I da, sad vidim da nisam odgovorila, nije mu dala da vida dijete 3 godine, kada bi se kao dogovorili da moze doc vidjet dijete on bi se spremio i otisao na adresu koju bi mu ona dala, ali ta adresa bi bila pogresna.. dok bi on dosao tamo, vise nije mogao stupiti u kontakt s njom.. i tako se ona poigrava s njime vec 3 godine..
Ne vjerujem bas u magije i tarot, nekad ima istine, ali znate ono.. uglavnom on je meni rekao da je ona njemu rekla kada su prekinuli (jer je ona pokupila stvari i otisla, jer je izgleda saznala da je trudna, a njemu je rekla tek kada je bila 3 mj trudna) da ce ona bacit magiju na njega, jer joj se teta bavi s time, da vise nikada nece voljeti niti biti sretan s nikim osim s njom.. kazem ne vjerujem u to, ali mozda ima neke istine, nisam vise ni sama pametna...
Deic ženo koji si ti DPO? Ja sam na 9 i ne planiram do dana M se testirati. Ti bijeli testići me samo deprimiraju, koliko god ih ja iz 'zabave' radila.
Missy pratimo se sa dpo, tebi (ne) treba doći u srijedu isto, jelda?
.
Inače, simptoma nema ni za lijeka. Bazalna je dobra, ali bih bila sretnija kad bi jedan dan vidjela pad, čisto da se ponadam bar za implantaciju 😂
Grudi standardno bole, kao i poslije svake O.
Da da, pratimo se!
Kod mene nista simptoma ili ja ne kuzim, tu i tamo nesto bolucka dolje, cice ista stvar.. Meni je ovo kao otkrivanje nove cestice u svemiru. 🙈😂😂😂
Imas ti kakvih posebnih simptoma vrtoglavica il' tak to…
Nemam nista. A i ono sto imam kod mene je svaki mjesec.. 🙈
Ako se naglo ustanem zavrti mi se, piskim cesto, cice me bole, ovaj put bar nije samo jedna 🙈..
Kod mene ce jedini pokazatelj biti test..
Kako je kod tebe?
Pa evo nista trenutno od nikakvih simptoma osim toga sto mi kasni jos nema znakova da cu dobit mengu…drzim ti🤞🤞🙂
Nadam se da ce i ostati tako pa da vidis plusic a ne M.. ❤️🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jednom mi je kasnila 4 dana, obicno bi 2 dana kasnila i to ne tako cesto, mozda je bilo nesto, mozda nista. Ne znam.
Treba ovo izdrzati sve, velika je to bitka za nas sve koje to radimo, nekima uspije prije, nekima kasnije..
Hvala♥️nadam se i ja da Ce tako ostat jos par dana pa cu vidjeti…meni zna sest sedam dana kasniti al eo sad vise kasni pa neznam nadam se da Ce bit sta jer ja i dragi prizejkujemo bebu
Sto ne napravis test? Ako vec kasni..😊
❤️🙏🏻
I da, sad vidim da nisam odgovorila, nije mu dala da vida dijete 3 godine, kada bi se kao dogovorili da moze doc vidjet dijete on bi se spremio i otisao na adresu koju bi mu ona dala, ali ta adresa bi bila pogresna.. dok bi on dosao tamo, vise nije mogao stupiti u kontakt s njom.. i tako se ona poigrava s njime vec 3 godine..
Ne vjerujem bas u magije i tarot, nekad ima istine, ali znate ono.. uglavnom on je meni rekao da je ona njemu rekla kada su prekinuli (jer je ona pokupila stvari i otisla, jer je izgleda saznala da je trudna, a njemu je rekla tek kada je bila 3 mj trudna) da ce ona bacit magiju na njega, jer joj se teta bavi s time, da vise nikada nece voljeti niti biti sretan s nikim osim s njom.. kazem ne vjerujem u to, ali mozda ima neke istine, nisam vise ni sama pametna…
Nemoj uopće da se previše brineš, ja znam da nije lako općenito ni uz sve to što si saznala, ni to što ti sada veza visi o koncu, ali moraš znati koliko vrijediš, moraš prvo sebe voljeti da bi te drugi voljeli i ne daj na sebe!
Niti jedna normalna osoba koja nekoga voli ne bi pristala na to da zataji, da skriva svoju vezu i sl. Toga u ljubavi nema i drži se svoga, ne pristaj na ništa manje !
Nadam se da ćete uspjeti vas dvoje to riješiti i da će ipak ova priča imati sretan ishod 🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Može li mi itko ostaviti link za ove LH trakice koje su vama dobre, da ne vrtim sad sto stranica foruma, sićam se da ste već stavljale ali nisam spremila 🥲
Ja sam neki dan narucila preko aliexpressa 100 komada za nekih 80 kuna, netko od cura je spomenuo da je preko Wondfo s alia narucivao, pa sam onda i ja od tamo🙂
Može li mi itko ostaviti link za ove LH trakice koje su vama dobre, da ne vrtim sad sto stranica foruma, sićam se da ste već stavljale ali nisam spremila 🥲
Ja sam neki dan narucila preko aliexpressa 100 komada za nekih 80 kuna, netko od cura je spomenuo da je preko Wondfo s alia narucivao, pa sam onda i ja od tamo🙂
Vjerojatno ja hahahah 🙈
Daaa🤣🤣🤣
Nisam znala kako link postaviti🙊
Dobro jutro cure... Kod mene je 5:00h, ovu noc jako slabo spavam, praktički sam budna uz povremeno zatvaranje ociju i spavanje od 30 / 40min...
Ima li to kakvih znakova?
Danas mi je 10dpo..drijemam pa ne primjecujem neke ostale znakove... Malo grudi bole, al toliko da ne znam cemu to pripisati.. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
❤️🙏🏻
Cure, još jedno pitanje 😅
Naručila sam bazalni toplomjer priko interneta, jer ga u cilom Splitu nema nigdi kupit 🥵🥵🥵
Valjda ce doci brzo 😅
Nego, kako vi mirite temp? Pročitala sam da ne valja pod pazuh.
Navijes alram i svako jutro u isto vreme. Oralno se mjeri. Mjeri se uvjek u isto vreme, ali je ok i pola sata prije ili pola sata kasnije od onog vremena kad inace mjeris. I to tije to. Ako si punoutajala nocu ond amoze biti bazalna da nije pouzdana, u principu trebati bar 3 sata sna pre mjerenja. I bez nekih naglih pokreta kako te alarm probudi, tako neka ti je toplomjer na dohvat ruke da se ne mices iz kreveta. Tako da bez pomjeranja mozes da dohvatis toplomjer i odmah u usta i to je to. Meni je krevetu na uzglavlju iznad kreveta taman tu mi je i mob i knjiga i sto cudatako da samo ispruzim ruku i to je to…
Da se nadovezem, toplomjer uvijek stavi na isto mjesto u usta. Ja stavljam u desni kut ispod jezika i ostavim ga koju minutu u ustima prije nego upalim. Tako bude i prije gotov, a taman mi dode da se malo smirim od budilice.
Drzim ga ispod jastuka (uz gornji rub, onako pola pod jastuk tek toliko da ga drzi) jer sam skuzila da se tako manje micem onda.
Bit ce na pocetku zbunjujuce i ne ces znati radis li dobro, ali samo treba krenuti. Brzo ces primjetiti koje temperature su za odbaciti, a koje su ok. 😁
Meni je npr jutros skocila na 36,6, a 9DC sam tako da sam se ocito po noci budila i prtljala po krevetu i poplunu pa temprratura nije mjerodavna. Svakako cu umociti jednu lh rakicu danas, ali mislim da je prvi razlog. 😅
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Jutro cure evo ja sam mjerila vaginalno i zadnji ciklus koji je bio dobitan je definitivno pravi primjer .... i sa sigurnošću mogu reći da je bazalna 100% precizna ukoliko ju vi radite 100% precizno 🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dakle ako si ostala trudna kolika je onda bazalna? Ili ako nisi? Mozete mi malo objasniti 🙈
❤️🙏🏻
Jutro cure evo ja sam mjerila vaginalno i zadnji ciklus koji je bio dobitan je definitivno pravi primjer …. i sa sigurnošću mogu reći da je bazalna 100% precizna ukoliko ju vi radite 100% precizno 🥰
Bas sam to htjela pitati , da li je bazalna baš uvijek pokazatelj trudnoće ili moguće da bude niska iako si trudna?
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji