Blair za koji dan se i ja pratim s vama trakicama. Trenutno mi je 4DC. Sretno ti s pokrivanjem i hvatanjem pika da i tebe ispratimo na zimske bebice s veseljem i dvije debele crtice🤞🏻🤞🏻
Iskreno jedva cekam iducu sedmicu da pocnem piskiti, usput curke ja sam vam iducu cijelu sedmicu na godisnjem tako da se mogu potpuno odmoriti, opustiti i raditi ono sto volim, pa uz to jos i pratiti ciklus i ovulaciju. Plata u ponedjeljak otici cu jos u nabavku testica, vjerovatno cu uzeti i taj bazalni toplomjer, mada u to sumnjam posto sam ja veeelika spavalica, svaki alarm bih prespavala😂
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Cure, još jedno pitanje 😅
Naručila sam bazalni toplomjer priko interneta, jer ga u cilom Splitu nema nigdi kupit 🥵🥵🥵
Valjda ce doci brzo 😅
Nego, kako vi mirite temp? Pročitala sam da ne valja pod pazuh.
Navijes alram i svako jutro u isto vreme. Oralno se mjeri. Mjeri se uvjek u isto vreme, ali je ok i pola sata prije ili pola sata kasnije od onog vremena kad inace mjeris. I to tije to. Ako si punoutajala nocu ond amoze biti bazalna da nije pouzdana, u principu trebati bar 3 sata sna pre mjerenja. I bez nekih naglih pokreta kako te alarm probudi, tako neka ti je toplomjer na dohvat ruke da se ne mices iz kreveta. Tako da bez pomjeranja mozes da dohvatis toplomjer i odmah u usta i to je to. Meni je krevetu na uzglavlju iznad kreveta taman tu mi je i mob i knjiga i sto cudatako da samo ispruzim ruku i to je to…
Znaci, ujutro i navecer u isto vrijeme, npr u 9 ? i kakva bazalna treba bit? ja ju nikada nisam vadila al u planu mi je prije nego sta krenemo na bebici :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Kejsy
Draga drzim ti🤞🤞daa bude sta uz tebe smo…
Curke kak ste danas ima li kakvih novosti plusica?🙂
Nemaaaa nece niko da umace ko treba da umace 🤦
Jel umace dragi?😂🙂
A jojjj danas nista ne umace jadan, od mene nikakve koristi danas me donji dio ledja boli toliko da mi se povraca, inace me ledja bole, ali ovo je bass neizdrzivo, ali izdrzim nekako, tablete mi nikad za ledja nisu ni pomagale, a i da jesu sad ih ne bi ni pila. Ali nekako sam ja sa tim danas, ali sad me i stomak boli basss ako ne procurim do sutra bice dobro… Normalno je da se pojave ti kao menstrualni bolovi, ali meni u kombinaciji sa ledjima je toliko lose da ne mogu da mislim, pa odoh leci kod dragog, ali od umakanja danas nista… sutra mozda.. ko zna 🤷🏽
Kako te boli zeludac? tj gdje?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Može li mi itko ostaviti link za ove LH trakice koje su vama dobre, da ne vrtim sad sto stranica foruma, sićam se da ste već stavljale ali nisam spremila 🥲
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Blair za koji dan se i ja pratim s vama trakicama. Trenutno mi je 4DC. Sretno ti s pokrivanjem i hvatanjem pika da i tebe ispratimo na zimske bebice s veseljem i dvije debele crtice🤞🏻🤞🏻
Iskreno jedva cekam iducu sedmicu da pocnem piskiti, usput curke ja sam vam iducu cijelu sedmicu na godisnjem tako da se mogu potpuno odmoriti, opustiti i raditi ono sto volim, pa uz to jos i pratiti ciklus i ovulaciju. Plata u ponedjeljak otici cu jos u nabavku testica, vjerovatno cu uzeti i taj bazalni toplomjer, mada u to sumnjam posto sam ja veeelika spavalica, svaki alarm bih prespavala😂
Super ! Pratimo se 😄 i odlično za godisnji 😘 hvala ti puno i ja tebi naravno isto zelim ❤️ ja ću ovaj ciklus preskočiti mjerenje bazalne, iako cure imaju izvrsne argumente zasto treba, trakice su mi sasvim dovoljno 🤣 idem sad popiskiti jos jednu, imam ih na bacanje 🤣🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Eh evo i mene opet,kod mene menge ni danas na vidiku..po mojoj procjeni ovulacija je bila 20 ili 21..sto znaci da je danas 11 ili 12 dpo.. danas mi se pojavila vrtoglavica i osjecaj mucnine poslije jela..znaci ne povracam nego onako kao da bi mogla svaki cas i onda se smiri mucnina.. da li je to dobar znak..pozdrav za sve i svima zelim puno srece..
Moja šogorica rodila sina prije 50min, upravo sam dobila poruku, oboje su dobro, bebac je zdrav i predivan 😁❤️❤️
I koliko sam sretna zbog njih toliko sam i tuzna sto kod nas jos nista..
❤️🙏🏻
Super ! Pratimo se 😄 i odlično za godisnji 😘 hvala ti puno i ja tebi naravno isto zelim ❤️ ja ću ovaj ciklus preskočiti mjerenje bazalne, iako cure imaju izvrsne argumente zasto treba, trakice su mi sasvim dovoljno 🤣 idem sad popiskiti jos jednu, imam ih na bacanje 🤣🤣
Bas ti hvala🤗❤
Ja realno bazalnu bih mogla mjerit jedino uz onaj toplomjer sto imam sa zivom trenutno😂. Ugl nemam onaj digitalni a ni onaj bazalni sto ima kupiti u CM drogeriji. I da ih imam ne bi mi puno ja mislim znacili😂 obzirom da spavam k'o zaklana i ne mogu me probudit ni tenkovi ni topovi hahah.. tesko mi se i ujutro budit na posao a kamo li da mjerim bazalnu. Imam 20ak komada trakica mislim da bude dovoljno za ovaj mjesec i nadam se da nam vise ne bude ni jedna trebala do narednog planiranja bebaca😍
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
Malo sam se morala isplakat, pa sam sve ostavila po strani.. ali izgleda da sam se jednoj od vas zamjerila, odmah mi je izbio jačmenac na oku 🤦🏼♀️
Uglavnom ja sam znala za tu curu da postoji, ali nisam znala za dijete, za dijete sam saznala jučer kada mi je rekao da sljedeći vikend ide k njima, tj da ide vidjet malu.. tu sam ja pukla, jer znam kakava je to cura i imam osjećaj da ga želi jos vise iskoristi ako dode tamo..
Ja znam da je ona luda i poremecena jos od prije kroz price, ali nisam znala da je bas toliko..
Ja sam danas pretrazila cijeli net i saznala tocno kako i sta moze napravit i sve to zapisala i spremila i pripremila (s obzirom da je on u jednoj drzavi, ona u drugoj malo je kompliciranije.. ambasade i gluposti) sada kada dode s posla, sve to pred njega ili cemo ostat skupa i sve ces to srediti ili odi i budi njezina marioneta i bankomat kada se njoj sprdne..
Kada sam sada procitala i vase misljenje, slazem se sa vecinom i upravu ste, da me stvarno voli nebi me skrivao, nego bi joj to rekao, a ako se ona nebi slozila pokrenuo sud.. sto se tice ovoga zasto ranije nije pokrenuo sve to, pitala sam ga, rekao je da nije jer da kada je htio to pokrenut mama mu se razbolila i nije i njoj htio stvarat stres jos dodatno oko toga, jer ona ne zeli da se petlja sa tom curom, sto mi je i jasno jer i ona sama kaze da je ta cura luda, tako da ga u jednu ruku i shvacam zasto prije to nije napravio...
Ne znam jesam sto izostavila, nadam se da nisam, oprostite ako jesam jos sam pod dojmom od svega, a i oci se pune suzama dok sve ovo pisem..
Hvala Vam na podrsci, neizmjerno mi znaci ❤️❤️❤️
Moja šogorica rodila sina prije 50min, upravo sam dobila poruku, oboje su dobro, bebac je zdrav i predivan 😁❤️❤️
I koliko sam sretna zbog njih toliko sam i tuzna sto kod nas jos nista..
Jupiiii, cestitkeee vam zelim za novog clana obiteljii😍😍. Da bude zdrava vesela bebica bas lijepa vijest🤗❤
Ajde ne brini se bit ce i kod vas ubrzo, sto posto, ovaj forum je mnogo djevojaka poslao u kratkom periodu na trudnicke temice, a i svi cemo se mi prebaciti ubrzo ako Bog da. Ne sikiraj se. 😊
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji