slatka_malena ajd daj nam taj testic viseee!!! Zelimo da vidimo jos jedan pozitivan 😍
Eto ja cekam s alistom sve se nadam da ce se popiskiti i umociti, pa da je stavim na vrh liste, ali ona se ne da nagovoriti i eto…
Tvrdoglavo pa hajd😂. Ja bi do sad potrosila bar 3 gravignost i jedno 5 komada onih malih trakica haha
A jojjj ja sam ovaj ciklus (drzi se da ne padnes) potrosila oko 55 testova.. ali zato sto je 50 testova kostalo 10 euraa ja ovisnik. Ali da je tamnila brze nema sanse da bi to potrosila bilo bi i za djeliti.. ali eto kad je od mene sve nesto naopacke…
Da nisam sjela definiitivno bi pala na guzicu😂😂😂. Al dobro takva situacija kakva je pa moras pratiti neizvjesnost i svasta nesto. Ti si zmaj bona opušteno 💪🏻. A ova ako nas ne izludi s testicem. Valja do sutra cekati😂. I TO POPODNE BRATE... Ja se nadam da i ja budem makar 3 testica slikala al da imaju obe crtice🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Daj mi recite koliko dana poslije O pokrivate dane jos?
Mi konkretno dan poslije još
Tako i kod nas, cak sam razmisljala jos barem 2 dana poslije.. No vidit cemo za 3 dana 🙈
Slatka Malena ja bi vec poludila da nisam radila test! 🙈😂
❤️🙏🏻
Evo cure bar iz ove svoje situacije da izvucem nesto pozitivno. Malo sam jos istestirala gravignost ultra. Ja zadrzala urin blizu 4 sata nisam previse tekucine pila. Kad je beta preko 50 vidi se crtica na njemu ovakva nakon smao 5 sekundi (ali samo ako nije razvodnjen urin) https://ibb.co/jgtPPCF
Nakon 3 minute izgleda ovako, alu u stvarnosti je vidljivija, samo mi svjetlo katastrofa, a ne da mi se sad nesto izmisljati
https://ibb.co/BcvKYkn
(malo je crtica krzava inace ne bude to nesto prilikom pakovanja se desi da malo stisnu onu plastiku vise vjerovatno, ali to nije ni bitno)
i slikano iz daljine nije, pa makro kamera https://ibb.co/XzSFhRV
eto meni je ovaj testic bas super nikad me slagao nije, i trakice gravignost mini su sjajne ali ih treba raditi nakon sto vjestica okasni. Eto mozda nekom bude korisno..
Pa ovdje nema sumnje, vidi se baš baš 🤗🤗🤗🤗🤗
Sretno sutra🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Žene, ja imam pitanje.
Zbog svoje znatiželje , a i potrebe za umakanjem sam danas umočila LH trakicu , baš da vidim jel posvijetlila i da li uopće pokazuje točno obzirom da mi je ovo prvi ciklus da ih koristim, i ona je opet tamnija. Danas mi je 5DPO i koliko sam upućena ne bi trebala biti tamnija trakica..
Sad sam u panici da mi trakice ne pašu možda , a opet u pon navečer sam imala užasne bolove u desnom jajniku i tada je prvi put i pokazala O, tako da ne vjerujem da nije bila O.
Prilažem sliku trakice od prekjučer i današnje https://ibb.co/y6sJ86K
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
slatka_malena koje si ti godiste? Ja sam '98., i mislila sam da sam ja najmlađa sa svoje 23 pune godine bez prethodnih trudnoća i pokušaja dok se nisam udala. 😂
Ella..29.. meni se ova gornja cini svjetlija, tj po slici mi se cini da je pocela svijetliti za razliku od ove od prekjucer
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
Žene, ja imam pitanje.
Zbog svoje znatiželje , a i potrebe za umakanjem sam danas umočila LH trakicu , baš da vidim jel posvijetlila i da li uopće pokazuje točno obzirom da mi je ovo prvi ciklus da ih koristim, i ona je opet tamnija. Danas mi je 5DPO i koliko sam upućena ne bi trebala biti tamnija trakica..
Sad sam u panici da mi trakice ne pašu možda , a opet u pon navečer sam imala užasne bolove u desnom jajniku i tada je prvi put i pokazala O, tako da ne vjerujem da nije bila O.
Prilažem sliku trakice od prekjučer i današnjehttps://ibb.co/y6sJ86K
Po cemu znas da si 5 dpo? Tebi ili ne pasu ove trakice ili nesto nije ok, ali vjerovatno ti te trakice ne odgovaraju. Najbolje bi bilo da mjeris bazalnu da mozes potvrditi ovulaciju…
Jer sam uhvatila pik u utorak , pa samim tim računam da mi je danas 5.dan od toga.
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
slatka_malena koje si ti godiste? Ja sam '98., i mislila sam da sam ja najmlađa sa svoje 23 pune godine bez prethodnih trudnoća i pokušaja dok se nisam udala. 😂
Ella..29.. meni se ova gornja cini svjetlija, tj po slici mi se cini da je pocela svijetliti za razliku od ove od prekjucer
Gornja je od prekjucer, a donja od danas .
Pratila sam sve dane i počele su svijetliti kako i treba no danas je tamnija ne znam zašto
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pratila sam sve dane i počele su svijetliti kako i treba no danas je tamnija ne znam zašto
Aaa nisam skuzila koja je koja. Onda deff nesto ne stima. Probaj pratiti bazalnu kako Keysi kaze ili ti mozda stvarno ne pasu ove roze. Mada vecina djevojaka kaze da im ove roze ne pasu imaju uvijek neke zajebancije s njima
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
Aaa nisam skuzila koja je koja. Onda deff nesto ne stima. Probaj pratiti bazalnu kako Keysi kaze ili ti mozda stvarno ne pasu ove roze. Mada vecina djevojaka kaze da im ove roze ne pasu imaju uvijek neke zajebancije s njima
Krasno haha. Taman sam se ponadala 😅😅
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji