Moja beta ce biti gotova za nekih pola sata ili tako nesto. Doktorica na ove moje nalaze kad sam rekla da sam imala bolove sinoc trazila da hitno betu ponovim i da joj javim, pa da vidimo sta dalje u slucaju bolova hitna uputinca, pa bolnica bez cekanja.. tako da drzite 🤞🤞🤞🤞 da sve bude ok, i da bude drama zbog niceg.. i ako ovo prezivim, a da anksioznost ostane pod kontrolom samom sebi cu cestitati. Naisao momentat kao da ce napad panike i zaustavim se i prevazidjem..ako nista drugo bar uskoro budem znala na cemu sam
Pomolit cu se sad za najpozitivniji ishod za tebe ❤️ Drzi se molim te i javi nam se ❤️
Kejsy nadamo se skupa s tobom za najbolji ishod ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Naručila sam maca kapsule.. Jel ih mogu piti konstantno ili samo do O?
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Keysi sorry draga ako sam zvucala surovo. Bude mi zao kad cujem tako borbe zavrse bedirano jer sam vidjela kako kod nas zdravstvo funkcionira na nekolicini zena, pa bi mi bilo krivo da ne odreaguju na vrijeme i u tvom slucaju. Nadam se da nam ti budes uredu i da ideš u nove pobjede. Naravno tvoj je zivot bitan da bi se uspjela dalje boriti. Sta ja znam nekako nisam upucena u sve to jer nisam ranije bila u tim situacijama, pa bih ono voljela da te ili utjesim ili kazem nesto da bude uredu i da ti pokazem podrsku. Stvarno sam uz tebe svim srcem, odmaraj se i drzi jako kao i uvijek. Podrska je uz tbe velika i zelimo da nam budes dobro. Cuvaj se ljubimo te❤❤
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Mislis da je sve gotovo cim vidis drugu crtu na testu, a zapravo ako se s time nisi susrela, nisi ni svijesna koliko to moze biti daleko od istine. 😔
@Kejsy divim ti se na smirenoscu i stalozenosti. Zao mi je sto se moras nositi s time i zahvalna sam sto svejedno nastavljas bodriti i sebe i nas druge. 🤗
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Pozdrav,
Ima li tko iskustva s kračom lutealnom fazom (druga faza ciklusa koja prekratko traje) i postoje li preparati koji pomažu. Meni zadnjih mjeseci ciklus postao prekratak, ginekologinja me poslala na vađenje hormona, neke sam dobila neke još čekam, ali me pripala s izjavom da su ciklusi kraći od 24 dana anovulatorni i da je tu začeće onemogućeno. Inače imam cikluse od 25 dana, rodila sam prvo dijete prije godinu dana. U rezultatu nalaza su Lh i Fsh vrijednosti gotovo iste, negdje nalazim da je to ok, a negdje da nije..svaka info je dobrodosla.. hvala
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pozdrav,
Ima li tko iskustva s kračom lutealnom fazom (druga faza ciklusa koja prekratko traje) i postoje li preparati koji pomažu. Meni zadnjih mjeseci ciklus postao prekratak, ginekologinja me poslala na vađenje hormona, neke sam dobila neke još čekam, ali me pripala s izjavom da su ciklusi kraći od 24 dana anovulatorni i da je tu začeće onemogućeno. Inače imam cikluse od 25 dana, rodila sam prvo dijete prije godinu dana. U rezultatu nalaza su Lh i Fsh vrijednosti gotovo iste, negdje nalazim da je to ok, a negdje da nije..svaka info je dobrodosla.. hvala
Nemam iskustva sa tim, ali nije mi jasno kako Vam to moze reci, a rodili ste vec jedno dijete...ja bih na Vasem mjestu, potrazila drugo misljenje..sretnoo! 😊😊
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Jutro curkee ja sam 5dpo i dalje su bradavice dosta osjetljivije 🤷 sinoć sam imala životopisan san, na kraju mi ginekolog daje bodić plavo-rozi i govori kako će sve biti dobro 😱 pa evo svima nama neka se želja čim prije ostvari 🤞🤞🤞🤞🤞
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Jutro curkee ja sam 5dpo i dalje su bradavice dosta osjetljivije 🤷 sinoć sam imala životopisan san, na kraju mi ginekolog daje bodić plavo-rozi i govori kako će sve biti dobro 😱 pa evo svima nama neka se želja čim prije ostvari 🤞🤞🤞🤞🤞
Pratimo se 😁🤗
I ja sam 5DPO i također su mi bradavice osjetljive.
Daj Bože da je ono što mislimo da je 🤞🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Draga Keysi ...mislin da rijecima ne mozes svaki put reci ono sto zelis. koliko se ti dajes za ovu grupu rijecima se ne moze opisat,tako se ne moze ni opisati ono sto ti zelim,da sve bude dobro i da sve prođe onako kako ti sve prizeljkujemo,nadam se da tvoje zdravlje nece biti u pitanju i ako vec nemoze biti sretnih vijesti za bebu,molim se da bar bude dobrih kada si ti u pitanju..Molim se da bude sve ok,i znaj da smo sve uz tebe ❤❤❤❤
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji