Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    01. Travanj 2022. 20:30

slatka_malena_

Missy87

Maricka

Deic ženo koji si ti DPO? Ja sam na 9 i ne planiram do dana M se testirati. Ti bijeli testići me samo deprimiraju, koliko god ih ja iz 'zabave' radila.
    Missy pratimo se sa dpo, tebi (ne) treba doći u srijedu isto, jelda?
    .
    Inače, simptoma nema ni za lijeka. Bazalna je dobra, ali bih bila sretnija kad bi jedan dan vidjela pad, čisto da se ponadam bar za implantaciju 😂
    Grudi standardno bole, kao i poslije svake O.

Da da, pratimo se!
    Kod mene nista simptoma ili ja ne kuzim, tu i tamo nesto bolucka dolje, cice ista stvar.. Meni je ovo kao otkrivanje nove cestice u svemiru. 🙈😂😂😂

Imas ti kakvih posebnih simptoma vrtoglavica il' tak to…

Nemam nista. A i ono sto imam kod mene je svaki mjesec.. 🙈
    Ako se naglo ustanem zavrti mi se, piskim cesto, cice me bole, ovaj put bar nije samo jedna 🙈..
    Kod mene ce jedini pokazatelj biti test..
    Kako je kod tebe? 

❤️🙏🏻

Pahuljka
    01. Travanj 2022. 20:35

Neke bas teske teme. Ali kako god zelim ti da smognes snage i uradis ono sto je najbolje prvenstveno ZA TEBE I TVOJE ZDRAVLJE. Ne misli ni na kog drugog, samo na sebe i svoju srecu. Da li ces pored takvog muskarca i ocito ludace ti biti sretna ili ti ispastati samo zato sto ga volis ? Nekad ljubav nije dovoljna... Zelim ti da ustrajes sta god da odlucila ! ❤🤞

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Pahuljka
    01. Travanj 2022. 20:40

A mene i mojih simptoma danas sto se tice, svega a nista novo. Nista sto nisam osjetila... Lagana bol u jajnicima, koja se proteze u nogu ali vec mi se desavalo to. Lagana vrtoglavica i nemoc od juce, ali vec vidjeno. Ostaje da mi test pokaze pravo stanje. Prvi u nizu ide sutra, 4 dana prije M 🙈 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

kokii2219
    01. Travanj 2022. 20:48

Deic17 pazi jednu stvar na 22DC kako sam vidjela  po navedenom, nemoguce ali pazi nemoguce je da ti bilo sta pokaze, možda jedino ako ti ciklusi traju mnogo krace pa ajd. Imas jako negativan stav neki prema svemu tom. Al iskreno, bar znas da mozes ostati trudna jebote. Ja sam s muzem krenula u akciju od 8.mjeseca '21.god. pa evo do sad jos nista, znaci vise od pola godine.. s tim da sam tek prosli mjesec saznala da sam imala ogromnu upalu zbog koje ama nikako nisam mogla ostati trudna. Iako je sve bilo uredu, menzesi svaki u sat a ne u dan dolazili, i opet nisam klonula. Opet sam se nadala bez obzira i na upalu i na sve smo se trudili. Biokemijska pa sta? Jedna kao ni jedna. Ja bih bila presretna da znam da sam mogla ostati u drugom stanju, znam da je to tesko ali Boze baar znas na cemu si... malo podigni sebi moral, zaokupi se necim, pozitivan stav bgti, tako sam ja se odmorila jedno mjesec dana nakon tog u nove akcije i Boze moj. Sta mi On da. Samo se ne predaji tako rano bona. Nista lose ne mislim ali iskren savjet dajem iako sam mlađa od tbe😊

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

PiaBuu
    01. Travanj 2022. 20:53

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

PiaBuu

Matajci- koliko bi cekala na MBO?
    Kejsy- kakvo je stanje s tobom? Imala sam kolokvije i neke situacije doma pa nisam uspijela sve pohvatat, citam vas svaki dan al ove obaveze me stvarno iscrpljujuOvo za matajci svi sve lijepo napisala, nemoj se sekirati Matajci, idi po svoju bebicu, bilo ovako ili onako! :) Kejsy, i tebi je potreban odmor, spavat idi i odmori se
    nego, jel netko od vas ima iskustva sa kariogramom? netko da je obavljao tj nalaz ili poznanika? Ja sam ga obavila i evo sad cekam rezultate, strah me.. ne znam nikoga tko je to prosao i stvarno ne znam nista o tome,pokusavam se informirati sto vise da se pripremim..

Ima tem atu na forumu, ali zasto strahujes? Pa znati da li je tu sve ok ili nije puno znaci, ne strahuj, saznanje da li je nesto problem ili nije je samo kork blize bebici. Mozda sam ja malo poremecena, ali ja tako gledam na stvari, i akoje nesto dobro ili nije dobro, ako znam onda je lakse naci nacin da na nesto uticem, ili bar znam mogu uticati n anesto ili ne.. ono znas na cemu si. Nemoj da strahujes to je samo jos jedan odgovor na tvoja pitanja, kad ce bebica..

Evo zaviri na ovu temu i mozda nadjes nesto sto te zanima https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/kariogram-17661

Samo glavu gore pretrage se rade sa razlogom da dobijes vecu sansu da dodjes do bebice.

Ne znam dali si cula za tu petragru, al to je steceno genetski i genetiku ne mozemo mjenjati. Najvise me strah toga, tj nalaz... i pogotovo jer ga malo zena radi i ne zna se toliko o tome kao npr i hormonima ili trombofilija.. Znas kako si se ti osjecala pred nekih 10-ak dana kada si napisala da ti je rodica od nekoga rodila i dode ti krivo.. e takav je dan danas i mene, tako da sam te se dobro sjetila danas cijeli dan :) 
    Dobila sam jedan nalaz danas, od bis cerviksa, pise mi ovako : UMJERENO LAKTOBACILA, POLIMORNUKLEARI  NISU NADENI, MNOGO EPITELNIH STANICA. i dolje na dnu pise lactobacillius spp.

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

kokii2219
    01. Travanj 2022. 20:55

Bimbi sto se tvoje situacijee tice iskreno se slazem sa Sirii i Keysi. Realno ako je njemu stalo do tebe i do vase veze i odnosa, svijetu bi okrenuo leđa a ne jebenoj bivšoj nebitno jel ima s njom dijete boga ti. Ne znam ja samo znam da ti nije lako sto se svega tice i cijele situacije. Ali pokusaj ti prelomiti ako on ne zna, porazgovaraj otvorenih karata s njim i neka vidi sta ce, ona mu dijete oduzeti ne moze ako je on pravi bioloski otac i ako je ona munjena pogotovo. Meni je sumnjivo cak i to da ga trazi da sam dodje lici mi na serije one kad mu kaze da sam dodje i dovinđorno bilo cemu u zivotu osim njoj. Ne preudiciriam ni u cemu, desavaju se takve stvari. Drzi se cvrsto ma koliko te sve pokolebalo, ako je potrebno nekad je bolje pustiti neke stvari da idu svojim tokom, nego pokusavati zadrzati, pogotovo ako ne ide.
    Molim te budi pametna NE BUDI KAO ZENE KOJE TRPE NEKE STVARI U ZIVOTU SAMO DA NE BI BILE SAME I SAMO AKO GA VOLE. LJUBAV NEKAD NIJE DOVOLJNA, TRAZI POSTOVANJE DRAGA MOJA.  Velika podrska za tebe, samo budi pametna❤❤❤❤

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

Silmarilion
    01. Travanj 2022. 20:56

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Angiee

Cure, još jedno pitanje 😅
    Naručila sam bazalni toplomjer priko interneta, jer ga u cilom Splitu nema nigdi kupit 🥵🥵🥵
    Valjda ce doci brzo 😅
    Nego, kako vi mirite temp? Pročitala sam da ne valja pod pazuh.

Navijes alram i svako jutro u isto vreme. Oralno se mjeri. Mjeri se uvjek u isto vreme, ali je ok i pola sata prije ili pola sata kasnije od onog vremena kad inace mjeris. I to tije to. Ako si punoutajala nocu ond amoze biti bazalna da nije pouzdana, u principu trebati bar 3 sata sna pre mjerenja. I bez nekih naglih pokreta kako te alarm probudi, tako neka ti je toplomjer na dohvat ruke da se ne mices iz kreveta. Tako da bez pomjeranja mozes da dohvatis toplomjer i odmah u usta i to je to. Meni je krevetu na uzglavlju iznad kreveta taman tu mi je i mob i knjiga i sto cuda tako da samo ispruzim ruku i to je to…

Hvala Kejsy 🥰
    Ja se ne dižem po noći, spavam ko top 😁

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

kokii2219
    01. Travanj 2022. 20:58

Keysi draga zao mi je da su nalazi takvi kakvi jesu, mozda jos idalje moze se nesto popraviti. Iskreno se nadam da hoce, mozda je samo sad na pocetku zbog progesterona mozda jos ima sanse da se popravi. Drzima fige uz tebe sam 100 na sat da bude sve kako treba, da prodje najbolje po tebe i ide svojim tokom❤ cuvaj nam se❤❤

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

PiaBuu
    01. Travanj 2022. 21:01

Matajči

Missy87

Nazalost i kod mene je tako, pokusavamo i ne ide, a zdravi smo oboje i sve je ok. A opet imam neki strah, skupljam isto hrabrosti da krenemo sa necim drugim sto ce pomoci..
    Otisla bi pa me nesto zaustavi, pa se sjetim koliko imam obaveza ovaj i sljedeci mjesec, izvlacim se na takve bzvz stvari. 😟

Osobno nemamo problema s odlaskom na MPO ni muz ni ja, i ni ja ne razumijem ljude koji na to gledaju kao na tabu temu ili nesto slicno. I naravno da zelimo u svom narucju drzati nasu bebicu, bez obzira hocemo li do nje doci prirodno ili potpomognuto.
    Kod mene je samo stvar ta da se ne mogu pomiriti s cinjenicom da mi netko kaze da je s nama sve u redu, ali eto izgleda da ste svejedno neplodni. Ne mogu se pomiriti s tim da sam imala nekoliko biokemijskih i da moje tijelo iz nekog razloga odbaci plod. Strah me neuspjeha, strah me da mi se ista stvar ne dogodi i kod MPO postupka, strah me. Nemam nista protiv i zelim, sve mogucnosti zelim iskoristiti, i da moram platiti novac mi trenutno nije problem, problem je unutrasnja borba s neuspjehom. Nismo svi isti. Netko brzo stvari prihvati i izrealizira kako ce dalje, a nekome treba dulje vremena da se pomiri i prihvati. Dala sam si 6 mjeseci vremena i onda idem. Vidim i sama da druge nema i pomoc moram traziti. Ne stidim se toga, samo radi svog mira cekat cu da prodje tih 6 mjeseci, usli smo u cetvrti, jos samo 2 😊

Matajci, u jednu ruku te razumijem, ista stvar je kao i kod mene, ja mogu ostat trudna al ne dobijem zdrav plod i moram na spontani, isto mi je sestra predlozila da ako mi se kariogram pokaze los da moran na MPO, nije mi ni to problem, al sama cinjenica da se bojim neuspjeha je velika...

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Missy87
    01. Travanj 2022. 21:01

slatka_malena_

Missy87

slatka_malena_

Missy87

Maricka

Deic ženo koji si ti DPO? Ja sam na 9 i ne planiram do dana M se testirati. Ti bijeli testići me samo deprimiraju, koliko god ih ja iz 'zabave' radila.
    Missy pratimo se sa dpo, tebi (ne) treba doći u srijedu isto, jelda?
    .
    Inače, simptoma nema ni za lijeka. Bazalna je dobra, ali bih bila sretnija kad bi jedan dan vidjela pad, čisto da se ponadam bar za implantaciju 😂
    Grudi standardno bole, kao i poslije svake O.

Da da, pratimo se!
    Kod mene nista simptoma ili ja ne kuzim, tu i tamo nesto bolucka dolje, cice ista stvar.. Meni je ovo kao otkrivanje nove cestice u svemiru. 🙈😂😂😂

Imas ti kakvih posebnih simptoma vrtoglavica il' tak to…

Nemam nista. A i ono sto imam kod mene je svaki mjesec.. 🙈
    Ako se naglo ustanem zavrti mi se, piskim cesto, cice me bole, ovaj put bar nije samo jedna 🙈..
    Kod mene ce jedini pokazatelj biti test..
    Kako je kod tebe?

Pa evo nista trenutno od nikakvih simptoma osim toga sto mi kasni jos nema znakova da cu dobit mengu…drzim ti🤞🤞🙂

Nadam se da ce i ostati tako pa da vidis plusic a ne M.. ❤️🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Jednom mi je kasnila 4 dana, obicno bi 2 dana kasnila i to ne tako cesto, mozda je bilo nesto, mozda nista. Ne znam. 
    Treba ovo izdrzati sve, velika je to bitka za nas sve koje to radimo, nekima uspije prije, nekima kasnije.. 

❤️🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.