Devojke da napisem od mene ovaj put nista, krenulo neko blago krvarenje 6 dana pre ciklusa, 10. dan od Ovulacije i eto… uzasno me bole jajnici.. Tako je kako je, a vama zelim puno ➕
🤞🤞
Da nije implatacija ….6 dana prije taman bi to bilo otprilike to…. ne odbacuj taj scenarij 🥰
Ja sam se ponadala i poslala poruku ginekologu, a on misli da je predmestrualno krvarenje pa kad to prodje da ce nastupiti redovan ciklus, krv je bas roze boje i nesto dosta smedje, na ulosku nema puno samo kao par kapi smedje krvi, ali kad se brisem bude malo crvenije svetlo i onda nista, samo sto me jajnici urnisu, kao drugi dan ciklusa.. a nemam apsolutno nikakve simptome pms-a… da li ti mislis da trebam uraditi jos jedan test i kada?
🥰
Nema neke sluzi ili ugrusaka ili tako nesto kao u redovnom ciklusu, nisam pametna vise, da poludis 🤯
Evo cure bar iz ove svoje situacije da izvucem nesto pozitivno. Malo sam jos istestirala gravignost ultra. Ja zadrzala urin blizu 4 sata nisam previse tekucine pila. Kad je beta preko 50 vidi se crtica na njemu ovakva nakon smao 5 sekundi (ali samo ako nije razvodnjen urin) https://ibb.co/jgtPPCF
Nakon 3 minute izgleda ovako, alu u stvarnosti je vidljivija, samo mi svjetlo katastrofa, a ne da mi se sad nesto izmisljati
https://ibb.co/BcvKYkn
(malo je crtica krzava inace ne bude to nesto prilikom pakovanja se desi da malo stisnu onu plastiku vise vjerovatno, ali to nije ni bitno)
i slikano iz daljine nije, pa makro kamera https://ibb.co/XzSFhRV
eto meni je ovaj testic bas super nikad me slagao nije, i trakice gravignost mini su sjajne ali ih treba raditi nakon sto vjestica okasni. Eto mozda nekom bude korisno..
Stalno si mi u mislima! Sretno sutra i da sve bude ok!! 🤞🏻❤️❤️❤️
❤️🙏🏻
Radoznalica35 ja sam imala i implantacijsko i imam svaki ciklus i spotting prije menstruacije tak da svasta moze biti. Mozda ce ti najveci pokazatelj biti ako ti iscjedak stane - onda moguce da je implantacija. A ako se samo nastavi i krene prava krv znas i sama. Na kraju samo moras cekati. Sretno🍀
Jutro curkee
Kako ste danas?
Imam pitanje kejsy il' sve druge…
Ti si meni rekla da uradim bilo kada test sad mene zanima koliko onda ja nesmijem pit posto si pricala da si 4 sata cekala da nikaj ne pijes
Dobro jutro, posle tolikog kasnjenja mozes bilo kada da uradis test, Kejsy je verovatno radila posle podne pa zato nije pila puno tecnosti, da ne bi razredila mokracu.
Samo ti odradi test i javi nam, zelimmm ti + <3
Jutro curkee
Kako ste danas?
Imam pitanje kejsy il' sve druge…
Ti si meni rekla da uradim bilo kada test sad mene zanima koliko onda ja nesmijem pit posto si pricala da si 4 sata cekala da nikaj ne pijes
Macko, bas kako ti je radoznalica napisala, nemas sto vise cekatiii...mozes ga napraviti u bilo koje doba dana, s obzirom na tvoju situacijuuu...odi sto prije do ljekarne i javi nam povratnu informacijuu...sretnoo! 😊😊
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Danas 10 dp, ništa ne osjećam trenutno, možda probam napraviti test od 10.
Držim fige svima koji čekaju.
Ne znam kako vi kojima kasni uspijete bez da radite test!
Baš mi je lijepo pročitati kako ima dosta vas mladih koje želite postati mame. Nemojte čeka kao ja haha. Sad 40. Pa ne ide to više tako lako.
Dobro jutro svima! Ima sto novoga? Koji plusic?
Cekam Kejsy da nam se javi i drzim 🤞🏻🤞🏻!
Kod mene 12dpo,iskomentirala bi grudi ali me strah da se opet varam oko toga. Kao da su malo teze o boluckaju. Imala sam neke lagane bolove dolje..
Joj sto mi svasta prolazimo, pa cudo da nam glava ne eksplodira..🙈🙈
❤️🙏🏻
Danas 10 dp, ništa ne osjećam trenutno, možda probam napraviti test od 10.
Držim fige svima koji čekaju.
Ne znam kako vi kojima kasni uspijete bez da radite test!
Baš mi je lijepo pročitati kako ima dosta vas mladih koje želite postati mame. Nemojte čeka kao ja haha. Sad 40. Pa ne ide to više tako lako.
Vama Ce bit prvo dijete ili?
Prvo dijete (2016)nam je obolilo od leukemije I nažalost izgubilo bitku s 2g. Onda je slijedila borba 2 godina da ostanem trudna, pa smo dobili prije god dana dečkima (išli smo 2 puta na ivf postupak, 6 ili 7 puta smo radili transfer (friško i smrzliće i samo jednom od toga se desila biokemijska, na kraju sam ostala prirodno trudna kad sam trebala ici u ovi postupak, a nalazi su bili svi u redu, jedino ja imam trombofiliju i moram.se odmah poceti pijati od poz testa). I sad bi htijeli ponovno.
Kejsy mislimo na tebe i sretno!!!
slatka_malena: sretno s testom i javi nam!
Ja sam 24DC, 9DPO. Nemam simptoma, osim tog žiganja u jajnicima, to mi je jedino neobično. Drugo sve po starom...
Sortiraj odgovore
Najstariji