Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marićka
    02. Travanj 2022. 11:27

Mare3112

Maricka

Mare3112 vidim da je beta 🔝 💗

Dobro je za sad Hvala Bogu tek 12.4 mi pregled pa ću Vam sve javiti nadam se da bude sve ok…♥️

Bit će to sve savršeno ❤

Missy87
    02. Travanj 2022. 11:41

Maricka

Keysi danas mi se baš dogodio pad temperature (prošli ciklus isto na 10 dpo), npr. danas je prvo mjerenje bilo 36,74 ⁰C a drugo 37,14⁰C.
    Nekako mi je čudno da je baš tolika razlika…
    Naručila sam novi toplomjer 🙃
    .
    Ali žene moje, ja toliko sama sebi smrdim 🦡 (da se razumijemo - tuširam se svaki dan)
    Nikad u životu nisam imala problema s tim, osim kao što sam već rekla - prvi dan M.
    Baš me zanima dal je moguće da je to kod mene simptom, jer bi uz bolne grudi to bilo jedino što je drugačije 😅
    Još 4 dana i test, ako Bog dragi da 🤞🏻
    .
    Missy ja inače ne spavam samo dan prije očekivane M, ali vjerujem da je sve moguće.
    .
    Moja mama je ostala trudna u 40. sa svim miomima koje je imala. I žena nije znala da je trudna skoro puna 2 mjeseca, dok nije otišla na redovnu kontrolu. Niti jedan jedini simptom nije imala, osim čestog uriniranja, ali kaže da je bila uvjerena da se nahladila.
    A implantacijsko krvarenje od 2-3 dana je samo zamijenila sa oskudnom M.

Rijetko mi se dogodi da bas ne mogu spavati.. 
    I danas me lagano bole grudi, iscjedak je neki kremasti.. Ma dobit cu i ovaj mj M.. 😏

❤️🙏🏻

• Anittta
    02. Travanj 2022. 12:11

Bok cure, ovulacija mi je inace 17dc (ciklus traje 31-32 dana). Uvijek pikiram ovulaciju trakicama i do sad je uvijek pokqzivala 17dan.. e saad, u utorak sam bila kod gin( to je bio 16dc) i gin.je vidio da se sprema ovulacija. Ali meni trakice nisu uopce pokazivale ovulaciju( a piskila sam svakih 6 sati)...  imala sam ljepljiv slabi iscjedak negdje 14dc.. i tad mi nije pokazivalo ovulaciju.. hmm?? Zbunilo me ovo skrooz, kako je on vidio da ide ovulacija,a ovulacije neema??

👩30
    🧑34
    Pokusavanje od 10/21
    Pregled,PAPA,brisevi 🔝
    Spermogram🔝
    Novalac prenatalne od 10/22
    Ciklus 31 dan, ovulacija trazena pomocu trakica✅️
    Uspjeh do sada ❌️
    Razocaranje do sada 💯

• Hope1
    02. Travanj 2022. 12:15

Mozda ima koja curka iskustva.Dakle,22.3. Sam imala biokemijsku,krvarenje je trajalo 7 dana.Po kalendaru danas je ovulacija,al evo par dana vec piskam trakice al nista.Danas sam primjetila da je na wc papiru onako sluzav iscjedak sa blago blago rozom bojom.Sto se to događa????🤔🤔🤔

[/url

• Marićka
    02. Travanj 2022. 12:29

Missy87

Maricka

Keysi danas mi se baš dogodio pad temperature (prošli ciklus isto na 10 dpo), npr. danas je prvo mjerenje bilo 36,74 ⁰C a drugo 37,14⁰C.
    Nekako mi je čudno da je baš tolika razlika…
    Naručila sam novi toplomjer 🙃
    .
    Ali žene moje, ja toliko sama sebi smrdim 🦡 (da se razumijemo - tuširam se svaki dan)
    Nikad u životu nisam imala problema s tim, osim kao što sam već rekla - prvi dan M.
    Baš me zanima dal je moguće da je to kod mene simptom, jer bi uz bolne grudi to bilo jedino što je drugačije 😅
    Još 4 dana i test, ako Bog dragi da 🤞🏻
    .
    Missy ja inače ne spavam samo dan prije očekivane M, ali vjerujem da je sve moguće.
    .
    Moja mama je ostala trudna u 40. sa svim miomima koje je imala. I žena nije znala da je trudna skoro puna 2 mjeseca, dok nije otišla na redovnu kontrolu. Niti jedan jedini simptom nije imala, osim čestog uriniranja, ali kaže da je bila uvjerena da se nahladila.
    A implantacijsko krvarenje od 2-3 dana je samo zamijenila sa oskudnom M.

Rijetko mi se dogodi da bas ne mogu spavati..
    I danas me lagano bole grudi, iscjedak je neki kremasti.. Ma dobit cu i ovaj mj M.. 😏

Dok ne stigne M, ja se nadam.
    Iako nemam ni ja neke od klasičnih simptoma i danas je još bazalna pala... ali npr bilo bi lijepo da mi sutra baš skoči pa da je ovo možda danas implantacija... 
    🙃
    Ne mogu ostat normalna, malo me uštipne u donjem dijelu i odmah se ponadam da će me početi jače boljeti🤣
    Nema nam druge nego čekati 

BlairWaldorf
    02. Travanj 2022. 12:30

https://ibb.co/XXrWZr5

Trakice ne reagiraju 😬 a povećala mi se vlažnost prilično🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mareeeee3112
    02. Travanj 2022. 13:04

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Ella..29..

Mare3112

Jutro cure evo ja sam mjerila vaginalno i zadnji ciklus koji je bio dobitan je definitivno pravi primjer …. i sa sigurnošću mogu reći da je bazalna 100% precizna ukoliko ju vi radite 100% precizno 🥰

Bas sam to htjela pitati , da li je bazalna baš uvijek pokazatelj trudnoće ili moguće da bude niska iako si trudna?

Bazaln adefinitivno nije pokazatelj trudnoce, bazalna je samo pokazatelj ovulacije, ali sve su zene razlicite nekomoe bazalna moze pokazati i implantaciju tj da bude pad temperature kod implantacije ili skok temperature. Nekom e se desi da nema ni jedno ni drugo, a da je trudnoca u pitanju. Bazalna niej ni pokazatelj niskog progesterona, nekad jest ali vecinom nije..Tako da i ja je nakon ovulacije pratim vise iz zabave, a i toga sto dugo mjerim bazalnu i vec znam kako se temperatura ponasa pre nego trebam dobiti. Iskreno vidjela sma raznih grafova za koje nikad ne bi rekli da je trudnoca u pitanju, a jest i obrnuto.. Vidjel asam graf kako sto mare ima razlika je minimalna, a zena nije bila trudna, beta negativna. Znaci neka vam bazalna bude isklucivo potvrda ovulacije, sve ostalo samo zanimacjia, moj savjet od srca. Grafova kao sto je moj ima more, i to kod zena koje nikad sa takim grafom nisu ostvarile trudnocu.. Svi smo individualni.

Slažem se u nečem a u nečem ne ...ljudi svasta upisuju u graf i zanemaruju neke stvari pa svejedno upisu 0.1 više...ili manje....ali ono što je na mom grafu bitno je da sam ga pratila više od 8 mj.... i da poznajem svoje tijelo jer ako vam pošaljem druga grafove ni jedan nije bio ovakav ...tad sam prvi put radila test .... kad mi je i 25 dan bilo povišena temp....ja sam isto nailazila na svakakve grafove ali kao što sam već rekla ljudi svasta upisuju u graf jednom mjere na usta jednom vaginalno  itd.... po meni je vaginalno kao što sam rekla puno bolje jer disen na usta zbog sinusa ponekad.... i evo moj graf u godinu dana nije pogriješio.

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    02. Travanj 2022. 13:05

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Maricka

Mare3112 vidim da je beta 🔝 💗

Mare treba prestati da se strsira i bez potrebe vadi krv. Nakon one prve dvije bete nije bilo potrebe za trecom, a cetvrta je bas besmislena. Cure nemojte pretjerivati ja betu pratiti moram jer sam visokorizicna zbog mogucnosti ponovne vanmatericne i imam samo jedan jajovod, da nije tako, e sipak bi bacala pare i isla da me bockaju.

Keysi 4 beta je morala biti vadena jer me ginekologica tražila...inače Def nebi🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• caro22
    02. Travanj 2022. 13:14

Pozdrav drage moje. Nije me bilo dugo ali sam vas redvno citalaa i pratila sve. Nisam imala iskreno sta pisati jer sam imala M,a prije nekoliko dana smo krenuli u akciju.
    Prije svega svima zelim cestitati na ➕ ovaj mjesec,a onima koji to nisu uspjeli ovaj mjesec drzim 🤞 za iduci i naredne.
    Ovako ja sam sada u malo nezgodnoj situaciji,zapravo ne znam sto bih mislila jer mi se ovako nesto nije jos desilo. 
    Od jucer navecer imam nekako cudnu bol u donjem djelu trbuha,kao kod mjehura ali ne nije mjehur,ne znam kako bih to opisala. Takoder i bol u vagini,nije jako nije ne izdrzivo,ali je nekako neugodno.Kod pisanja sve uredu nema peckanja i nema svrabeza niti tjeranja na wc stalnog da bih pomislila da je mozda mjehur.  I kad sjdnem osjecam tu bol. Zanima da li je mozda nekakva upala janika ili rodnice ako je mozda imala ijedna od vas iskustva s necim slicnime. Naime zadnja kontrola kod ginekologice je bila uredna,sve je bilo uredu,papa test takoder,partner isto ide redvno na kontrole i kod njega je sve uredu. Po kalendaru jucer mi je bila ovulacija,ne znam dal mozda ima ikakve veze s tim iako bas i ne vjerujem. Doktora trazim trenutno ovdije gdje sam,jer sam se nedavno preselila pa cekam da se to zavrsi da obavimo sve kontrole. Ali evo ako jedna od vas zna sto bi to moglo bit pa da me malo umiri jer mi se to nikada nije desavalo,uvijek zdrava,uvijek radim redovne kontrole. 

kokii2219
    02. Travanj 2022. 13:40

slatka_malena_

Cure imam jedno pitanje….
    Ja ako sam trudna dal' se smiju imati spolni odnosi jel su stetni na početku ili ne?

Ukoliko ti tvoj doktor nije rekao drugacije slobodno mozes imati odnose, jer cak i ako je beba zaceta,ako si trudna stite je zidovi duboko u maternici.. mislim da ukoliko nesto nije rizicno ukoliko ti nije doktor rekao pozdravi se sa seksom naredni neki period, mozes slobodno. Cak i preporucuju se odnosi za trudnice jrr dobro uticu na njih samo naravno manjeg intenziteta..

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.