slatka_malena koje si ti godiste? Ja sam '98., i mislila sam da sam ja najmlađa sa svoje 23 pune godine bez prethodnih trudnoća i pokušaja dok se nisam udala. 😂
Ella..29.. meni se ova gornja cini svjetlija, tj po slici mi se cini da je pocela svijetliti za razliku od ove od prekjucer
Gornja je od prekjucer, a donja od danas .
Pratila sam sve dane i počele su svijetliti kako i treba no danas je tamnija ne znam zašto
Aaa nisam skuzila koja je koja. Onda deff nesto ne stima. Probaj pratiti bazalnu kako Keysi kaze ili ti mozda stvarno ne pasu ove roze. Mada vecina djevojaka kaze da im ove roze ne pasu imaju uvijek neke zajebancije s njima
Ma zelene su zakon, i rjetko kome ne pasu…
A jbg, idući ciklus zelene i dobro.
Svakako uskoro imam pregled pa budem znala više
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
https://ibb.co/4dpfMBevo moje lh..
Jedna je od jutros, druga trenutno
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
https://ibb.co/4dpfMBF
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
10.03 imamo spermije
10/24
16.01 imamo ❤️6+5tt
Vidi se crtica…
Sretno♥️♥️
Koliko dugo ti kasni?
Ovo su LH ovulacijske trakice, znaci da joj tek predstoje ovulacija i plodni dani. Ne kasni joj jos tj tek treba ostat trudna😂😁
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Slatka malena pa ti si beba😁 Ja ti realno mogu bit mama da sam te rodila sa 16😂
Ali neka, lijepo je to ako si vec upoznala ljubav zivota i spremna si da tu ulogu s njim djeli jos jedno malo cudo. Moja seka je krenula sa 20 i ima ih petoro😊 Sto Keysi kaze 'moze doci do trudnoce i kad se pazi', eto moja sestra je cisti primjer - nijedno planirano. Neki dan mi kaže - ja ne znam kako je to planirat djecu hahaha! Samo jos da napomenem da mi je sogi terenac🙈
A ti Keysi se super nosis sa situacijom i onim trenutno najgorim u svemu - neizvjesnoscu! Nadam se da ce sutrašnja beta dati odgovore na pitanja!!🍀❤🤰🏻
Jel zna netko da li se prije folikulometrije smiju imati odnosi? Mislim nije to pregled za uzimanje uzorka..🤔
Pitam jer ce mi se najvjerojatnije O dogoditi za vikend, a dr. ce mi reci da dodjem u pon.pa nebi preskakali taj dan.
ALI to sve ako ovaj tjedan bude kako planiramo - utorak spermiogram, srijeda hssg. Bas jedva cekam sta god da bilo!
https://ibb.co/4dpfMBF
Polako tamni, zelim ti da uskoro ulovis pik 🤞🍀Pozdrav svima. Evo i ja da se prijavim na forum. Upravo se spremam u Petrovu prvi put po terapiju Ovaleapom pa me lagano hvata nervoza.
Sretnooooi dobro nam dosla, samo hrabro i sa pozitivnim stavom🤞
Joj hvala. Malo sam, ovako zbunjena, promasila temu 🤷🏻♀️ Ipak sam se prebacila na potpomognutu oplodnju 💖☺️
Slobodno ti pisi i ovde si naravno dobro dosla i neka je sa srecom 🤞🤞🤞🤞Jel ko koristi menstrualne kalendare i jel mislite da su tocni….
Ja imam jedan precizan i svaki put mi isto bude nekad kasni dva tri dana vise nekad ne kasni ali sad previse kasni
Pa me vase misljenje zanima jel vjerujete da su tocni
Ja imam prilicno precizan, ali tacni nisu, jedino osobama koje imaju skolsle cikluse, ako samo nekad kasni 1 dan moze biti da promasis ovulaciji ako prati skalendar. Eto meni npr bue ciklus 27 dana i nekad je ovulacija na 12 dan ciklusa, a nekad na 9 dan ciklusa.. Super su za evidensciju ali bez LH trakic ai bazalne nista, ili bar pacenja visine cerviksa
Moglo bi biti sutra ha?
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
10.03 imamo spermije
10/24
16.01 imamo ❤️6+5tt
Hvala draga nadam se da bude tako i da nesto bar bude jasnije. Samo ti u akciju, odnos nije dobro imati pre pregleda i briseva. Ali za hssg nisam sigurna, nesto jer ako sa dnpr imas ovulaciju i dodje do oplodnje ako se hssg vrsi pustanjem neke tecnosti kroz jajovod, ode celijicaali mozda se pretraga radi drugacije pa gresim. Raspitaj se sad kad ides nafolikulometriju pa javi ako ti nije teso bas me zanima.. ja samo napisala pretostavku ne znaci da to moze biti tako..
IU svakom slucaju sretno i javi se kao napreduje folikulic i pretrage 🤞🍀🤞🍀🤞🍀
Mislim da ce ti bit lakse nosit se sa svime kad budes znala sa cime se uopce i nosit.💛❣💌
Krivo si skuzila, ne zamjeram😊
Hssg sam trebala u srijedu radit na 8DC (on se radi 7.,8.ili 9.dc vjerojatno prije O bas zbog moguce trudnoce), a onda se taj ciklus odmah par dana poslije pocinje pratit ovulacija i ciljaju odnosi. Tako je bilo i prije neg cu prvi put biti trudna i odmah taj ciklus ostala i ostala T.
Ali evo nista ovaj mjesec 😭 jer je muz maloprije izmjerio 39.1 temp., a termin za spermio. ima u utorak 🤦🏻♀️ Em ne smije tamo takav, em bi mu nalaz sigurno bio los. Vec se pribojavamo loseg jer ima kronicni prostatitis, a sad jos i ova temp😒
A bez njegovog nalaza ne rade hssg.
Nista, odmah ce pocet pit suplemente za plivace pa cemo vidjeti sljedeci mjesec 🤷🏻♀️😕😒🙁
BarbaraNIKAKOraditi spermiogram najmanje 60 dana od zadnjeg dana povišene temperature,to imaj na umu jer nažalost toliko dugo može ostaviti posljedice na spermiće 🤭 ali zato imate 2 ciklusa fore za plusić da ni ne radiš HSG 🙈 spolni odnosi se ne smiju imati samo kada se uzimaju brisevi ili uzorak za papa test najmanje 24 sata 🙈
Hvala ti, nisam znala da bas toliko🙈😭 A pazi, 2,3 godine UOPCE nije imao temp. i eo SAD bas mora imat. Pa da se upucas!!
Za HSG sam se i veselila nekako makar znam sta me ceka jer sam vec bila🙈
E al da ja vama napisem dio autobiografije..samo dio, hvatale bi se za glavu! Svaki klinac u zivotu mora ici tezim putem sa bezbroj prepreka! Cak i muz kaze da sam baksuz 🙄😄
A nista, probavat cemo, nikad se ne zna makar sumnjam. U uto. svakak moram na kontrolni uzv grudi (jer naravno imam krvzicu) pa cu po povratku zaci u kliniku i objasnit sve.
Siri kak si ti?
Devojke da napisem od mene ovaj put nista, krenulo neko blago krvarenje 6 dana pre ciklusa, 10. dan od Ovulacije i eto… uzasno me bole jajnici.. Tako je kako je, a vama zelim puno ➕
🤞🤞
Devojke da napisem od mene ovaj put nista, krenulo neko blago krvarenje 6 dana pre ciklusa, 10. dan od Ovulacije i eto… uzasno me bole jajnici.. Tako je kako je, a vama zelim puno ➕
🤞🤞
Da nije implatacija ....6 dana prije taman bi to bilo otprilike to.... ne odbacuj taj scenarij 🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji