Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljka
    02. Travanj 2022. 16:51

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Pahuljka

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Pahuljka

Jutroo trudilice, evo i mene sa jednim testicem bijelim kao ovaj aprilski snijeg. Bjelji od ovoga ne moze biti. Al da sam malo sacekala sa testom i samo tijelo bi mi daneki zadnja za ovu godinu.

A tebi Kejsy puno srece i strpljenja 🤞❤

Zao mi je zbog vjestice, ali nekas u joj to zadnji "trzaji" u ovoj godini da bude plusic u ovom ciklusu. Pisi kad je vise ne ocekujes

baarbaraa34

Kejsy ❄️ ☃️🌸

🍀🤰Trudnice 🤰🍀
    .Kejsy ❄️ ☃️ 🌸 ➕ 🍀🤰teamGrom ➕ 🍀🤰lil_me ➕ 🍀🤰Siri 🐾 ➕ 🍀🤰
    upo mi se svakih toliko samo o sebi pisati ko padobranac.

U srijedu imam HSSG ako muzev spermiogram bude dobar u sto sumnjam.

Neka tebe na listi, samo ti javi kad ne ocekujes vjesticu, i pisi kad mozes i sta zelis..Ovo sluzi za podrsku, a ne neko moranje neceg

Narednu (NE)ocekujem 29.04. 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Missy87
    02. Travanj 2022. 16:52

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Mare3112

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Mare3112

Ajme Keysi ja mislim da si ti užasno strpljivo stvorenje😄iako znam da ne možeš ništa promijeniti ali znam sebe da bi bila tempirana bomba🤣🤣 ugl…. ja imam s druge strane baš problem s tekućinom….preslabo pijem…svjesna sam a neide mi….

Da je biokemijska već bi to otišlo sigurno…. da je nesto gore….mislim da bi imala veće bolove ili nekakve druge simptome kao što si i sama već prošla…. tako da smatram da će bit sve ok

Pa to nesto i m amislim, ali kako sam sa vanmatericnom dogurala do 10 tjedna, ne pitaj… vise nicemu ne vjerujem… a blage tegobe su krenule pa mozda 2 tjedna pre prsnuca. Ali eto.. Nekako kontam sto sam smirenija lakse cu raspoznati ako nesto krene kako ne traba, pa cu brze reagovati, meni je samo najveca stiska da ne bude ugrozen jajovod. Ma da ako i bude, sta se moze onda IVF i nadati se svim silama da ce uspjeti iz prve…jedino mi to preostaje.

Ajme…10 tjedna…. uh….jel ti beta tad bila isto slabija ili? Jel te jako to nešto bolilo…. hoću pitat da li bi sad tu istu bol prepoznala?

Ja sam imala trudncu u maternici i u jajovodu, pa sam u 8 tjendu imala spontani i tad je beta bila 48 000 niko nije ni rekao da je dalje kontrolisem. pa je onda 2 tjedna kasnije prsnuo jajovod u kojem je ostao plod citavo vreme jer glupaca nije znala uopste sta gleda na UZV.. p atako niej vidjel plod velicine sake u jajovodu. Reklasam ako opet budem gore ako mi pridje na 2 metra zovem policiju… da je odbrane da je ne zadavim golim rukama, jer sam je izbacia sa intezine, i dobila je zabranu da udje na odjel dok ja ne izadjem iz bolnice. Ali eto neka je to iza mene… Beta je smao jedna u nizu pretraga da bi se donjela neka dijagnoza, pravilno duplanje bete ii nepravilno ne znaci nuzno nesto lose ili nesto dobro. Nego samo da uputi doktore na dodatne pretrage ako im se ne svidja kao HCG napreduje..

Ajmeee bas mi je zao sto si to prosla.. 😟
    Strasno je da ima takvih ljudi koji ne znaju svoj posao i naprave takve stvari. 😟
    Bome si ti jaka zena, svaka ti cast! ❤️

❤️🙏🏻

• caro22
    02. Travanj 2022. 16:57

kokii2219

Caro22 pozdrav draga, ja ću ti opisati svoje iskustvo jer vidim da ti niko nije odgovorio.
    Sto se tice upala, infekcija ili neceg slicnog veoma lako je dobiti cak u roku 2-3 dana da je vuces 2-3mj dok osjetis simptome. Licno meni se desilo da sam isla ginu na pregled sve ok bilo i nakon 2 mj sam dobila upalu nisam skuzila nista, imala sam bolne odnose, smetnje peckanje uzas znaci. Eh nakon 2 mj od tog zbog obaveza i svega sam otisla ginekologu i saznala da imam vulvovaginozu a ono nisam nesto sklona infekcijama. Nego jednostavno moze se desiti ako koristis dnevne uloske, sinteticki ves, tange koje mogu prouzrokovat jako velik problem itd.. ne mora biti nista od navedenog jednostavno se promjeni pH vrijednost rodnice. Nego ti odi ginekologu da ti propise vaginalete ili sta vec treba, sto vise tekucine da izmokravas. Izbjegavaj slatko sokice jer je to leglo bakterijama. Odi uradi vaginalni bris i papa i vag pregled da znad sta dalje. Jer ja sam tako isto imala simptome pa sam rijesila za kratak period i 12 dana terapije. Zelim da sve bude ok i d se ranije rijesi 🤗❤

Hvala ti draga puno na odgovoru. Nadam se iskreno da ce se i to ubrzo rjesiti,moram samo naci ginekologa ubrzo jer nisam u svojoj drzavi pa je malo teze,ali nije ne rjesivo.

Ella..
    02. Travanj 2022. 17:03

Mart0409

Znači ove lh trakice me izludile. Toliko oćeš taj pik da samo čekaš za ić na wc i umakat. 😅😅

Hahaha suosjećam 🤣
    Meni O prošla ali i dalje imam potrebu da umačem,  čisto mi čudno ići na wc, a da ništa ne umočim😅🤣

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Missy87
    02. Travanj 2022. 17:12

Mene malo brecne desni jajnik, pa malo lijevi.. Pa sve to tako nekako u krug, danas nema nikakve sluzi, grudi malo boluckaju pa onda ne. I tako, zanimljiv mi je dan danas..  🙈

❤️🙏🏻

Missy87
    02. Travanj 2022. 17:20

Missy87

Mene malo brecne desni jajnik, pa malo lijevi.. Pa sve to tako nekako u krug, danas nema nikakve sluzi, grudi malo boluckaju pa onda ne. I tako, zanimljiv mi je dan danas.. 🙈

I moram dodati da me bolucka desni jajnik. 🙈
    Jel ko pisnuo danas? 

❤️🙏🏻

• Anittta
    02. Travanj 2022. 17:22

bodido

Anittta

Bok cure, ovulacija mi je inace 17dc (ciklus traje 31-32 dana). Uvijek pikiram ovulaciju trakicama i do sad je uvijek pokqzivala 17dan.. e saad, u utorak sam bila kod gin( to je bio 16dc) i gin.je vidio da se sprema ovulacija. Ali meni trakice nisu uopce pokazivale ovulaciju( a piskila sam svakih 6 sati)… imala sam ljepljiv slabi iscjedak negdje 14dc.. i tad mi nije pokazivalo ovulaciju.. hmm?? Zbunilo me ovo skrooz, kako je on vidio da ide ovulacija,a ovulacije neema??

Malo sam se zbunila, ali ako sam dobro shvatila ginekolog je rekao da se tek sprema ovulacija? Znaci nastavi pratiti trakicama. Iz raznih razloga moze doci do odstupanja od neceg uobicajenog. 🤞
    Zadrzavas li urin dovoljno dugo? Mozda ti je prerijetki…

Da, tako je rekao ginekolog,nakon toga sam piskila tri dana za redom svakih 6 sati i nije nista pokazalo,nemam nikakvog iscjetka,sve je suho... da da, nekoliko sati prije testiranja ne piskim..cak sam se u noci budila obavit test i nista.. 

👩30
    🧑34
    Pokusavanje od 10/21
    Pregled,PAPA,brisevi 🔝
    Spermogram🔝
    Novalac prenatalne od 10/22
    Ciklus 31 dan, ovulacija trazena pomocu trakica✅️
    Uspjeh do sada ❌️
    Razocaranje do sada 💯

kokii2219
    02. Travanj 2022. 17:24

slatka_malena_

Cure imam vazno pitanje nadam se da cete mi moc odgovorit….ja i decko smo imali prije sat vr spolne odnose i on je svršio sad mene zanima dal' se moze nakon toga dobit neki iscjedak ili ne
    Ja kad sam upravo isla na toalet bilo je nesta malo bijelo ne bas kremasti nego ko vodenkasto pa se brinem da Ce menga Doc🙁

Pa ako je svrsio u tebe logicki zakljucak je  da to mora nekako i nekud izaci.. i da bi to mogla biti sperma.
    Ako si imala odnose prije i u vrijeme ovulacije (ako znas kad ti je bila ovulacija) onda se mozes ili nadat ili ne menstruaciji.. malo samo ukljucit logiku

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Marićka
    02. Travanj 2022. 17:36

Siri drago mi je da si bolje 🤗❤
    Jesi ti ono dobila uputu od dr da moraš mirovati? Kud si se uzvrtila 😂
    .
    Ja sam pišnula na LH test ➡️⛄
    Vajbajte mi za sutra veliki skok s bazalnom 🤞🏻 

• Marićka
    02. Travanj 2022. 17:38

Keysi, ja sam imala u zadnjem ciklusu takav iscjedak s prve slike par dana prije M, baš sam se bila fino ponadala...
    Nevjerojatno kako nema uopće pravila s tim simptomima 🥲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.