Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    02. Travanj 2022. 21:18

Siri 🐾

Marema ja sam dobro,samo me ova situacija s našom Kejsy baš potresa. Pregled je u ponedjeljak poslijepodne pa ću znati više. Doktor ne vidi smisao u daljnjem vadenju bete jer bi se svakako nešto trebalo vidjeti u pon ako je sve okej jer beta mora premašiti 1000 pa ćemo vidjeti. Kako si ti? Nadam se bez grčeva i nekih mučnina 🤗

Imam ti i dalje 2 x na dan onako menstrualnu bol ali to je sve....cicke me bole i mucnina ujutro za sad ništa strašno... pijem mg pa mi je lakše....i jako sam napuhnuta🤰🐷ugl...i mene je baš ovo potreslo  uopće se tome nisam nadala...😒

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• minnie1234
    02. Travanj 2022. 21:23

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

kokii2219

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Stigao nalaz beta 52.40 raste ali se ne dupla, pa vidjecemo sta dalje… cekam da se doktorica javi, pa najvjerovatnije ako ne danas onda sutra na UKC pa da vidimo sta je u pitanju, eto ja se nadam da ce poceti padati i da je biohemiska..e pa u istoj situaciji sam bila u 10 mj .. pa stvarno vise

Boze dragi🙁🙁 bas mi je zao da je takva situacija… nadam se da te cim prije dr nazove i nesto ucine.. tako razvlaceci nista ne cine dobro ni po tebe ni po plod. Pogotovo s onako niskim progesteronom mi cudno da ne poduzimaju nista.. Nadam se da te ceka najbolji ishod iskreno i svakako nas izvjesti sta bude dalje. Veliki zagrljaj za tebe❤

Pazi suvise je rano da se vidi nesto na UZV a ako mi digne progesteron a plod nije u maternici, onda rizikuje mene, pa nemoj me pogresno shvatiti, ali ako ja ne prezivim, vise ni trudnoce nece biti, ako trudnoca lose zavrsi, nadam se da ce se desiti druga i nadam se bice ok. Nisam bezdusna, nego sam samo smrtno realna, jer meni je zamalo sin ostao bez majke sa svoje 3 godine zbog moje van matericne… tako da.. Doktorica se trudi donjeti pravu odluku, zato i zuri sa tim da odem na pregled ako ne njoj onda nekom kome ona vjeruje, i ako zna da postoji mogucnost da ni to nece pokazati nista jos i da moze biti da me samo mogu pratiti.. Ma joj sve ja tebe shvatam, ali znala sma ja da terapije nema dok god mi se beta ne pocne pravilno duplati ili ako se ne pocne pravino duplat

Drzi se lavice🤞😔 Sve je u Bozjim rukama♥️🤲

Radoznalica35
    02. Travanj 2022. 21:44

Devojke sta vi mislite kada da uradim test? Imam onaj od 10 mIU i crvenee boje 
     danas je 9. ili 10. dan od ovulacije, posto je ginekolog rekao da je ovulacija bila 23. ili 24. marta, ciklus bio 11. marta. 
    Sledeci ciklus po kalendaru pise da dolazi za 6 dana, danas mi je 23. dan ciklusa.
    Inace imam jako bolne grudi u pms-u a sad nista, bas nista. 

Radoznalica35
    02. Travanj 2022. 21:45

Ju naopako ne znam zasto su ovoliki smajlici i sta je ovo :D

Deic17
    02. Travanj 2022. 21:45

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Siri 🐾

Marema ja sam dobro,samo me ova situacija s našom Kejsy baš potresa. Pregled je u ponedjeljak poslijepodne pa ću znati više. Doktor ne vidi smisao u daljnjem vadenju bete jer bi se svakako nešto trebalo vidjeti u pon ako je sve okej jer beta mora premašiti 1000 pa ćemo vidjeti. Kako si ti? Nadam se bez grčeva i nekih mučnina 🤗

Draga sretno u ponedeljak i ne stresiraj se bice ovo kako mora biti, a ti nam u ponedeljak donesi divne vijesti

Kejsy, bas mi je zao sto je situacija i dalje neizvjesna, najbitnije je da ti budes dobroo, a ostalo ce doci kad tada...drzi see i javljaj nam daljna saznanja ❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

BlairWaldorf
    02. Travanj 2022. 21:48

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Stigao nalaz beta 52.40 raste ali se ne dupla, pa vidjecemo sta dalje… cekam da se doktorica javi, pa najvjerovatnije ako ne danas onda sutra na UKC pa da vidimo sta je u pitanju, eto ja se nadam da ce poceti padati i da je biohemiska..e pa u istoj situaciji sam bila u 10 mj .. pa stvarno vise

Šaljem zagrljaj i da sve bude u redu ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• minnie1234
    02. Travanj 2022. 22:03

Pozdrav 
     Mozete me zapisati Moja (ne) ocekivana je danas pokucala na vrata, tako da ajmo dalje🤞

Neke cure su se zalile za clearblue za O  da im treperi smajlic vise dana a ne za ona dva dana prije O kad bi trebalo pa me zanima vasa iskustva? 

Zelim puni srece svima, i drzite se 🤞🤞🤲 

tealitas
    02. Travanj 2022. 22:08

Kejsy samo sam došla da ti pošaljem puno podrške i  zagrljaja 🤗🤗🤗 
    Siri čuvaj se i javi sta kaže dr 💋💋💋

• sretnamama
    02. Travanj 2022. 22:23

Vecer curke.Ja sam nova tu i htjela bi da vas pitam.Prosli mjesec test mi je pokazao plusic,radjen je na dan mjesecnice,da bi me uvecer na poslu zabolio stomak jako i prokrvarila sam.Odma sam otisla na hitnu,gdje mi je radjema beta i krv i trudnoce nema tj nije bila.Rekli su da je test lazno pozitivan. To je bilo 7.03.22
    E danas mi se desilo isto,uzela sam u Dm-u drugi test i isto jutarnji Urin, za 1 minutu mi je pokazao jednu skroz tamnu crtu i drugu svjetlu ali skroz svjetlu.Sada me pocinje polako boljeti stomak,kao pred mjesecnicu jer u biti trebam dobiti sada 4.02.
    Vidjela sam na forumu dosta da su testovi pozitivni i sa jako blijedom crtom pa se i ja pitam da li je i moj pozitivan ili me kao i prvi vara?! :(
    Hvala vam puno 😘

Mareeeee3112
    02. Travanj 2022. 22:38

sretnamama

Vecer curke.Ja sam nova tu i htjela bi da vas pitam.Prosli mjesec test mi je pokazao plusic,radjen je na dan mjesecnice,da bi me uvecer na poslu zabolio stomak jako i prokrvarila sam.Odma sam otisla na hitnu,gdje mi je radjema beta i krv i trudnoce nema tj nije bila.Rekli su da je test lazno pozitivan. To je bilo 7.03.22
    E danas mi se desilo isto,uzela sam u Dm-u drugi test i isto jutarnji Urin, za 1 minutu mi je pokazao jednu skroz tamnu crtu i drugu svjetlu ali skroz svjetlu.Sada me pocinje polako boljeti stomak,kao pred mjesecnicu jer u biti trebam dobiti sada 4.02.
    Vidjela sam na forumu dosta da su testovi pozitivni i sa jako blijedom crtom pa se i ja pitam da li je i moj pozitivan ili me kao i prvi vara?! :(
    Hvala vam puno 😘

Bokic imaš možda sliku testa? Postavi slikicu tako da odeš na Internet i upišeš photo  to forum i link kopiraj ovdje

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.