Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    07. Travanj 2022. 09:30

Pipin

Žene, ja radila test jutro 🙊🙊🙊🙊🙊🙊

https://ibb.co/4R4bJmb

Čestitke!!! ❤️🥂
    Kod mene jos nista, kasni malo radi svega.. 
    Danas me glava boli od ranog jutra, neka sam sva smusena, vrijeme je nikakvo.. 
    Sutra moram za Zg na kontrolu radi epi..sve se to naslagalo zadnjih dana al dobro, proci ce.. 
    Ima jos koji plusic? 🤞🏻

❤️🙏🏻

Pipin
    07. Travanj 2022. 09:38

lil_me

Pipin

💃💃💃💃💃💃💃
    Želim ti školski urednu trudnoću ♥️♥️

Ja sam saznala da sam trudna isto sa CB digitalnim testom, isto pisalo 1-2 tt, evo sad je 4t4d, nemam ni jedan simptom, nijednom nije bio zatvor, dva tri dana napuhan stomak i iscjedak, drugo ništa…. I drago mi je, jer ću moći bez problema raditi, kažu da simptomi dolaze na velika vrata 6tt, pa ćemo onda vidjeti….

Ma jučer sam odlučila digitalni kupiti jer me on nikad nije iznevjerio, uvijek pokazao kako je. Ja ti isto za sad nemam neke simptome, rano je, znam. Osim što sam vam pisala za žiganje u jajniku i grčeve. I isto tako mi je od jučer dosta neugodan osjećaj kad malena doji. Kad je tebi pregled, jesi se naručila već?

Meni su u prvoj trudnoći (koju nisam iznijela) najjači bili simptomi, krenuli 7tt. Valjda jer se tijelo prvi put susrelo s hcg. Druga trudnoća gotovo nikakvi simptomi osim ogromnih i bolnih grudi. O

Pipin
    07. Travanj 2022. 09:38

Missy87

Pipin

Čestitke!!! ❤️🥂
    Sutra moram za Zg na kontrolu radi epi..sve se to naslagalo zadnjih dana al dobro, proci ce..
    Ima jos koji plusic? 🤞🏻

Nisam popratila, ili jesam pa zaboravila. Na trudnoću ne sumnjaš?

Deic17
    07. Travanj 2022. 09:43

Mart0409

lussy2205

Cure iz Hrvatske,odakle naručujete lh trakice i za koliko vam stižu?

Ako hoćeš Femometer možeš ih danas naručit i pokupit. Ima i na Španskom gdje žena prodaje.

Ja sam bas jucer od te zene narucila ovulacijske trakice i u toj cijeni, dobijes i 2 testa za trudnocu 10 mlu i 20 trakica za ovulaciju, 60 kn...poslala mi je i racun na mail...

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    07. Travanj 2022. 09:45

Mogu ti staviti broj ovdje, gdje joj se mozes javiti preko whatsappa, zena je bas susretljiva i sve lijepo objasni

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Missy87
    07. Travanj 2022. 09:50

Pipin

Missy87

Pipin

Čestitke!!! ❤️🥂
    Ima jos koji plusic? 🤞🏻

Nisam popratila, ili jesam pa zaboravila. Na trudnoću ne sumnjaš?

Ma radila sam test prije 2 dana, nista.. 
    Pricekat cu jos do iduceg tjedna pa cu vidjeti.

❤️🙏🏻

Ella..
    07. Travanj 2022. 09:54

Pipin, čestitam i želim ti školsku i urednu trudnoću ☺️🤞🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• bellanaa
    07. Travanj 2022. 09:57

lussy2205

Cure iz Hrvatske,odakle naručujete lh trakice i za koliko vam stižu?

Ja sam zadnje (zelene) našla na marketplace-u, ali kad ih potrošim onda ne znam od kud ću :( možda plus i minus? 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

lil_me
    07. Travanj 2022. 10:01

Pipin

lil_me

Pipin

💃💃💃💃💃💃💃
    Želim ti školski urednu trudnoću ♥️♥️

Ja sam saznala da sam trudna isto sa CB digitalnim testom, isto pisalo 1-2 tt, evo sad je 4t4d, nemam ni jedan simptom, nijednom nije bio zatvor, dva tri dana napuhan stomak i iscjedak, drugo ništa…. I drago mi je, jer ću moći bez problema raditi, kažu da simptomi dolaze na velika vrata 6tt, pa ćemo onda vidjeti….

Ma jučer sam odlučila digitalni kupiti jer me on nikad nije iznevjerio, uvijek pokazao kako je. Ja ti isto za sad nemam neke simptome, rano je, znam. Osim što sam vam pisala za žiganje u jajniku i grčeve. I isto tako mi je od jučer dosta neugodan osjećaj kad malena doji. Kad je tebi pregled, jesi se naručila već?

Meni su u prvoj trudnoći (koju nisam iznijela) najjači bili simptomi, krenuli 7tt. Valjda jer se tijelo prvi put susrelo s hcg. Druga trudnoća gotovo nikakvi simptomi osim ogromnih i bolnih grudi. O

Zaboravila sam mala grčenja, ponekad, kao menstrualni grčevi, mislila sam na pregled iza Uskrsa, tad ću bit 6t, mi smo mali grad, pa se ne trebam naručivati...
    Kad si ti mislila na pregled?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Deic17
    07. Travanj 2022. 10:01

Evo mackooo: 091 786 3899
    Poslat ce ti sigurno...cula sam se ja sa njom jos prije mjesec dana, da se informiram, no rekla sam da cu joj se javiti ako ne uspijemoo, te bas joj jucer napisem , da se nadam da ce mi njene trakice donijeti srecuuu, pa eto, mozda i tebi donesuu ❤❤ ima u ponudi i spermiogram, testiranje zenske plodnosti 😊😊

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.