Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    02. Travanj 2022. 17:42

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Missy87

slatka_malena_

Missy87

Nikad u životu nisam imala problema s tim, osim kao što sam već rekla - prvi dan M.

A kazu da imas ali valjda bude kao onaj kad su plodni dani, nije kremasti… 🤷🏻‍♀️

Ne neko ti je pogresno rekao. Kod rane trudnoce sesto se desi (ne uvjek) da neko ima mljecni icedak, tj bjeli iscjedak kao kad bi pomjesano kremasti i vodenasti.. tako nesto. slicno ovom
    https://smiley-site.com/img/77603/776/belie-videleniya-u-zhenshin.jpg

Ali nije nuzno da ga moras imati. Neko ima tako po malo ali bude svjetlo zute boje i zove se suncani iscjedak boja je kao od prilike ove boje pod 1 i 2 https://vijesti.ba/fajlovi/news/2014/06/27/mokraca_zuta_boje_tablica_914809221.jpg

Svatko ima drugačije, sto je normalno.. Kod mene je ovakav prvi u manjim kolicinama..
    Treba nam puno da upoznamo svoje tijelo a to najbolje vidimo kada pocnemo raditi na bebi

❤️🙏🏻

• Anittta
    02. Travanj 2022. 17:44

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Anittta

Bok cure, ovulacija mi je inace 17dc (ciklus traje 31-32 dana). Uvijek pikiram ovulaciju trakicama i do sad je uvijek pokqzivala 17dan.. e saad, u utorak sam bila kod gin( to je bio 16dc) i gin.je vidio da se sprema ovulacija. Ali meni trakice nisu uopce pokazivale ovulaciju( a piskila sam svakih 6 sati)… imala sam ljepljiv slabi iscjedak negdje 14dc.. i tad mi nije pokazivalo ovulaciju.. hmm?? Zbunilo me ovo skrooz, kako je on vidio da ide ovulacija,a ovulacije neema??

Moze biti da ti trakice ne odgovaraju i iscjedak ne treba da bude ljepljiv nego rastezljiv i proziran isto kao bjelanjak i da ga ima vise, on se tako u malim kolicinama moze pojaviti i pr eovulacije nekoliko dana.. meni nekad i 4-5 dan apre ovulacije se pocne pojavljivati ali je manje rastezljiv, a bas rastezljiv na dan ovulacije i obilniji. Prati visinu cerviksa i znas kad je ovulacija, najpouzdanije…

Krivo sam se izrazila, bio je rastezljiv bas tako, kao bjelanjak, malo ga je bilo ali ja ni inace nemam toga iscjetka puno... pokrili smo apsolutno svaki dan plodnih dana tako da se nadam da ce bit nesto usprkos negativnim trakicama.. 

👩30
    🧑34
    Pokusavanje od 10/21
    Pregled,PAPA,brisevi 🔝
    Spermogram🔝
    Novalac prenatalne od 10/22
    Ciklus 31 dan, ovulacija trazena pomocu trakica✅️
    Uspjeh do sada ❌️
    Razocaranje do sada 💯

• Azraa25
    02. Travanj 2022. 18:23

Ćus,da li je kasno za implantaciju ako je danas 12 ili 13 dan poslije ovulacje,jer danas imam bolove u desnom jajniku..

Radoznalica35
    02. Travanj 2022. 18:26

Devojke sta vi mislite kada da uradim test? Imam onaj od 10 mIU i crvenee boje 
     danas je 9. ili 10. dan od ovulacije, posto je ginekolog rekao da je ovulacija bila 23. ili 24. marta, ciklus bio 11. marta. 
    Sledeci ciklus po kalendaru pise da dolazi za 6 dana, danas mi je 23. dan ciklusa.
    Inace imam jako bolne grudi u pms-u a sad nista, bas nista. 

Mareeeee3112
    02. Travanj 2022. 18:36

Siri 🐾

Maaaa ja ko zmaj. Ponovno se pokazalo da je dobro da sam pustila temperaturu da obrani tijelo i da sam ju rušila iznad 38 i odmah se otkrila da to izađe van. Grlo više i ne boli,šmrcam i kašljem tu i tamo i top sam. Pravi zmaj! Hvala što brineteee 🙈 doduše danas me ulovio nemir pa sam cijelu kuhinju oprala i dnevnu sam si malo biblioteku presložila i gledala koju knjigu krenut čitat. Snijeg me ovaj ubio u pojam 😒
    Kejsy,Mare kako ste viiiii?

Mene je to u cetvrtak pralo oprala sam i usisala  pod i izglancala  kuhinju onak sve u sat i pol🤣🤣🤣🤣 drago mi je da ti je temp  popustila i da ti se tijelo obranilo .... evo mene je danas rušilo  spavanje 🤣 poslije ručka... 2 h u šusu 🤣🤣🤣🤣  stalno mi se spava 🤭

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

lil_me
    02. Travanj 2022. 19:11

Matajči

Pozdrav cure, dobila sam. Izljev kao da je netko pipu otvorio. Nema sta, dosla je tocno na dan kad je i trebala. Sljedeca 01.05.

🥺
    Drži se, dani ionako idu kao ludi...

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Mareeeee3112
    02. Travanj 2022. 20:06

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Moja beta ce biti gotova za nekih pola sata ili tako nesto. Doktorica na ove moje nalaze kad sam rekla da sam imala bolove sinoc trazila da hitno betu ponovim i da joj javim, pa da vidimo sta dalje u slucaju bolova hitna uputinca, pa bolnica bez cekanja.. tako da drzite 🤞🤞🤞🤞 da sve bude ok, i da bude drama zbog niceg.. i ako ovo prezivim, a da anksioznost ostane pod kontrolom samom sebi cu cestitati. Naisao momentat kao da ce napad panike i zaustavim se i prevazidjem..ako nista drugo bar uskoro budem znala na cemu sam

♥️🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🤞🤞🤞🤞🤞🤞♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

kokii2219
    02. Travanj 2022. 20:06

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Moja beta ce biti gotova za nekih pola sata ili tako nesto. Doktorica na ove moje nalaze kad sam rekla da sam imala bolove sinoc trazila da hitno betu ponovim i da joj javim, pa da vidimo sta dalje u slucaju bolova hitna uputinca, pa bolnica bez cekanja.. tako da drzite 🤞🤞🤞🤞 da sve bude ok, i da bude drama zbog niceg.. i ako ovo prezivim, a da anksioznost ostane pod kontrolom samom sebi cu cestitati. Naisao momentat kao da ce napad panike i zaustavim se i prevazidjem..ako nista drugo bar uskoro budem znala na cemu sam

Kraljice i dobra vilo ovog foruma svim molitvama/dovama i mislima sam uz tbe. Cvrsto ti drzim fige i molim Boga da sve bude okej. Nadam se da ce tako i biti. Drzi se mi smo uz tebe cijelim srcem ma sta se desilo💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻❤

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Radoznalica35
    02. Travanj 2022. 20:07

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

SRECNO  
    Cekamo rezultate <3

lil_me
    02. Travanj 2022. 20:16

Sretno Kejsy🤞

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.