Jel ima neko iskustva sa ovim testovima. Link u nastavku.
Bile su skupa u paketu sa lh trakicama nesto bas jeftino, hajde reko nek se ima sta umakat, ali da odma znam ako nisu pouzdane. Da se ne nadam 🤣 Al umocit moram 🤣
https://ibb.co/RSPhdfC
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Bile su skupa u paketu sa lh trakicama nesto bas jeftino, hajde reko nek se ima sta umakat, ali da odma znam ako nisu pouzdane. Da se ne nadam 🤣 Al umocit moram 🤣
Ja sam imala takve plave one step i najbolje su meni su 25 dan pokazale pozitivno...znači top... 10 mlu... i ne lažu.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam imala takve plave one step i najbolje su meni su 25 dan pokazale pozitivno…znači top… 10 mlu… i ne lažu.
Nisam te plave ni vidjela, a doduse ni trazila, ove su vec bile zajedno za akciji. Al idem od toga da je isti proizvodjac, ne moze biti velika razlika. I ove su 10mIU/ml. Valjda budu dobitne 🤞🥰
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Vidim da imaju raspravu o " proljetnici " na temama o ovulaciji ... dode mi da vrištim koliko su žene zlobne
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
15 dpo odmiče, meni M još nema na vidiku… inače se sva napušem, imam spotting i lagani pritisak dolje. Sad - ništa.
Bazalna čudna…
Ujutro opet test ako se bazalna ne promijeni ili me vještica ne posjeti tijekom noći.
I moja bazalana s 36.8 pala jutros na 36.4 sta bit o trebalo u ovoj mojoj fazi veze nemam. Ali ibicno kad tako padne oadne dan pred menstruaciju. A ja evo krvarim 2 dana a temperatura tek danas pala.. pa ko zna mozda je i dobar znak.
Šta ti kažu doktori? I oni čekaju betu samo?
I moja vještica voli doći tijekom noći,taman da mi uništi san od jačine grčeva😂
To je to! Obavezno me probudi nesnosna bol 😅
Oprosti, nisam popratila, koji si ti dpo?
Znam da smo missy i ja na istom 😊
Ima li sto kod tebe? Kakav znak?
Ništa, samo grudi i dalje bole... nisam pametna više 🤷🏼♀️
Ja sam imala takve plave one step i najbolje su meni su 25 dan pokazale pozitivno…znači top… 10 mlu… i ne lažu.
Nisam te plave ni vidjela, a doduse ni trazila, ove su vec bile zajedno za akciji. Al idem od toga da je isti proizvodjac, ne moze biti velika razlika. I ove su 10mIU/ml. Valjda budu dobitne 🤞🥰
Ma isto je to samo su iz vama drugacije tj omot....sretno😘🤞
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Vidim da imaju raspravu o " proljetnici " na temama o ovulaciji … dode mi da vrištim koliko su žene zlobne
Haha, jel to zakuhala i na drugim temama ? 🤣🤣
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Vidim da imaju raspravu o " proljetnici " na temama o ovulaciji … dode mi da vrištim koliko su žene zlobne
Haha, jel to zakuhala i na drugim temama ? 🤣🤣
Ne ne uopće nemoj ic tamo gdledat jer ćeš popizdit naime jedna članica je pitala dal to trola neka od njenih clanica.... a I svašta je još nešto napisala uopće nije vrijedno komentara... ugl . Baš tužno ...treba se za takve duše pomoliti
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lijepo pozdrav 🙈
Imam pitanje… naime, stigli su mi konacno nalazi hormona, imam abnormalno malo vitamina D te mi je dr prepisala D vital i rekla da to pijem 1x tjedno… takodjer dala mi je i eytorx od 25 mikrograma jer mi je stitnjaca nesto malo povisena, obzirom da planiram trudnocu to treba regulirati… pa me zanima da li ima koja iskustva s tim i koliko je trebalo da se desi trudnoca? 🙈🍀😊
Hej meni ti je ths 4 trenutno i ostala sam normalno trudna …bio mi je 6 prije mjesec dana ali od stresa i u međuvremenu sam ostala trudna i rekla je da se odmah javim njoj tj endokrinologu za ponovo vađenje…i naravno bio je 4 … ( vadite u bolnici krv nikad u domu zdravlja jer domovi zdravlja imaju drugačiji reagans i znaju pokazat vise) I nista anti tpo mi je bio 18 a normalno je do 9 i sad sam kao i ti na eutyroxu od 25 jedna dnevno…. kaže da nije ništa strašno zapravo to je ono minimalna doza… gle nekima stitnjaca stvara problem nekom ne… ali uz štitnjaču su bitni i hormoni meni su oni bili super pa sve to zajedno ima veze jedno s drugim… jel ti jako poviseno ili?
Ostali hormoni su svi u granicama normale, slobodni testosteron je nesto poviseniji malo ali dr kaze da to nema veze da su joj najbitniji LH i FSH(koji su savrseni🍀🙈) . TSH MI JE 3.59 sto je ona rekla da ce mi dati terapiju i da stanemo sa pokusavanjem dva mjeseca da nebi doslo nedaj boze do spontanog pobacaja 🤷🏻♀️ Neznam dali da se radujem sto i nije neki problem a opet… zaista zelimo nase malo cudo cim prije 🙈🥺 prosli puta mi je prolaktin bio 1411 sada je 600… uvjereni smo bili da je prolaktin problem ali eto.. kod mene se stalno mjenja 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji