Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 09:57

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Cure puno vam hvala. Ja se fino naspava. Ali jutros ledja boluckaju vise nego obicno, tako da evo pijem kaficu pa cu klopati i najvjerovatineje da cu ipak otici u hitnu po uputnicu i do bolnice na pregled. Doktorica ne zeli da cekam srjedu kad ona radi tu gde ja idem privatno. A sutra je dezurna citav dan u bolnici, pa ne moze doci do ambulante, a sa druge strane plasi se i da cekam do sutra u slucaju tegoba.. paa tako da.. ako uskoro ledja ne popuste odoh ja provjeriti o cemu se radi, lako moguce da me i zadrze pa prate betu jer ako ne mogu vidjeti nista jos na UZV ne smiju me poslati kuci dok nisu sigurni da sam van opasnosti. Meni se cini da kod mene nista ne moze jednostavno…

Jutro svima...Keysi javi kaj su ti rekli♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Deic17
    03. Travanj 2022. 10:24

Kejsy, sretno i drzi se ❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 10:33

slatka_malena_

Svi smo uz tebe Kejsy drzi se♥️
    Bokic curke evo meni 11 dan bez menge nikakvih naznaka da cu dobit iii🙂
    Kako je kod vas?
    Sutra pravim test napokon🙂
    Imam jedno pitanje za vas…
    Dal' je simptom trudnoce kad imate bol u donjem dijelu trbuha ja sam jucer malo bol imala i nadam se da nece mengaaa 🙁🙁

Mene zanima kako si ti 11 dana izdržala da ne radiš test....samo ti čast😄

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• minnie1234
    03. Travanj 2022. 10:43

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

minnie1234

Pozdrav
    Mozete me zapisati Moja (ne) ocekivana je danas pokucala na vrata, tako da ajmo dalje🤞

Neke cure su se zalile za clearblue za O da im treperi smajlic vise dana a ne za ona dva dana prije O kad bi trebalo pa me zanima vasa iskustva?

Zelim puni srece svima, i drzite se 🤞🤞🤲

Mozes samo napisati kad (ne) ocekujes sledecu vjesticu? I neka bude sa srecom da ni ne dodje.. 🤞. Pazi ili ti te clearblue ne odgovaraju ili imas neki problemcic sa LH ili mozd aimas neku cistu, ili nije pukao folikul jos ko zna.. Izvadi trakice i uporedi boje linija na njima.
    A za clearblue, mogu ti reci da su preskupi, a rade istu stvar kao i jeftine trakice npr ove koje su ti oko 14 eura 100 komada a sjajne su

https://www.ebay.com/itm/Tests-Dovulation-Fertilite-Bandelette-20mIU-One-Step-/282709900409?var=&hash=item877f2c00c7

Neosjecam nikakve bolove da bi cistu imala a m mi je uredna, ciklusi su mi 26dan , a  trakice su ove super, odma cu si naruciti , 
    Pokusacu da bude sve kak treba , 

Drzi se i svu srecu ti zelim♥️

Missy87
    03. Travanj 2022. 10:44

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Stigao nalaz beta 52.40 raste ali se ne dupla, pa vidjecemo sta dalje… cekam da se doktorica javi, pa najvjerovatnije ako ne danas onda sutra na UKC pa da vidimo sta je u pitanju, eto ja se nadam da ce poceti padati i da je biohemiska..e pa u istoj situaciji sam bila u 10 mj .. pa stvarno vise

Bas mi je žao Kejsy. 😟
    Nadam se da ces to uspjeti riješiti i da bude sve ok! Toliko se trudis i jos pomazes svima nama! 🤞🏻❤️

❤️🙏🏻

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 10:47

slatka_malena_

Mare3112

slatka_malena_

Kako je kod vas?
    Dal' je simptom trudnoce kad imate bol u donjem dijelu trbuha ja sam jucer malo bol imala i nadam se da nece mengaaa 🙁🙁

Mene zanima kako si ti 11 dana izdržala da ne radiš test….samo ti čast😄

Zato jer meni uvijek kasni oko 7 8 dana i nakon toga nisam posumnjala na trudnocu jer mislila sam da Ce mi Doc menga poslije tih osam dana ali nije sad sutra pravim

Ja imam evo već tjedan dana na momente menstrualne bolove kao da cu dobit a trudna sam tako da je to sve normalno tako su mi rekli.. ugl sretno.... da si trudna test bi ti sad već pokazao u svako doba dana ujutro...popodne tako da si ga komotno mogla i danas napraviti...sretno još jednom😄

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Missy87
    03. Travanj 2022. 10:52

Kod mene je danas 11DPO i nikakvih znakova osim nekih laganih bolova cicka ako ih stisnem. Kao da su malo vece ali to ne pripisujem ničemu, tako je svaki mjesec.. 
    Kejsy javi nam svakako kako ce biti i cuvaj se! 🤞🏻❤️🤞🏻🤞🏻❤️❤️❤️❤️

❤️🙏🏻

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 11:00

slatka_malena_

Mare3112

slatka_malena_

Mare3112

slatka_malena_

Kako je kod vas?

Mene zanima kako si ti 11 dana izdržala da ne radiš test….samo ti čast😄

Zato jer meni uvijek kasni oko 7 8 dana i nakon toga nisam posumnjala na trudnocu jer mislila sam da Ce mi Doc menga poslije tih osam dana ali nije sad sutra pravim

Ja imam evo već tjedan dana na momente menstrualne bolove kao da cu dobit a trudna sam tako da je to sve normalno tako su mi rekli.. ugl sretno…. da si trudna test bi ti sad već pokazao u svako doba dana ujutro…popodne tako da si ga komotno mogla i danas napraviti…sretno još jednom😄

Sretno i TB…
    Hvala♥️
    Ma mogla sam ali ne radi tu kod nas ljekarna….
    Rec ti mn posto si ti pametnija i trudna jer se moze pobacit ako se zivciras ponekad…
    Jer mene je decko u ovih dva dana nazivcirao

Što manje stresa to bolje... kroz jedno uho unutra kroz drugo van... ugl... znam da je možda intimno pitanje...no da li oboje želite dijete? Ako da...onda bi on dobro trebao znati da ti sad najmanje treba stres.

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 11:01

lussy2205

Jutro curee, danas 9 dpo, kada ste vi radile test ?

Hej hej evo na radila 12 dpo ujutro i bila jako jako slaba vidljiva linija... tj sjenica....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 11:02

lussy2205

Jutro curee, danas 9 dpo, kada ste vi radile test ?

Ali sve ti je individualno ... sve ovisi kad je bila implatacija...no nikako nemoj raditi prije 12 dpo...nema smisla... smireno i polako ...sretno🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.