Cure jel piski danas neko testic? 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀😘😘😘
Ja trebaalaa, ali nisam stigla do čašice… imam još vremena
U svakom slucaju jedva cekam i nadam se da te testic obraduje, a i sve nas 🤞🍀😘💕
I Ella bi trebala skupa sa mnom :P
Haha velis 😁
Hajde ti probij led , čekamo sliku 🤗🤞☺️
hajde ti :P možda ujutro prije posla napravim jer popodne je kasno za njega ipak je još 4 dana
Ja čekam ponedjeljak- pregled pa bumo vidjeli onda nakon toga..
Ako me M ne zafrkne😅😅
Držim ti fige 🤞🤞
Btw odakle si?
Zagorje ti?
Slavonija ali živim u Austriji 😁
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Polly - pa ovaj put mi to nije bio simptom, ali nadust jest jako cesti simptom. Nemoj nista otpisivati jos, sutra pismi test a mi ti zelimo svu srecu svijeta🙂
Ma pričekat ću s testom do nedjelje barem ako ne dođe prije. Ja ne volim to ranije raditi i vidjeti snješka, draže mi je dobiti mengu nego vidjeti negativan test 😂 U prvoj t mi je kasnije krenula nadutost, a ovako je uvijek par dana prije M pa ju svakako očekujem. Makar i u prvoj trudnoći sam imala 2 neg testa nakon 4 dana kašnjenja, tek 6. dan kašnjenja jedva vidljiva sjena… Sve u svemu očekivanja su nikakva pa razočarenja neće biti, mogu biti samo pozitivno iznenađena 😁
A kakvi su ti ciklusi bili pre te trudnoce? Kad ti je tako testic pokazao?
Bili su cirkus, 28-38 dana. A prosjek mi je bio 31 dan i baš taj ciklus je bila jako kasna O očito tj da nije uspjela trudnoća, menga bi došla opet na tako duži razmak... A nakon trudnoće 28-33 dc, jednom na 34 i jednom na 37 dana došla, ali to u prvih par mengi nakon poroda dok se ciklus nije ustabilio.
Polly - pa ovaj put mi to nije bio simptom, ali nadust jest jako cesti simptom. Nemoj nista otpisivati jos, sutra pismi test a mi ti zelimo svu srecu svijeta🙂
Ma pričekat ću s testom do nedjelje barem ako ne dođe prije. Ja ne volim to ranije raditi i vidjeti snješka, draže mi je dobiti mengu nego vidjeti negativan test 😂 U prvoj t mi je kasnije krenula nadutost, a ovako je uvijek par dana prije M pa ju svakako očekujem. Makar i u prvoj trudnoći sam imala 2 neg testa nakon 4 dana kašnjenja, tek 6. dan kašnjenja jedva vidljiva sjena… Sve u svemu očekivanja su nikakva pa razočarenja neće biti, mogu biti samo pozitivno iznenađena 😁
E tako je i kod mene, bolje da vidim M nego negativan test.. 🙈🙈
Evo kasni mi jedan dan, prije 3 dana mi je bio negativan, imam bol u ledjima, dolje neko grcenje krene pa stane, pa sve mislim da cu dobiti.. A cice su me malo bolile pa me nisu bolile.
Kad provjeravam cerviks onda na prsticu bude malo sluzi, prvo mlijecna, druga malo mrvicasta.. 🙈
I tako, mogla bi nocas doci.
Ja isto svoju očekujem večeras, voli po noći doći 😅 Mi smo onda u istom sosu… Koliko ti traju inače ciklusi? Ja isto imam ugl mliječan iscjedak pa onda bude malo suho pa opet sva mokra dolje.. Sad ti znaj, može biti oboje. Ajde držim fige da tebi nikako ne dođe, moje šanse su male s obzirom da ne znam kad je bila O i 2 puta smo samo imali odnos ovaj mjesec. Statistika nije na mojoj strani 😂 Kako je kod tebe?
Obicno su 28/29 dana.. A imali smo odnose prije, za vrijeme i jedan poslije O.. Pokrili sve pa sad kak bude. Jel kasni ili se kuha nesto, ne znam..
Znam ja da test uvijek pomogne da odmah znas ali me to onda rastuzi..
Pa supeer, onda kod tebe stvarno ima nade 😍😍 Kad misliš pišnuti?
Ja ulovila peak! Cekam muza da dode doma. 🙈🤞
https://ibb.co/87nMT6S
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
🤞🏻🤞🏻🤞🏻 To je to!! Sad se pratimo u dpo! 😂😂
Sretno nam! 🤞👯♀️
29👩 28🧑
11/21 ttc
endometrioza i Hashimoto
Nik135 sto se tice lh trakica,
29👩 28🧑
11/21 ttc
endometrioza i Hashimoto
A kakvi su ti ciklusi bili pre te trudnoce? Kad ti je tako testic pokazao?
Bili su cirkus, 28-38 dana. A prosjek mi je bio 31 dan i baš taj ciklus je bila jako kasna O očito tj da nije uspjela trudnoća, menga bi došla opet na tako duži razmak… A nakon trudnoće 28-33 dc, jednom na 34 i jednom na 37 dana došla, ali to u prvih par mengi nakon poroda dok se ciklus nije ustabilio.
Pa da nema sta onda to mozda i nije bio 6 dan kasnjenja. Tesko je to reci kad su ti ciklusi u nekoliko dana razlike. Tako i meni doktorica kaze nista ne mora znaciti jer meni su ciklusi od 26-29 dana. Pa kad je ono prosli put bila mala beta, mislim da sma pisala o tom tamo na temu nesto vezano bas za betu. Pa smo se bas nadale da je to sve zbog eto toga da je taj ciklus 29 dana… Bitno da je tebi testic bio pozitivan 😉
A da, zato ja kažem "kasni" jer relano ne mora biti da kasni, ali nekog datuma se moram primiti da očekujem tada M 😅
Cure mozete li mi reci kakva iskustva imate sa clearblue digitalnim testicima?
Novim plusicima cestitam, a curama koje su dobile M zelim srecan sledeci ciklus.
Ajmo iznova. 🤣
Nik135, sto se tice lh trakica, najbolje bi bilo kada bi otprilike znala kada ocekivati ovulaciju: po sluzi, cerviksu... 7 dan je dosta rano, ali sve je moguce. Sama najbolje poznajes svoje tijelo. 😁
Pokusaj raditi svaki dan u isto vrijeme. Ne s prvim jutarnjim urinom, i za pocetak pokusaj ne piskiti cca 2h. Procijenit ces sama je li to potrebno i ubuduce ili nije, ali mislim da ce ti pomoci i olaksati dok se upoznavas s time da stvoris neku rutinu i iste uvjete za usporedbu.
Ako ne ces moci razlikovati promjenu na trakicama, mozda trebas mijenjati osjetljivost. Ja imam 20 mIU/mL pa pogledaj kako izgledaju trakice, stavila sam sliku s danima i satom koji post iznad.
Sretno! 😉
29👩 28🧑
11/21 ttc
endometrioza i Hashimoto
Wohooo
Sortiraj odgovore
Najstariji