I moja vještica voli doći tijekom noći,taman da mi uništi san od jačine grčeva😂
To je to! Obavezno me probudi nesnosna bol 😅
Oprosti, nisam popratila, koji si ti dpo?
Znam da smo missy i ja na istom 😊
Ima li sto kod tebe? Kakav znak?
Ništa, samo grudi i dalje bole… nisam pametna više 🤷🏼♀️
Ma vjeruj mi da ni ja nisam. 🤷🏻♀️
Pricekat cu do pon, ako ne dodje radim jos jedan test.
Kejsy nadam se da je dobro ovaj iscjedak, da nije onaj koji ide kad krece M.. 🤞🏻
❤️🙏🏻
Lijepo pozdrav 🙈
Imam pitanje… naime, stigli su mi konacno nalazi hormona, imam abnormalno malo vitamina D te mi je dr prepisala D vital i rekla da to pijem 1x tjedno… takodjer dala mi je i eytorx od 25 mikrograma jer mi je stitnjaca nesto malo povisena, obzirom da planiram trudnocu to treba regulirati… pa me zanima da li ima koja iskustva s tim i koliko je trebalo da se desi trudnoca? 🙈🍀😊
Hej meni ti je ths 4 trenutno i ostala sam normalno trudna …bio mi je 6 prije mjesec dana ali od stresa i u međuvremenu sam ostala trudna i rekla je da se odmah javim njoj tj endokrinologu za ponovo vađenje…i naravno bio je 4 … ( vadite u bolnici krv nikad u domu zdravlja jer domovi zdravlja imaju drugačiji reagans i znaju pokazat vise) I nista anti tpo mi je bio 18 a normalno je do 9 i sad sam kao i ti na eutyroxu od 25 jedna dnevno…. kaže da nije ništa strašno zapravo to je ono minimalna doza… gle nekima stitnjaca stvara problem nekom ne… ali uz štitnjaču su bitni i hormoni meni su oni bili super pa sve to zajedno ima veze jedno s drugim… jel ti jako poviseno ili?
Ostali hormoni su svi u granicama normale, slobodni testosteron je nesto poviseniji malo ali dr kaze da to nema veze da su joj najbitniji LH i FSH(koji su savrseni🍀🙈) . TSH MI JE 3.59 sto je ona rekla da ce mi dati terapiju i da stanemo sa pokusavanjem dva mjeseca da nebi doslo nedaj boze do spontanog pobacaja 🤷🏻♀️ Neznam dali da se radujem sto i nije neki problem a opet… zaista zelimo nase malo cudo cim prije 🙈🥺 prosli puta mi je prolaktin bio 1411 sada je 600… uvjereni smo bili da je prolaktin problem ali eto.. kod mene se stalno mjenja 😂
Pa jel ti je vadila anti tpo to je jako bitno prije nego ti da terapiju... ths ti je inače super ali u trudnoci žele da je do 2.5 pa nam daju terapiju... ugl ...kao sto sam rekla nekome predstavlja problem ali ima tu i dosta drugih faktora a nekome ne...naime meni nije predstavljalo...vidjet ćeš kroz 30 dana već će biti bolja slika...😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lijepo pozdrav 🙈
Imam pitanje… naime, stigli su mi konacno nalazi hormona, imam abnormalno malo vitamina D te mi je dr prepisala D vital i rekla da to pijem 1x tjedno… takodjer dala mi je i eytorx od 25 mikrograma jer mi je stitnjaca nesto malo povisena, obzirom da planiram trudnocu to treba regulirati… pa me zanima da li ima koja iskustva s tim i koliko je trebalo da se desi trudnoca? 🙈🍀😊
Hej meni ti je ths 4 trenutno i ostala sam normalno trudna …bio mi je 6 prije mjesec dana ali od stresa i u međuvremenu sam ostala trudna i rekla je da se odmah javim njoj tj endokrinologu za ponovo vađenje…i naravno bio je 4 … ( vadite u bolnici krv nikad u domu zdravlja jer domovi zdravlja imaju drugačiji reagans i znaju pokazat vise) I nista anti tpo mi je bio 18 a normalno je do 9 i sad sam kao i ti na eutyroxu od 25 jedna dnevno…. kaže da nije ništa strašno zapravo to je ono minimalna doza… gle nekima stitnjaca stvara problem nekom ne… ali uz štitnjaču su bitni i hormoni meni su oni bili super pa sve to zajedno ima veze jedno s drugim… jel ti jako poviseno ili?
Ostali hormoni su svi u granicama normale, slobodni testosteron je nesto poviseniji malo ali dr kaze da to nema veze da su joj najbitniji LH i FSH(koji su savrseni🍀🙈) . TSH MI JE 3.59 sto je ona rekla da ce mi dati terapiju i da stanemo sa pokusavanjem dva mjeseca da nebi doslo nedaj boze do spontanog pobacaja 🤷🏻♀️ Neznam dali da se radujem sto i nije neki problem a opet… zaista zelimo nase malo cudo cim prije 🙈🥺 prosli puta mi je prolaktin bio 1411 sada je 600… uvjereni smo bili da je prolaktin problem ali eto.. kod mene se stalno mjenja 😂
Eh i vitamin D mi je svega 20… na sto se doktorica zgrozila 😂
Lijepo pozdrav 🙈
Eh i vitamin D mi je svega 20… na sto se doktorica zgrozila 😂
Ma kažem ti da ...možda zapravo nije stitnjaca problem već nešto totalno drugo ali ovo ti isto želi malo poboljšati sliku iako uopće nije loša... tako da kao što je i ona rekla da je uvjerena da je prolaktin...sta se tiče ths ne brini...i dobila si minimalnu dozu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Vidim da imaju raspravu o " proljetnici " na temama o ovulaciji … dode mi da vrištim koliko su žene zlobne
Haha, jel to zakuhala i na drugim temama ? 🤣🤣
Ne ne uopće nemoj ic tamo gdledat jer ćeš popizdit naime jedna članica je pitala dal to trola neka od njenih clanica…. a I svašta je još nešto napisala uopće nije vrijedno komentara… ugl . Baš tužno …treba se za takve duše pomoliti
Haha al mene to fakat ne dira, smijesno mi je koliko se likusa ofira i provaljuje sa svojim zakljuccima, samoprozvani Dr. House 🤣 koja tema ? 🤣
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Vidim da imaju raspravu o " proljetnici " na temama o ovulaciji … dode mi da vrištim koliko su žene zlobne
Haha, jel to zakuhala i na drugim temama ? 🤣🤣
Ne ne uopće nemoj ic tamo gdledat jer ćeš popizdit naime jedna članica je pitala dal to trola neka od njenih clanica…. a I svašta je još nešto napisala uopće nije vrijedno komentara… ugl . Baš tužno …treba se za takve duše pomoliti
Haha al mene to fakat ne dira, smijesno mi je koliko se likusa ofira i provaljuje sa svojim zakljuccima, samoprozvani Dr. House 🤣 koja tema ? 🤣
Mislim da su lh trakice🤦♀️🤦♀️🤦♀️ veće idiotarije neću valjda vise nikad tu procitat strasno... ugl ne isplati se ic tamo zivcirat ... ugl i ovako ovo čitaju ... no neka i čitaju ...no sumnjati i nazvat nekog fejk je stvarno žalosno...i tužno.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni je prestrašno koliko su ljudi zavidni, žena je ženi vuk.
Nisam znala da smo podijeljene 🤷 oh koji idioti hodaju svijetom.
Svi smo tu sa istom željom, ali ne možemo kamenjem jedni na druge 🤷🤷🤷
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Cure iz Hrvatske,odakle naručujete lh trakice i za koliko vam stižu?
Ako hoćeš Femometer možeš ih danas naručit i pokupit. Ima i na Španskom gdje žena prodaje.
Ja sam bas jucer od te zene narucila ovulacijske trakice i u toj cijeni, dobijes i 2 testa za trudnocu 10 mlu i 20 trakica za ovulaciju, 60 kn…poslala mi je i racun na mail…
Evo link s Njuškala. Ja sam naručila u četvrtak navečer, u ponedjeljak ujutro stiglo. :) Nisam ih još isprobala...
Nadam se da će biti bolje od ovih što sam uzela prve s Aliexpresa koje nisu ništa pokazale. Prvi put koristim pa ne znam radim li ispravno..
Sretno!
https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema-ostalo/lh-trakice-ovulaciju-paketi-testovi-trudnocu-dostava-gratis-oglas-32439299
Bok cure 😁 Prvo cestitke svima na plusicima, nadam se da cemo ih i mi brzo ugledat. Dosta vas citam zadnje vrijeme, fascinirana sam kolicinom podrske i dobre energije na ovom forumu. Kejsi samo hrabro naprijed, zelim ti najbrzi oporavak i jos brze skolsku i dosadnu trudnocu, zaista si dobar duh ovog foruma ❤ Dakle, decko i ja nekih godinu dana se ne pazimo, ali eto jos uvijek nista. Zadnja 2 mjeseca sam pocela sa lh trakicama lovit ovulaciju, jer sad bi vec stvarno jako htjeli bebu, a ocito sa opustenim old school nacinom ne ide. Skuzila sam da cerikvalne sluzi opce nemam 😬Dali imate nekakav savjet, postoje li nekakvi suplementi ili nesto cime bi to mogla poboljsat?
Lijepo pozdrav 🙈
Meni je tsh bio 4.1 prije trudnoce, trebalo nam je 6mj da ostanem trudna,s tim da sam ostala trudna isti mjesec kad sam pocela piti euthyrox 25mg tako da nije od tableta sigurno,sad mi je tsh 3.7 i povecala mi je dozu s obzirom da sam trudna pa moram spustit ispod 2.5 :)
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji