Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hope1
    01. Travanj 2022. 17:32

Evo curke sa se javim,kakon sto su nam napokon prosle kozice,malac se evo 2.put u 3 mjseca zarazio koronom,srecom dobro i ovaj put prolazi.Ali danas sam ja neka koma i bas mi se sve cini da i meni dolazi po drugi put...evo sutra po kalendaru bi trebala biti ovulacija,danas mocila al tako blijeda crtica da mi se cini kako ovaj mjesec ne bude nista....al svejedno cemo pokrit danas i prekosutra pa budemo vidili....cestitke svima na plusicima ,a Keysi tebi drzim najvece palceve ovog svijeta da ti bude beta u ponedjeljak velika,,i da css napokon odahnut i u miru nastavit pazit na svoje  maleno  zlato...🤞🤞🤞

[/url

• Bimbi
    01. Travanj 2022. 18:09

Drage moje sve vas ja razumijem i meni je tisucu upitnika iznad glave, ne znam kuda gonim... 
    Dijete je njegovo 1/1, slika i prilika njegova, to je sigurno. 
    Ja vam nemogu opisat taj osjecaj koji trenutno imam u sebi, kako se osjecam i sve.. stvarno ne znam... Voljela bi da je sala neka, ali nazalost nije.. 
    Mislim da ce danas biti razgovor s kojim ili ostajemo skupa i gdje ce joj on rec sve ili svaki na svoju stranu pa nek bude onda njezina marioneta ako tako odluci... 
    Ja njega neizmjerno volim, stvarno nikad se prije tako nisam osjecala, ali nemogu sebi dopustit da se od zivaca razbolim i da imam zdravstvenih problema radi toga.. 
    Ja bi se ziva pojela da on ode tamo sam, jer ja sam vidla te poruke sa tom curom, ona je stvarno luda, da ne duzim bezveze..
    Hvala vam cure na razumijevanju, nemojte stvarno sta zamjerit ❤️

Missy87
    01. Travanj 2022. 18:30

Bimbi

Ja vas pratim dijevojke, ali ne pisem bas posto se ne desava nista za vrijeme ove dosadne M 🙄
    Čestitam na novim plusićima 🥰🥰
    Kejsy drzim fige da sve bude uredu, samo tjeraj i dalje tu pozitivu ❤️❤️Nastavak nije vezan uz temu, tako ako se nekome ne cita, slobodno nastavite dalje… nadam se da necete zamjeriti…
    A ja sam djevojke moje u nedoumici zelim li i dalje dijete sa deckom… Jer sam saznala da ima dijete, sa jednom curom, koje se eto desilo nakon jedne pijane noci, vidio je to dijete zadnji put prije 3 godine kad je malena imala 6 mj, nakon toga mu ta cura nije dopustala i do nedavno nije ni znao nista o njima jer bi se ona javila nekada (kad joj je trebalo novaca), a da ne spominjem da mu neda da se upise kao otac tog dijeteta niti dopusta DNK analizu… A s obzirom da je on takva dobricina kakva je, on ne zeli ic sudski jer ona ne radi nema novaca da podmiruje odvijetnika i sudske troskove, itd…
    eh sada je kao odlucila da on moze doc vidjet dijete, a s obzirom da nije u istoj drzavi, mora ici tamo na par dana.. ja sam mu rekla da i ja zelim ici s njim, jer da me ne razumijete krivo, zelim da vida dijete dapace i ja bi ju voljela upoznati i da joj dopusti ona da provede neko vrijeme i s nama i tako.. ali je stvar ta da ona ne smije znat da on ima curu i uvjetovala ga je da mora doci sam ako misli vidjeti dijete, a on kaze da ako ona sazna da ima nekoga ili da dode s nekim da mu nece dat da vidi dijete ni sada, a i nikada vise.. Ne znam uopce kako se ponasati i sto misliti o svemu tome.. znam da nije nista vezano za ovu temu, ali nekad se jednostavno lakse povjeriti nekome nepoznatome…

Ovo da te on mora skrivati mi smrdi,. Izvini, moje misljenje. Odrasla je osoba i ako te voli nema te sto skrivati, skupa ste, planirate obitelj..
    Da je pametan isao bi na sud za svoje dijete, i okrenuo svijet naglavačke s tobom pokraj sebe!

❤️🙏🏻

• Marićka
    01. Travanj 2022. 18:55

Bimbi ako mene pitaš, sve trebaš rješavati što direktnije - s neba pa u rebra, jer se u ovoj situaciji nema što puno reći. Žena je očito nestabilna i teški životomrzac i ja ne bi dozvolila nijednom djetetu, a kamoli svome da odrasta uz takvu osobu. S druge strane, tebe nema zašto skrivati. Nema smisla, pogotovo ako planirate osnovati obitelj... 
    Stvar koju ne riješiš sad, će prije ili poslije isplivati na površinu kao puno veći problem. 🤷🏼‍♀️

• Marićka
    01. Travanj 2022. 18:58

Deic ženo koji si ti DPO? Ja sam na 9 i ne planiram do dana M se testirati. Ti bijeli testići me samo deprimiraju, koliko god ih ja iz 'zabave' radila.
    Missy pratimo se sa dpo, tebi (ne) treba doći u srijedu isto, jelda?
    .
    Inače, simptoma nema ni za lijeka. Bazalna je dobra, ali bih bila sretnija kad bi jedan dan vidjela pad, čisto da se ponadam bar za implantaciju 😂
    Grudi standardno bole, kao i poslije svake O.

BlairWaldorf
    01. Travanj 2022. 19:10

Mart0409

BlairWaldorf

Cure koje umaču lh trakice .. kako ide ?

Eto mee 🙋🏼‍♀️ Meni 12dc, svjetla je.. pokrivamo svaki dan pa nek se nađe. 😁
    Kod tebe?

Ella sretno ! Hej Marto 🙋 ja sam 13 DC (krećemo od večeras pokrivati🤦) ulijenili se oboje 🤣 takoder trakica svijetla , ja imam one one step roza omot ,ti ? Već sam jednom s njima ulovila pik 😎 meni su ciklusi 30-33 tako da imam jos vremena 🦾 tebi?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Marićka
    01. Travanj 2022. 19:11

Keysi baš mi je žao što beta nije veća, ali uvijek postoji nada da će sve ipak biti kako treba 🤞🏻❤

lil_me
    01. Travanj 2022. 19:23

Bimbi

Drage moje sve vas ja razumijem i meni je tisucu upitnika iznad glave, ne znam kuda gonim…
    Dijete je njegovo 1/1, slika i prilika njegova, to je sigurno.
    Ja vam nemogu opisat taj osjecaj koji trenutno imam u sebi, kako se osjecam i sve.. stvarno ne znam… Voljela bi da je sala neka, ali nazalost nije..
    Mislim da ce danas biti razgovor s kojim ili ostajemo skupa i gdje ce joj on rec sve ili svaki na svoju stranu pa nek bude onda njezina marioneta ako tako odluci…
    Ja njega neizmjerno volim, stvarno nikad se prije tako nisam osjecala, ali nemogu sebi dopustit da se od zivaca razbolim i da imam zdravstvenih problema radi toga..
    Ja bi se ziva pojela da on ode tamo sam, jer ja sam vidla te poruke sa tom curom, ona je stvarno luda, da ne duzim bezveze..
    Hvala vam cure na razumijevanju, nemojte stvarno sta zamjerit ❤️

I kad si ti saznala za to dijete?
    Ili nas trolaš ti, ili tebe dečko...

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Missy87
    01. Travanj 2022. 19:52

Maricka

Deic ženo koji si ti DPO? Ja sam na 9 i ne planiram do dana M se testirati. Ti bijeli testići me samo deprimiraju, koliko god ih ja iz 'zabave' radila.
    Missy pratimo se sa dpo, tebi (ne) treba doći u srijedu isto, jelda?
    .
    Inače, simptoma nema ni za lijeka. Bazalna je dobra, ali bih bila sretnija kad bi jedan dan vidjela pad, čisto da se ponadam bar za implantaciju 😂
    Grudi standardno bole, kao i poslije svake O.

Da da, pratimo se!
    Kod mene nista simptoma ili ja ne kuzim, tu i tamo nesto bolucka dolje, cice ista stvar.. Meni je ovo kao otkrivanje nove cestice u svemiru. 🙈😂😂😂

❤️🙏🏻

Silmarilion
    01. Travanj 2022. 20:22

Cure, još jedno pitanje 😅
    Naručila sam bazalni toplomjer priko interneta, jer ga u cilom Splitu nema nigdi kupit 🥵🥵🥵
    Valjda ce doci brzo 😅
    Nego, kako vi mirite temp? Pročitala sam da ne valja pod pazuh.

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.