Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    01. Travanj 2022. 14:27

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Matajči

Missy87

Nazalost i kod mene je tako, pokusavamo i ne ide, a zdravi smo oboje i sve je ok. A opet imam neki strah, skupljam isto hrabrosti da krenemo sa necim drugim sto ce pomoci..azloga odbaci plod. Strah me neuspjeha, strah me da mi se ista stvar ne dogodi i kod MPO postupka, strah me. Nemam nista protiv i zelim, sve mogucnosti zelim iskoristiti, i da moram platiti novac mi trenutno nije problem, problem je unutrasnja borba s neuspjehom. Nismo svi isti. Netko brzo stvari prihvati i izrealizira kako ce dalje, a nekome treba dulje vremena da se pomiri i prihvati. Dala sam si 6 mjeseci vremena i onda idem. Vidim i sama da druge nema i pomoc moram traziti. Ne stidim se toga, samo radi svog mira cekat cu da prodje tih 6 mjeseci, usli smo u cetvrti, jos samo 2 😊

Ja to vidim ovako. Vi ste uradili sve pretrage koje postoje i one su ok, doktori ne mogu da objasne u cemu je problem, i onda kazu problema nema. Ali problem postoji, samo jos medicina niej napredovala dovoljno da doktrori mogu otkriti u cemu je problem. Jer je jako puno parova sa urednim nalazima, a do trudnoce ne dolazi, niej da problem ne postoji moze biti skroz mali i neprimjetan, mozda i lako resiv, ali jendostavno mozda za koju godinu i to bude nacina da se otkrije sta je u pitanju. Jako puno tog se nije znalo npr prije 2 decenije, i nisu postojale neke pretrage, a danas su te pretrage npr rutina.. e to je to. Tako da nemoj trositi svoje vremen na te misli nego samo iskoristi svu pomoc koja se nudi, za sad.. ko zna stace biti dostupno za npr 10 godina..

Definitivno cu iskoristiti sve sto se moze, zovem dr. neka pise sve moguce uputnice za Rebro, narucujem se kod ginekologice za sljedeci tjedan kad sam vec u Zg i idemo dalje.. I danas mi je 9DPO,nemam vise pojma jel ima kakvih simptoma ili nema 😂😂😂

❤️🙏🏻

Missy87
    01. Travanj 2022. 14:30

Deic17

Hvalla Vam cure, puno mi je lakse kada mogu ovako tipkati sa Vama i upravu ste 100 %! Treba imati pozitivan stav, trudim se i ja da vratim taj svoj zivot kroz pink naocale, koje sam izgubila unutar prijasnje dvije godine, ali naci cu ih ja vec negdje, divne ste ❤❤❤

Znam kako ti je. Ja sam prije 5 god imala operaciju mozga, skoro sam umrla, nisam mogla pricati, ucila sam govoriti i pisati, epilepsija,. Svasta nesta se dogodilo ali naucila sam se izboriti sa svime i ne dopustiti da budem neka depra.. Zivot je jedan i sve treba iskoristiti!
    Samo nam se drzi, budi pozitivna koliko god mozes, u svakom sivilu nadji rozu boju i dalje dignute glave! ❤️

❤️🙏🏻

Deic17
    01. Travanj 2022. 14:42

Missy87

Deic17

Hvalla Vam cure, puno mi je lakse kada mogu ovako tipkati sa Vama i upravu ste 100 %! Treba imati pozitivan stav, trudim se i ja da vratim taj svoj zivot kroz pink naocale, koje sam izgubila unutar prijasnje dvije godine, ali naci cu ih ja vec negdje, divne ste ❤❤❤

Znam kako ti je. Ja sam prije 5 god imala operaciju mozga, skoro sam umrla, nisam mogla pricati, ucila sam govoriti i pisati, epilepsija,. Svasta nesta se dogodilo ali naucila sam se izboriti sa svime i ne dopustiti da budem neka depra.. Zivot je jedan i sve treba iskoristiti!
    Samo nam se drzi, budi pozitivna koliko god mozes, u svakom sivilu nadji rozu boju i dalje dignute glave! ❤️

Auuu, pa to je strasnooo....svaka ti cast kako si to prevazisla!! Pravi borac, nema sto! ❤❤❤ ma biti cu, smirila sam se ja vec sadaa...sta ljudi sve prolaze, pa mogu i ja...cure moje, ja svaku vecer si uvijek zamislim u glavi, ma samo da su mi svi moji zivi i zdravi, a ostalo mi ne treba...

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• avama
    01. Travanj 2022. 16:02

Evo i mene, svašta se izdogadjalo! 
    Kesy držim fige da to bude dobro. 
    Meni je danas 7dpo i od sinoc osjetim neka probadanja stalno na desnoj strani, ali eto vidjet cemo

BlairWaldorf
    01. Travanj 2022. 16:50

Cure koje umaču lh trakice .. kako ide ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Ella..
    01. Travanj 2022. 16:56

BlairWaldorf

Moja je danas svijetlija, pik sam uhvatila, pokrila sve tako da sada čekanje 🙄🙄🤞 dva dana me već bradavice bole, ne znam što se događa 🤣
    https://ibb.co/f0DGrHk

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    01. Travanj 2022. 16:57

BlairWaldorf

Btw kako tebi ide??

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Deic17
    01. Travanj 2022. 17:03

Cure, sretnooo, da bog da se primiloo ❤❤❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• Bimbi
    01. Travanj 2022. 17:06

Ja vas pratim dijevojke, ali ne pisem bas posto se ne desava nista za vrijeme ove dosadne M 🙄
    Čestitam na novim plusićima 🥰🥰
    Kejsy drzim fige da sve bude uredu, samo tjeraj i dalje tu pozitivu ❤️❤️

Nastavak nije vezan uz temu, tako ako se nekome ne cita, slobodno nastavite dalje… nadam se da necete zamjeriti…
    A ja sam djevojke moje u nedoumici zelim li i dalje dijete sa deckom... Jer sam saznala da ima dijete, sa jednom curom, koje se eto desilo nakon jedne pijane noci, vidio je to dijete zadnji put prije 3 godine kad je malena imala 6 mj, nakon toga mu ta cura nije dopustala i do nedavno nije ni znao nista o njima jer bi se ona javila nekada (kad joj je trebalo novaca), a da ne spominjem da mu neda da se upise kao otac tog dijeteta niti dopusta DNK analizu... A s obzirom da je on takva dobricina kakva je, on ne zeli ic sudski jer ona ne radi nema novaca da podmiruje odvijetnika i sudske troskove, itd... 
    eh sada je kao odlucila da on moze doc vidjet dijete, a s obzirom da nije u istoj drzavi, mora ici tamo na par dana.. ja sam mu rekla da i ja zelim ici s njim, jer da me ne razumijete krivo, zelim da vida dijete dapace i ja bi ju voljela upoznati i da joj dopusti ona da provede neko vrijeme i s nama i tako.. ali je stvar ta da ona ne smije znat da on ima curu i uvjetovala ga je da mora doci sam ako misli vidjeti dijete, a on kaze da ako ona sazna da ima nekoga ili da dode s nekim da mu nece dat da vidi dijete ni sada, a i nikada vise.. Ne znam uopce kako se ponasati i sto misliti o svemu tome.. znam da nije nista vezano za ovu temu, ali nekad se jednostavno lakse povjeriti nekome nepoznatome...

Ella..
    01. Travanj 2022. 17:25

lussy2205

Bimbi

Ja vas pratim dijevojke, ali ne pisem bas posto se ne desava nista za vrijeme ove dosadne M 🙄
    Čestitam na novim plusićima 🥰🥰
    Kejsy drzim fige da sve bude uredu, samo tjeraj i dalje tu pozitivu ❤️❤️Nastavak nije vezan uz temu, tako ako se nekome ne cita, slobodno nastavite dalje… nadam se da necete zamjeriti…
    A ja sam djevojke moje u nedoumici zelim li i dalje dijete sa deckom… Jer sam saznala da ima dijete, sa jednom curom, koje se eto desilo nakon jedne pijane noci, vidio je to dijete zadnji put prije 3 godine kad je malena imala 6 mj, nakon toga mu ta cura nije dopustala i do nedavno nije ni znao nista o njima jer bi se ona javila nekada (kad joj je trebalo novaca), a da ne spominjem da mu neda da se upise kao otac tog dijeteta niti dopusta DNK analizu… A s obzirom da je on takva dobricina kakva je, on ne zeli ic sudski jer ona ne radi nema novaca da podmiruje odvijetnika i sudske troskove, itd…
    eh sada je kao odlucila da on moze doc vidjet dijete, a s obzirom da nije u istoj drzavi, mora ici tamo na par dana.. ja sam mu rekla da i ja zelim ici s njim, jer da me ne razumijete krivo, zelim da vida dijete dapace i ja bi ju voljela upoznati i da joj dopusti ona da provede neko vrijeme i s nama i tako.. ali je stvar ta da ona ne smije znat da on ima curu i uvjetovala ga je da mora doci sam ako misli vidjeti dijete, a on kaze da ako ona sazna da ima nekoga ili da dode s nekim da mu nece dat da vidi dijete ni sada, a i nikada vise.. Ne znam uopce kako se ponasati i sto misliti o svemu tome.. znam da nije nista vezano za ovu temu, ali nekad se jednostavno lakse povjeriti nekome nepoznatome…

Ako se on kao tvoj dečko ne želi zauzeti za tebe i za vas, ne znam što reći.
    Ona nema pravo ikome uvjetovati išta,  svatko ima svoj život i jednako pravo nastaviti sa tim istim životom, ne tiče se ni nje niti ikoga drugoga da li on ima nekoga i s kim je.
    Neka bude muško i kaže da će doći s tobom ili nikako i amen. Za mene nema drugog riješenja, ne bih dopustila da ide bez mene pa makar se na trepavice postavila. 
    E ili tako ili nikako i .

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.