestitam od srca, da bu uredna i najdosadnija! 🥰
    Kejsy draga žao mi je da opet prolazis kroz sve to. Budi jaka i dalje! Možda bi bila to i najbolja opcija pa krenete s ivf. Budeš vidjela kaj ti budu savjetovali doktori, pa se odlucite ti i muz. A s proljetnicom se opce ne opterecuj. Nemoj se zivcirati, pusti neka prica.znam da je tesko ponekad presutjeti ali nista ne bus postigla ako se pravdas s njom, samo sebi stvaras stres i nervozu.
    Lavica drago mi je da je doslo do ovulacije. Sretno u pokrivanju, uzivajte sljedece dane ☺️
    Blair da ugledamo i tvoj plusic 🤞🏻🍀
    Lussy ja sam naručila lh trakice na gravida.hr femometer 40lh + 10 hcg 129 kuna, a dosle su mi kroz 2/3 dana. Koristila sam jih 3 cikluse ali nikad nisam uhvatila peak, ali nema veze mi smo pokrivali.🤣  Danas bas zavrsavamo s terapijom, hvala Bogu jer ovo više nije bilo za izdržati. 😅😅

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• bellanaa
    07. Travanj 2022. 11:42

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Cure jel piski danas neko testic? 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀😘😘😘

Ja trebaalaa, ali nisam stigla do čašice... imam još vremena 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Pipin
    07. Travanj 2022. 11:44

proljetnica

Opet izmišljaš, bete si počela raditi prošlu srijedu, ovdje si napisala 6 vrijednosti a općepoznato je da se rade svakih 48 sati ili kako si napisala svakih 72 sata, dakle mogla si napraviti najviše 3 puta. Ali bar smo došli do toga da nije u pitanju ekstrauterina neko “krvarenje” (čitaj menstruacija)

A sto ti nije vise dosadilo glumiti Sherlock Holmesa. Daj nam radije, kad si vec tu, reci nesto o sebi posto Kejsy vjerno pratis 😉 imas bebu ili ocito radite na bebi posto si nam svratila raditi reda u grupu?

Pipin
    07. Travanj 2022. 11:45

MBMikica

Kejsy Zao mi je draga moja koroz sta prolazis i zelim ti puno snage da i to ostane iza tebe kao i mnoge druge poteskoce koje si imala. Ti si za mene posebna osoba jer si mi na drugoj temi pomogla puno i davala vetar u ledja i ohrabrila me da idem dalje.
    Pipin Srecno na + i zelim ti skolsku trudnocu sa tvojom malom 🌈 bebom docekate dane srece i zadovoljstva.
    Kejsy meni je ovo drugi ciklus posle spontanog a poceo je 03.04.2022 tako da ne ovekivana M trebala bi po kalendaru stici 30.04.2022.

Hvala ti❤️

Pipin
    07. Travanj 2022. 11:45

natalie19

Pipin čestitam od srca, da bu uredna i najdosadnija! 🥰
    Kejsy draga žao mi je da opet prolazis kroz sve to. Budi jaka i dalje! Možda bi bila to i najbolja opcija pa krenete s ivf. Budeš vidjela kaj ti budu savjetovali doktori, pa se odlucite ti i muz. A s proljetnicom se opce ne opterecuj. Nemoj se zivcirati, pusti neka prica.znam da je tesko ponekad presutjeti ali nista ne bus postigla ako se pravdas s njom, samo sebi stvaras stres i nervozu.
    Lavica drago mi je da je doslo do ovulacije. Sretno u pokrivanju, uzivajte sljedece dane ☺️
    Blairda ugledamo i tvoj plusic 🤞🏻🍀
    Lussyja sam naručila lh trakice na gravida.hr femometer 40lh + 10 hcg 129 kuna, a dosle su mi kroz 2/3 dana. Koristila sam jih 3 cikluse ali nikad nisam uhvatila peak, ali nema veze mi smo pokrivali.🤣 Danas bas zavrsavamo s terapijom, hvala Bogu jer ovo više nije bilo za izdržati. 😅😅

❤️

Pahuljka
    07. Travanj 2022. 12:02

Pipin cestitaaaaaam 🥰 Kako divan plusic na ovako tmuran i kisovit dan (bar kod nas). Zelim ti uspjesnu i bezbriznu trudnocu ❤

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• bellanaa
    07. Travanj 2022. 12:05

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

bellanaa

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Cure jel piski danas neko testic? 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀😘😘😘

Ja trebaalaa, ali nisam stigla do čašice… imam još vremena

U svakom slucaju jedva cekam i nadam se da te testic obraduje, a i sve nas 🤞🍀😘💕

I Ella bi trebala skupa sa mnom :P 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Pipin
    07. Travanj 2022. 12:11

Pahuljka

Pipin cestitaaaaaam 🥰 Kako divan plusic na ovako tmuran i kisovit dan (bar kod nas). Zelim ti uspjesnu i bezbriznu trudnocu ❤

Hvala od srca❤️ I jedva cekam nove plusice

• Nik135
    07. Travanj 2022. 12:28

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Nik135

Ok dakle od sutra.. i blaga crtica je znak za akciju ili?😅

Slikaj trakicu. Zavisi ako je pocela da tamni zasto da ne. I koji si dan ciklusa?

Danas 7. dan

Polly
    07. Travanj 2022. 12:30

Pozdrav svima, evo mene opet pala s neba, ali nemam vam što o sebi pisati. Malo se glupo osjećam što banem s komentarom tu i tamo, ali pratim vas redovno i ne stignem se uopće na sve osvrnuti. Čestitam curama na novim plusićima, a Kejsy tebi želim svo strpljenje ovoga svijeta za to što prolaziš ❤️ Što se tiče ove provokatorske pahulje, kako li se već zove, mislim da bi joj stvarno trebali prestati odgovarati jer svaki odg na njezin post nju gura u dalje da piše. Neka napiše još 20 postova, kad vidite da su njezini nemojte ni čitati, dosadit će joj s vremenom.
    Javljam se jer evo 1 dan "kasni", ali još uvijek može doći jer sam danas 32 dc, a znalo je doći do 33 dc. Jučer me počele grudi boljeti lagano, danas pak intenzivno prduckam, klasično simptomi da gospođa dolazi. Pa eto ne nadam se ničemu, čak nemam niti jedan test u pripravnosti jer smo samo dva dana pokrili ovaj mjesec pa eto, čekam da krenem u novi ciklus. Ima li koja curka da je dobila plus, a prduckala usput? 🙈😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.