Cure nakon onog sinoc ocekivala sam ili krvarenje ili smedjarenje.. i smedji iscjedak je tu i moze znaciti samo dvoje ili je dobar znak ili je los 🤷🏽. Uradila sam testic, ali je urin stajao preko sat vremena i promuckala i sve, testic isti kao juce, tako da.. nemam pojma nista, ali posto je dugo stajao urin nije testic bas ni validan. Tako da ga ponovi nekad kasnije. E sad evo vam i LH trakica da vidite da nije svakom i da nece svevrste LH trakica biti pozitivne ako je trudnoca u pitanju mrvicu je tamnija kad se osusila, ali je to to https://ibb.co/D7hY1h8
Slika nije za svakoga preskoci ako si imas los zeludac https://ibb.co/Z1rFBzK ovo sam skontala kad sam provjeravala cerviks. E sad samo imam blage grceve u grudima, stomak ok, ledja bila dobra do sad, sad kao malo me nekad jace zabole u nekim valovima.. pa se ipak nadam dobrom ishodu. Poslije ovog ili ce beta bas ici gore ili ce pasti. Ovo moze biti i zbog niskog progesterona, a njega ne smijemo napucati do sledece bete.. Neizvjesnost.. ali sam neobjasnjivo smirena i dobro raspolozena, tako da.. valjda i za to postoji dobar razlog… 🤞
Mene su isto leda rasturila 2 dana onda kad sam van pisala sad više ništa...tu I tamo onako menstrualni bolovi i to je to na mahove....no pijem sad mg pa mi je i lakše puno....ideš u pon vadit? I ja se nadam da će sve biti u redu... svakako javi...ja od simptoma samo te bolove i cicke tu I tamo...no jutros su počele i mucnine ...😨😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bok cure, ovulacija mi je inace 17dc (ciklus traje 31-32 dana). Uvijek pikiram ovulaciju trakicama i do sad je uvijek pokqzivala 17dan.. e saad, u utorak sam bila kod gin( to je bio 16dc) i gin.je vidio da se sprema ovulacija. Ali meni trakice nisu uopce pokazivale ovulaciju( a piskila sam svakih 6 sati)… imala sam ljepljiv slabi iscjedak negdje 14dc.. i tad mi nije pokazivalo ovulaciju.. hmm?? Zbunilo me ovo skrooz, kako je on vidio da ide ovulacija,a ovulacije neema??
Malo sam se zbunila, ali ako sam dobro shvatila ginekolog je rekao da se tek sprema ovulacija? Znaci nastavi pratiti trakicama. Iz raznih razloga moze doci do odstupanja od neceg uobicajenog. 🤞
Zadrzavas li urin dovoljno dugo? Mozda ti je prerijetki...
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Mozda ima koja curka iskustva.Dakle,22.3. Sam imala biokemijsku,krvarenje je trajalo 7 dana.Po kalendaru danas je ovulacija,al evo par dana vec piskam trakice al nista.Danas sam primjetila da je na wc papiru onako sluzav iscjedak sa blago blago rozom bojom.Sto se to događa????🤔🤔🤔
Ja sam zadnjih par ciklusa imala crveno/rozi iscjedak oko ovulacije. Prosli ciklus cak i par dana prije ovulavije. Moguce da ovulacija tek slijedi. 🤞
29👩 28🧑
11/21 ttc
endometrioza i Hashimoto
Bok cure, ovulacija mi je inace 17dc (ciklus traje 31-32 dana). Uvijek pikiram ovulaciju trakicama i do sad je uvijek pokqzivala 17dan.. e saad, u utorak sam bila kod gin( to je bio 16dc) i gin.je vidio da se sprema ovulacija. Ali meni trakice nisu uopce pokazivale ovulaciju( a piskila sam svakih 6 sati)… imala sam ljepljiv slabi iscjedak negdje 14dc.. i tad mi nije pokazivalo ovulaciju.. hmm?? Zbunilo me ovo skrooz, kako je on vidio da ide ovulacija,a ovulacije neema??
Malo sam se zbunila, ali ako sam dobro shvatila ginekolog je rekao da se tek sprema ovulacija? Znaci nastavi pratiti trakicama. Iz raznih razloga moze doci do odstupanja od neceg uobicajenog. 🤞
Zadrzavas li urin dovoljno dugo? Mozda ti je prerijetki…
Ja ga me zadržavam niti se ustručavam piti ... Ajde budem sad probala izdrzati koji sat pa vidjeti jel ima razlike ...
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ajme Keysi ja mislim da si ti užasno strpljivo stvorenje😄iako znam da ne možeš ništa promijeniti ali znam sebe da bi bila tempirana bomba🤣🤣 ugl.... ja imam s druge strane baš problem s tekućinom....preslabo pijem...svjesna sam a neide mi....
Da je biokemijska već bi to otišlo sigurno.... da je nesto gore....mislim da bi imala veće bolove ili nekakve druge simptome kao što si i sama već prošla.... tako da smatram da će bit sve ok
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Zadrzavas li urin dovoljno dugo? Mozda ti je prerijetki…
Ja ga me zadržavam niti se ustručavam piti … Ajde budem sad probala izdrzati koji sat pa vidjeti jel ima razlike
Ja obicno poslije rucka ne piskim dva do tri sata, a u tom periodu se i ne nalijevam tekucninom jer ne bi izdrzala toliko dugo. Doslovno sam kak u mene ude tekucina, tak izade. 🤣
Pokazalo se ok i mogu raspoznati promjenu na trakicama. Drugacije nisam ni isprobavala.
29👩 28🧑
11/21 ttc
endometrioza i Hashimoto
Kejsystavi me 21.4 za Dobiti + 🤣Zao mi je zbog bolova, drzim fige za dobru betu ❤️ idem sad popiskiti lh iako pijem kavu nema veze … 🤣
Naravno jedva docekak da ti upism plusic, samo ti piski trakice. Kakve veze ima kafa? Kafa je diuretik samo ti moze napraviti problem da moras ranije piskiti, a to niej puno tekucine. E ljudi morate piti tekucinu bez obzita na testice, nigde ne kaze dase mora skroz tekucina izbjegavati, na kraju krajeva zeznucete organizam, nego pijte koiko morate da nise zedni, kafa niej ogromna kolicina tekucine. A izbjegavate ono dodatno, cajevi sokovi, i sad bas ogromne kolicine vode, ali tekucinu morate unjeti. Jer ako manje tekucine unosite tih dane pre ovulacije moze i sluzi biti manje, tako da.. Samo umjereno i uzivaj u kafici i slikaj tu trakicu
Ma ok zabrinuo me ovaj spomenuti razrijeđeni urin 🤦
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ajme Keysi ja mislim da si ti užasno strpljivo stvorenje😄iako znam da ne možeš ništa promijeniti ali znam sebe da bi bila tempirana bomba🤣🤣 ugl…. ja imam s druge strane baš problem s tekućinom….preslabo pijem…svjesna sam a neide mi….
Da je biokemijska već bi to otišlo sigurno…. da je nesto gore….mislim da bi imala veće bolove ili nekakve druge simptome kao što si i sama već prošla…. tako da smatram da će bit sve ok
Pa to nesto i m amislim, ali kako sam sa vanmatericnom dogurala do 10 tjedna, ne pitaj… vise nicemu ne vjerujem… a blage tegobe su krenule pa mozda 2 tjedna pre prsnuca. Ali eto.. Nekako kontam sto sam smirenija lakse cu raspoznati ako nesto krene kako ne traba, pa cu brze reagovati, meni je samo najveca stiska da ne bude ugrozen jajovod. Ma da ako i bude, sta se moze onda IVF i nadati se svim silama da ce uspjeti iz prve…jedino mi to preostaje.
Ajme...10 tjedna.... uh....jel ti beta tad bila isto slabija ili? Jel te jako to nešto bolilo.... hoću pitat da li bi sad tu istu bol prepoznala?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mozda ima koja curka iskustva.Dakle,22.3. Sam imala biokemijsku,krvarenje je trajalo 7 dana.Po kalendaru danas je ovulacija,al evo par dana vec piskam trakice al nista.Danas sam primjetila da je na wc papiru onako sluzav iscjedak sa blago blago rozom bojom.Sto se to događa????🤔🤔🤔
Jesi radila trakicu danas? Uradi ako nisi. I Jesi ti provjerila mozd abetu nakon krvarenja? Ako nisi ako imas testic neki provjeri z asvaki slucaj, ne vjerujem ali… moguce je samo da ti je ovulaicja a da trakice nisu ulovile, no bolje je sve provjeriti. Jesi te trakice prije koristila i jesi ulovila sa njima pik? Koliko brzo ti tamne i nakon pika koliko brzo posvjetle, dali je moguce da si imala ovulaciju u toku noci pa da sa dtrakica nist ane okazuje, nekad trakice rapidno potamne i rapidno posvjetle
Ujutro jesam,al blijeda kao snijeg.radila sam test na trudnocu al nema nikakve sjene...koristila sam ih samo prosli mjesec,i meni su stalno nekako bile tamne,tako da neman pojma....njsta,cekat menstruaciju pa u nove pobjede ..hvala keysi.
[/url
Jutroo trudilice, evo i mene sa jednim testicem bijelim kao ovaj aprilski snijeg. Bjelji od ovoga ne moze biti. Al da sam malo sacekala sa testom i samo tijelo bi mi dalo znak, jer smedjarenje je pocelo par sati nakon testa, a M samo sto nije dosla u velikom stilu (ocekujem do kraja dana, event sutra). Pretpostavljam da je poranila zbog prebolovane korone prosli mjesec (ovo je bio prvi ciklus nakon korone) … a bas sam bila sigurna da je ovaj dobitni, ali eto Visa sila ima neki drugi plan za mene, i ko zna za cega me cuva. Sad ide najgori period, dok prvu trakicu ne umocim, poslije toga je sve lakse. Zelim vam puno plusica ovaj mjesec 🤞❤
Aaaa ne mora da znaci jako cesto se smedjarenje pojavi par dana pre (ne)ocekivane 🤞🤞🤞🤞 koji si testic radila? I samo ti ako ti ne dodje vjestica ponovi testic i smao je bitno da bude onaj osjetljivi od 10mlU/mL
Ipak je vjestica stigla. Bilo je samo pitanje vremena, ali sta je tu je. Nova narudzba trakica mi je popravila raspolozenje. Tako da vjestica sto je dolazila dolazila je. Nadam se da je zadnja za ovu godinu.
A tebi Kejsy puno srece i strpljenja 🤞❤
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji