Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 11:06

Missycat

Pozdrav svima. Evo i ja da se prijavim na forum. Upravo se spremam u Petrovu prvi put po terapiju Ovaleapom pa me lagano hvata nervoza.

♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Tinchy09
    03. Travanj 2022. 11:06

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

kokii2219

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Stigao nalaz beta 52.40 raste ali se ne dupla, pa vidjecemo sta dalje… cekam da se doktorica javi, pa najvjerovatnije ako ne danas onda sutra na UKC pa da vidimo sta je u pitanju, eto ja se nadam da ce poceti padati i da je biohemiska..e pa u istoj situaciji sam bila u 10 mj .. pa stvarno vise

Boze dragi🙁🙁 bas mi je zao da je takva situacija… nadam se da te cim prije dr nazove i nesto ucine.. tako razvlaceci nista ne cine dobro ni po tebe ni po plod. Pogotovo s onako niskim progesteronom mi cudno da ne poduzimaju nista.. Nadam se da te ceka najbolji ishod iskreno i svakako nas izvjesti sta bude dalje. Veliki zagrljaj za tebe❤

Pazi suvise je rano da se vidi nesto na UZV a ako mi digne progesteron a plod nije u maternici, onda rizikuje mene, pa nemoj me pogresno shvatiti, ali ako ja ne prezivim, vise ni trudnoce nece biti, ako trudnoca lose zavrsi, nadam se da ce se desiti druga i nadam se bice ok. Nisam bezdusna, nego sam samo smrtno realna, jer meni je zamalo sin ostao bez majke sa svoje 3 godine zbog moje van matericne… tako da.. Doktorica se trudi donjeti pravu odluku, zato i zuri sa tim da odem na pregled ako ne njoj onda nekom kome ona vjeruje, i ako zna da postoji mogucnost da ni to nece pokazati nista jos i da moze biti da me samo mogu pratiti.. Ma joj sve ja tebe shvatam, ali znala sma ja da terapije nema dok god mi se beta ne pocne pravilno duplati ili ako se ne pocne pravino duplati..

Ja se stvarno nadam da ce zavrsiti najbolje po tebe❤...
    Ako vec treba otici, bolje da otide, a iduci put se nadam da ce biti sve okej 🤞 
    Bas mi je zao sto ti se sve ovo desava, makar znam da nista nije u nasim rukama, nazalost. 
    Na  taj nacin sam i sebi racionalizirala stvari kad sam prolazila spontani. 
    Bolje je u ovom slucaju gledati stvari realno...
    Bit ce sve okej na kraju, saljem zagrljaj 😊

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 12:04

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Cure odoh klopati pa vas citam (u nadi da ima neki plusic za dodati na listu 🤞).
    Ja sam super ledja boljela od silnog mirovanja, malo nesto cackala po kuci ma ono laganica vise setala kroz kucu, ljedja popustila, e to mene zna zenuti pa nisam sigurn aod cega bole. Pre dva dana niej nist pomagalo bas su bas boljela. E sad ko zna jas sam sad radila betu u drugom labu cifre se mogu razlikovati ja sutra (ako sv ebude ok i ne budem isla na pregled) onda idem vaditi betu u ovom svom labu gde sam inace radila i ranije. Lakse je u porediti. Ja se osjecam super, malo neke blage vrtoglavice, tu i tamo mucnina neka blaga, bolova nema iscjednka nema jutros testic mao tamniji.. tako da nadajmo se da sam ofd onih kojim beta naglo skoci a desva se, ja sa sinom nemam pojma kako je to islo imala 4 dana smedjarenje kad je stalo dan kasnije uradila test toje bec bilo oko 6 dana kasnjenja, s tim da pojma nemam kad je ovulacija bila i koji sam na dan testa bila DPO. Cifre bete ne znam jer je tad nisam ni radila. E sad u 10 mj, moja beta se jest dupala svakih 48 sati ali je bila niska i na 4 vadnjenju krenula padati. Sad kako vidim raste bazalna, raste beta, e jest da se ne dupla ni blizu normalnog i moze biti vanmatericna, ali necu jos u tom pravcu evo i zasto (ne nadam se previse, tako da razocaranja nece biti) ali cuda se desavaju, svi smo razliciti 🤞 nista nije nemoguce
    https://ibb.co/0X2Bs0z
    Meni znanje i razum govore jedno a to je da je ovo jako lose, ali mi osjecaj govori deugo, a to je da ce biti dobro, e sad budemo vidjeli ko je u pravu razum ili osjecaj 🤷🏽 e ja tegoba nemam i super sma to je za sad najbitnije… cesto se desi da je nesto van statistike..

Baš me zanima rezultat kod drugog laba.... mislila sam da si otišla u bolnicu pa ti napisala  da javiš šta će ti rec.... svakako ti želim sreću i šaljem hug♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Pipin
    03. Travanj 2022. 12:32

Ella..29..

bellanaa

Jutro curkee ja sam 5dpo i dalje su bradavice dosta osjetljivije 🤷 sinoć sam imala životopisan san, na kraju mi ginekolog daje bodić plavo-rozi i govori kako će sve biti dobro 😱 pa evo svima nama neka se želja čim prije ostvari 🤞🤞🤞🤞🤞

Pratimo se 😁🤗
    I ja sam 5DPO i također su mi bradavice osjetljive.
    Daj Bože da je ono što mislimo da je 🤞🤞

Cure, ja 8 DPO, pratimo se. Kod mene nikkvi simptomi...😅

mare2805
    03. Travanj 2022. 12:56

Kejsy drzi se i sretno..veliki si optimist i stvarno razmišljaš razumno tako da se ja za tebe ne bojim! Bitno je samo da ti budeš dobro pa što god bilo. Navijam i držim fige za ono najbolje 🤞🏼❤️ 

Cure drage meni danas kao počinju plodni dani, ali to trakice ne pokazuju uopće.. ali od noćas imam tako bolove u desnom jajniku ( koji bi trebao ovulirati ) da se ti bolovi spuštaju u nogu i tako me grči da vam ne mogu opisati 😭 
    Dal je možda neka imala sličnu situaciju? 

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Pipin
    03. Travanj 2022. 13:12

A meni CV digitalni za ovulaciju super jer nemam volje analizirati crtice 🤣 doduse skup sport je, sta je da je! Trebala bi se na trakice prebaciti..

Pipin
    03. Travanj 2022. 13:13

Evo mozda simptom, krenulo prije pola h bockanje u podrucju jajnika oba, bas dosta osjetim. Ne sjecam se toga kao simptoma trudnoce iskreno ali tako mi nije inace, to znam.

mare2805
    03. Travanj 2022. 13:18

slatka_malena_

mare2805

Kejsy drzi se i sretno..veliki si optimist i stvarno razmišljaš razumno tako da se ja za tebe ne bojim! Bitno je samo da ti budeš dobro pa što god bilo. Navijam i držim fige za ono najbolje 🤞🏼❤️

Cure drage meni danas kao počinju plodni dani, ali to trakice ne pokazuju uopće.. ali od noćas imam tako bolove u desnom jajniku ( koji bi trebao ovulirati ) da se ti bolovi spuštaju u nogu i tako me grči da vam ne mogu opisati 😭
    Dal je možda neka imala sličnu situaciju?

Nemoj kupovat nikad trakica za ovulaciju one clear Dig ni slcjn ja sam dala 200 kuna za nista sranje zivo su…ja sam imala sličnih problema p sam pila tablete za bolove pa je prestalo….

Nemam nemam te, imam one zelene trakice One step..e sad mene zanima dal one sve pokazuju porast LH tek kad je bas ovulacija ili to već kreće u plodnim danima? Malo sam sad zbunjena 🤔 
    Mislim jučer sam u noći popila tabletu za bolove i sve je stalo, al si mislim da nije nešto ozbiljnije..jesi imala još neke tegobe ili te samo jajnik mučio zajedno sa nogom? 

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Pipin
    03. Travanj 2022. 13:22

Lussy mozda nam je to pozitivan znak?🙏🏻 Mene isto oko pvulacije boluckaju ali sad je vec proslo 8 dana od toga. Vidjet cemo, osim toga nikakvih simptoma, cice ispuhane...

Pipin
    03. Travanj 2022. 13:31

Pa jos nemam, tako mi bude par dana prije dolaska menstruacije. Dvo iskreno do prije pola sata nula simptoma, nista. Sad me jedino malo iznenadila ta ‘bol’ odnosno pikanje i žiganje u jajnicima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.