Moja beta ce biti gotova za nekih pola sata ili tako nesto. Doktorica na ove moje nalaze kad sam rekla da sam imala bolove sinoc trazila da hitno betu ponovim i da joj javim, pa da vidimo sta dalje u slucaju bolova hitna uputinca, pa bolnica bez cekanja.. tako da drzite 🤞🤞🤞🤞 da sve bude ok, i da bude drama zbog niceg.. i ako ovo prezivim, a da anksioznost ostane pod kontrolom samom sebi cu cestitati. Naisao momentat kao da ce napad panike i zaustavim se i prevazidjem..ako nista drugo bar uskoro budem znala na cemu sam
Sretnooo🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Kejsyjavi što je bilo. Želim najbolji ishod po tebe,samo da se izvučeš i ne bude nikakve opasnosti po tebe i tvoje zdravlje. Nisam bila upućena da su baš oni neki alarmantni bolovi. Javljaj 😘❤️🤗
Siri kad ti imaš novi pregled.... ? Osim što si bila prehlađena inače si ok? ....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Stigao nalaz beta 52.40 raste ali se ne dupla, pa vidjecemo sta dalje… cekam da se doktorica javi, pa najvjerovatnije ako ne danas onda sutra na UKC pa da vidimo sta je u pitanju, eto ja se nadam da ce poceti padati i da je biohemiska..e pa u istoj situaciji sam bila u 10 mj .. pa stvarno vise
😪😪😪🤧... baš sam tužna....svakako javi kako dalje
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Stigao nalaz beta 52.40 raste ali se ne dupla, pa vidjecemo sta dalje… cekam da se doktorica javi, pa najvjerovatnije ako ne danas onda sutra na UKC pa da vidimo sta je u pitanju, eto ja se nadam da ce poceti padati i da je biohemiska..e pa u istoj situaciji sam bila u 10 mj .. pa stvarno vise
Šaljem najveći zagrljaj♥️♥️
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Zao mi je
javi svakako sta je doktorica rekla, drzi se, saljem ti snagu i zagrljaj.
Boze dragi🙁🙁 bas mi je zao da je takva situacija... nadam se da te cim prije dr nazove i nesto ucine.. tako razvlaceci nista ne cine dobro ni po tebe ni po plod. Pogotovo s onako niskim progesteronom mi cudno da ne poduzimaju nista.. Nadam se da te ceka najbolji ishod iskreno i svakako nas izvjesti sta bude dalje. Veliki zagrljaj za tebe❤
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Kejsy čuvaj se i javljaj nam sve ♥️♥️♥️♥️🤞🤞🤞🤞
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Kejsy , drži se.. nadam se dobrom ishodu 🤞🤗
Javljaj nam situaciju 😘
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pozdrav cure, dobila sam. Izljev kao da je netko pipu otvorio. Nema sta, dosla je tocno na dan kad je i trebala. Sljedeca 01.05.
🥺
Drži se, dani ionako idu kao ludi…
Hvala draga ❤
Kejsy sto god da bude, ostani jaka. Nadam se da ce doktorica znati sto ciniti dalje 💪
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Pozdrav sretno svim trudilicama,
nisam bila dugo vremena upucena radi full puno posla na poslu a i htjela sam glavu ohladit od iscekivanja plusic ali nista, slobodno pisite (ne)ocekivana gospodja je dosla danas😒 tak da ono ajmo dalje 🤞
Kejsy zao mi je kj ti se to opet dogodilo, drzi se, ne predaj se🤞💪
Ima li ko iskustva sa clearblue test za O, citam da svima smajlic treperi vise dana a ne ona dva dana kad treba?
Sortiraj odgovore
Najstariji