🍀🤰Trudnice 🤰🍀
.Kejsy ❄️ ☃️ 🌸 ➕ 🍀🤰teamGrom ➕ 🍀🤰lil_me ➕ 🍀🤰Siri 🐾 ➕ 🍀🤰Mare3112 ➕ 🍀🤰gatalinka ➕ 🍀🤰Mar'ca🌺 ➕ 🍀🤰Kokili ➕ 🍀🤰pg11 ➕ 🍀🤰mary1808 ➕ 🍀🤰Mina234 ➕ 🍀🤰Alice33 ➕ 🍀🤰AmelieClariss ➕ 🍀🤰Fifi ➕ 🍀🤰.mila ➕ 🍀🤰Bachata ➕ 🍀🤰Brontosaurica ➕ 🍀🤰Techmmb ➕ 🍀🤰Mama_anđela ➕ 🍀🤰.🍀ODBROJAVANJE - 3. MJESEC 2022.🌼🌿.J_Lo - 13.03. - 20 dana kasni 🤞 💞Amy_94 -23.03. - 10 dana kasni 🤞 💞slatka_malena_ - 10 dana kasni 🤞 💞baarbaraa34 - 28.03. - 5 dana kasni 🤞 💞Azraa25 - 28.03. - 5 dana kasni 🤞 💞Nesichah - 30.03. - 3 dana kasni 🤞 💞Delia - 30.03. - 3 dana kasni 🤞 💞
Kejsy meni ne kasni, dobila sa 2 dana kasnjenja. Sljedeća bi trebala bit 27.4., ali slobodno me makni sa liste jer slabo pratim, samo preletim stranice kad stignem, a glupo mi se svakih toliko samo o sebi pisati ko padobranac.
U srijedu imam HSSG ako muzev spermiogram bude dobar u sto sumnjam.
Cure molim vas da ne širite dezinformacije o bazalnoj temperaturi. Ja sam ju mjerila godinu i nešto sitno prije ovog plusića koji se drži nekako i jedino što zbilja može bazalna potvrditi je je li bilo ovulacije. Ništa,ali ništa drugo ona ne može pokazati ali može UKAZATI da postoji neki problem i da se događa nešto neobično. Meni je prvi dio ciklus bio u pravilu između 35.8 i 36.1 dok se nije utvrdilo da imam ureaplasmu i to jako veliku koncentraciju. Kad sam ju ubila,prvi dio ciklusa odonda nije išao ispod 36.15 a znao je ići do 36.5 tako da. Može biti ukazatelj da se nešto događa u organizmu,ali nikako i nikako ne može biti potvrda trudnoće. Meni je bila skoro 37.1 dobitni ciklus i taman u vrijeme testa je pala na 36.29 i još uvijek smo tu i borimo se s hematomom. Jedino što bazalna zaista sa 100% sigurnošću nakon minimalno 3 mjeseca konstantnog mjerenja može utvrditi dan ovulacije i pokazati uzorak kako se temperatura ponaša tik pred ovulaciju,sve ostalo su naklapanja.
Nadam se da ste mi dobro,Blairčekam tvoje LH testiće 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mene zanima ko je širio ikakve dezinformacije ja ih nisam pročitala?možda sam fulala...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Keysi ma baš svasta ...bzv... ko zna ...možda si je popila kaj taj dan🤣.... a šta se tiče bazalne meni je pokazala ovulaciju kao svaki ciklus a i implataciju a sad....ja stvarno to dugo pratim i poznajem svoje tijelo pa mi je bila čudna temperatura iznad 36.9 ja ju nikad nemam a sad kad sam ostala trudna je bila 37.... 37.1.... zato sam piskila trakicu....ugl cure to morate poznati svoje tijelo i jako dugo to očitovati da bi si znale grafove i uspoređivati....daleko od toga da se znalo događati odstupanje .... ali tad sam bila bolesna ili nesto ali opet mi je bila daleko drugačija temperatura nego sad kad sam ostala kad bi bila bolesna malo bi teturala gore ...dole... a sad je bila drugačija ali kažem morate se jako dobro upoznati same sa sobom😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro cure evo ja sam mjerila vaginalno i zadnji ciklus koji je bio dobitan je definitivno pravi primjer …. i sa sigurnošću mogu reći da jeevo moj graf u godinu dana nije pogriješio.
Tacno je i to, ako mjeris dugo to je nesto drugo, ako se pridrzavas tacnog mjerenja ok, ali da je tacno 100% u slucaju trudnoce nije.. jer puno toga stvarno moze uticati na bazalnu. Ali da nekad stvarno moze biti pouzdana moze.. Ne kazem, samo kazem da ne treba previse se osloniti samo na bazalnu. Ti da vidis moje grafove i ko stvarno pazim kako mjerim, ni jedan ciklus niej isti eto pa pogledaj, jos da vidis one sto se ne vide na FF ihh nigdje veze…
Keysi 4 beta je morala biti vadena jer me ginekologica tražila…inače Def nebi🤣
Bas ne kontam sto ti je to trazila kad su bete ranije bile uredne, ali eto to prvi put cujem da na dve uredne bete traze jos dvije…Pozdrav drage moje. Nije me bilo dugo ali sam vas redvno citalaa i pratila sve. Nisam imala iskreno sta pisati jer sam imala M,a prije nekoliko dana smo krenuli u akciju.
Prije svega svima zelim cestitati na ➕ ovaj mjesec,a onima koji to nisu uspjeli ovaj mjesec drzim 🤞 za iduci i naredne.
Dobro nam dosla i pisi nam kad (ne) ocekujes mentruaciju pa da te stavim na listu. Moze biti da je neka reakcija na hormone, oko ovulacije. Zna se desiti i kod neke upale, ali s enadam da to nije, u svakom slucaju bi bilo dobro da sto prije nadjes ginekologa. Ali eto nadam se da ti je povezano sa ovulacijom. Sretno.. a mozda ej neka od cur aimala slicno iskustvo pa ti vise kaze.. o tom… Cure neko nesto slicno imao???
Kejsy iskreno se nadam da nije upala jer zaista ne znam od cega bi mogla bit,jer nikada prije nisam imala problema sto se tice infekcija,upala,bolova u jajnicima,nista. Nalazi uvijek uredni.Zaboravila sam spomenuti da boli i prilikom odnosa,jucer smo probali i bilo je neugodno i bolno malo.Takoder su me i dnji dio leda jucer bolio. Uglavnom vidjet cemo,nadam se da neko mozda zna ovdije i dal je imao slicnih iskustava dok ne odem ginekologu da provjeri.
Ja svoju m (ne) ocekujem 15.4.
Siri kako si ti ? Jel ti bolje?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ajme Keysi ja mislim da si ti užasno strpljivo stvorenje😄iako znam da ne možeš ništa promijeniti ali znam sebe da bi bila tempirana bomba🤣🤣 ugl…. ja imam s druge strane baš problem s tekućinom….preslabo pijem…svjesna sam a neide mi….
Da je biokemijska već bi to otišlo sigurno…. da je nesto gore….mislim da bi imala veće bolove ili nekakve druge simptome kao što si i sama već prošla…. tako da smatram da će bit sve ok
Pa to nesto i m amislim, ali kako sam sa vanmatericnom dogurala do 10 tjedna, ne pitaj… vise nicemu ne vjerujem… a blage tegobe su krenule pa mozda 2 tjedna pre prsnuca. Ali eto.. Nekako kontam sto sam smirenija lakse cu raspoznati ako nesto krene kako ne traba, pa cu brze reagovati, meni je samo najveca stiska da ne bude ugrozen jajovod. Ma da ako i bude, sta se moze onda IVF i nadati se svim silama da ce uspjeti iz prve…jedino mi to preostaje.
Ajme…10 tjedna…. uh….jel ti beta tad bila isto slabija ili? Jel te jako to nešto bolilo…. hoću pitat da li bi sad tu istu bol prepoznala?
Ja sam imala trudncu u maternici i u jajovodu, pa sam u 8 tjendu imala spontani i tad je beta bila 48 000 niko nije ni rekao da je dalje kontrolisem. pa je onda 2 tjedna kasnije prsnuo jajovod u kojem je ostao plod citavo vreme jer glupaca nije znala uopste sta gleda na UZV.. p atako niej vidjel plod velicine sake u jajovodu. Reklasam ako opet budem gore ako mi pridje na 2 metra zovem policiju… da je odbrane da je ne zadavim golim rukama, jer sam je izbacia sa intezine, i dobila je zabranu da udje na odjel dok ja ne izadjem iz bolnice. Ali eto neka je to iza mene… Beta je smao jedna u nizu pretraga da bi se donjela neka dijagnoza, pravilno duplanje bete ii nepravilno ne znaci nuzno nesto lose ili nesto dobro. Nego samo da uputi doktore na dodatne pretrage ako im se ne svidja kao HCG napreduje..
Ajme strasno.... 😪uzasss baš mi je žao....a onda su ti morali i taj plod u maternici isto napraviti kiretazu jel.... Bože i onda takvi ljudi imaju " doktorat u rukama"
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav cure, dobila sam. Izljev kao da je netko pipu otvorio. Nema sta, dosla je tocno na dan kad je i trebala. Sljedeca 01.05.
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Keysi danas mi se baš dogodio pad temperature (prošli ciklus isto na 10 dpo), npr. danas je prvo mjerenje bilo 36,74 ⁰C a drugo 37,14⁰C.
Nekako mi je čudno da je baš tolika razlika…
Naručila sam novi toplomjer 🙃
.
Ali žene moje, ja toliko sama sebi smrdim 🦡 (da se razumijemo - tuširam se svaki dan)
Nikad u životu nisam imala problema s tim, osim kao što sam već rekla - prvi dan M.
Baš me zanima dal je moguće da je to kod mene simptom, jer bi uz bolne grudi to bilo jedino što je drugačije 😅
Još 4 dana i test, ako Bog dragi da 🤞🏻
.
Missy ja inače ne spavam samo dan prije očekivane M, ali vjerujem da je sve moguće.
.
Moja mama je ostala trudna u 40. sa svim miomima koje je imala. I žena nije znala da je trudna skoro puna 2 mjeseca, dok nije otišla na redovnu kontrolu. Niti jedan jedini simptom nije imala, osim čestog uriniranja, ali kaže da je bila uvjerena da se nahladila.
A implantacijsko krvarenje od 2-3 dana je samo zamijenila sa oskudnom M.
Rijetko mi se dogodi da bas ne mogu spavati..
I danas me lagano bole grudi, iscjedak je neki kremasti.. Ma dobit cu i ovaj mj M.. 😏
Cek a budes trudna ak ne dobijes iscjedak?
A kazu da imas ali valjda bude kao onaj kad su plodni dani, nije kremasti... 🤷🏻♀️
❤️🙏🏻
Cure nakon onog sinoc ocekivala sam ili krvarenje ili smedjarenje.. i smedji iscjedak je tu i moze znaciti samo dvoje ili je dobar znak ili je los 🤷🏽. Uradila sam testic, ali je urin stajao preko sat vremena i promuckala i sve, testic isti kao juce, tako da.. nemam pojma nista, ali posto je dugo stajao urin nije testic bas ni validan. Tako da ga ponovi nekad kasnije. E sad evo vam i LH trakica da vidite da nije svakom i da nece svevrste LH trakica biti pozitivne ako je trudnoca u pitanju mrvicu je tamnija kad se osusila, ali je to to https://ibb.co/D7hY1h8
Slika nije za svakoga preskoci ako si imas los zeludac https://ibb.co/Z1rFBzK ovo sam skontala kad sam provjeravala cerviks. E sad samo imam blage grceve u grudima, stomak ok, ledja bila dobra do sad, sad kao malo me nekad jace zabole u nekim valovima.. pa se ipak nadam dobrom ishodu. Poslije ovog ili ce beta bas ici gore ili ce pasti. Ovo moze biti i zbog niskog progesterona, a njega ne smijemo napucati do sledece bete.. Neizvjesnost.. ali sam neobjasnjivo smirena i dobro raspolozena, tako da.. valjda i za to postoji dobar razlog… 🤞
Drzim 🤞🏻🤞🏻 da sve bude ok!!
❤️🙏🏻
Caro22 pozdrav draga, ja ću ti opisati svoje iskustvo jer vidim da ti niko nije odgovorio.
Sto se tice upala, infekcija ili neceg slicnog veoma lako je dobiti cak u roku 2-3 dana da je vuces 2-3mj dok osjetis simptome. Licno meni se desilo da sam isla ginu na pregled sve ok bilo i nakon 2 mj sam dobila upalu nisam skuzila nista, imala sam bolne odnose, smetnje peckanje uzas znaci. Eh nakon 2 mj od tog zbog obaveza i svega sam otisla ginekologu i saznala da imam vulvovaginozu a ono nisam nesto sklona infekcijama. Nego jednostavno moze se desiti ako koristis dnevne uloske, sinteticki ves, tange koje mogu prouzrokovat jako velik problem itd.. ne mora biti nista od navedenog jednostavno se promjeni pH vrijednost rodnice. Nego ti odi ginekologu da ti propise vaginalete ili sta vec treba, sto vise tekucine da izmokravas. Izbjegavaj slatko sokice jer je to leglo bakterijama. Odi uradi vaginalni bris i papa i vag pregled da znad sta dalje. Jer ja sam tako isto imala simptome pa sam rijesila za kratak period i 12 dana terapije. Zelim da sve bude ok i d se ranije rijesi 🤗❤
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji