Curke, ja radila sada clear blue, jer mi je i prvi put pokazao plus…ma nema nista od toga, bijeloo kaoo snijeeeeg…napravit cu jos sutra ujutro sa ducchese testom i onda stvarno odustajem sa umakanjem ovaj mjesec…baksuz sam i gotovo, ali boze dragii, idemo daljee…ako se ne uhvati i iduci, poterat cu onog svog na spermiogram i izvaditi hormone
A od koliko je bio CB 10 mIU/ml ili 25 ? Ako je od 25 ipak je jos rano za njega. Nekome pokaze, ok sve to stoji ali na 22-23 DPO, nije za razocarenje ako je snjesko 🤞❤
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Od 10 je...ma to je to, nisam ja te srece...i ako ostanem, sigurno ce opet biti biokemijska i takva sranja...ispricavam se, evo bit cu iskrena, nisam znala da ce me to tako pogoditi, mislila sam da cu moci biti pribrana, ali eto, emocije su jace...
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Pozdrav cure. Nisam se dugo javljala, nadam se da ste dobro🥰
Sve sam se potrudila procitat tako da čestitam na silnim ➕🥰🥰
Keysidržim fige da sve bude dobro ❤️
Ja sam danas dobila M tako da me možeš stavit 29.4.za ne dobit.
Ovaj mjesec sam trebala na HSG ali moja ginekologica kaže da je to ludost dok ne provjerimo da li sam se riješila ureaplazme a na humanoj tvrde da to nema veze..
Tako da danas moram odlucit koga poslusat🤷🤷🤷🤪
O jojjj to je najgore, pa ti budi pametan…Curke, ja radila sada clear blue, jer mi je i prvi put pokazao plus…ma nema nista od toga, bijeloo kaoo snijeeeeg…napravit cu jos sutra ujutro sa ducchese testom i onda stvarno odustajem sa umakanjem ovaj mjesec…baksuz sam i gotovo, ali boze dragii, idemo daljee…ako se ne uhvati i iduci, poterat cu onog svog na spermiogram i izvaditi hormonekud si ti pozurila, jos mozda nije posteno i napredovala implantaci, a ona bi pozitivan test i jos da odustaje, e bas si me nasmejala. Ja sam nestrpljiva, ali ti si kraljica.. ajd cuti tamo. Sto bi kod nas rekli: Sjedi 1 kao kuca
ti tek trebas poceti testirati za 2 dana, pazi poceti i tad je pitanje da li ces ista vidjeti na testu odmah.. Ali sto se pretraga tice, to uvjek podrzavam, bolje uraditi i biti miran. Ali ja mislim da ti nece trebti, nego si prernotestirala i prerano odustala
Ajmeeeee gde bi ja stigla sa tim stavom. E cure znam ja da je tesko, ali puno znaci nas stav, smao se boriti, nema odustajanja, jos pokotovo odustajanja gde sanse debelo postoje je stvarno besmisleno.Ne treba se ni previse nadati, ali treba biti realan, da dok god vjestica ne stigne postoji mogucnost..
Ma, bas sam budalaaa...sad ce mi poceti kolokviji iduci tjedan, pa nadalje, bit ce jako stresno razdoblje...jooooj Kejsy, ja tebi dijelim neke savjete, a vidi mene sada, prava kretenusa...rodila sam se ranije, pa sam zato i nestrpljivaaa...
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 10 je…ma to je to, nisam ja te srece…i ako ostanem, sigurno ce opet biti biokemijska i takva sranja…ispricavam se, evo bit cu iskrena, nisam znala da ce me to tako pogoditi, mislila sam da cu moci biti pribrana, ali eto, emocije su jace…
Okej ako tako mislis, naravno da covjeku padne nivo optimizma, u tom slucaju daj sebi momenat da se prisaberes, odtugujes i onda samo da ti klikne da zenoo draga imas jos 6-7 dana do M !!! A i tad ako ne bude ostavi mjesto razocarenju ali negdje tamo u cosku, da te ne sputava u daljim pokusajima. I samo hrabro dalje 🤞🤞❤ Ne moze ona toliko puta doc koliko mi mozemo pokusavat !!!
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Curke, ja radila sada clear blue, jer mi je i prvi put pokazao plus…ma nema nista od toga, bijeloo kaoo snijeeeeg…napravit cu jos sutra ujutro sa ducchese testom i onda stvarno odustajem sa umakanjem ovaj mjesec…baksuz sam i gotovo, ali boze dragii, idemo daljee…ako se ne uhvati i iduci, poterat cu onog svog na spermiogram i izvaditi hormone
A od koliko je bio CB 10 mIU/ml ili 25 ? Ako je od 25 ipak je jos rano za njega. Nekome pokaze, ok sve to stoji ali na 22-23 DPO, nije za razocarenje ako je snjesko 🤞❤
Za bilo koji je rano 8 dana prije menge
Ja Vam kazem da sam ja u prvom mjesecu osjetila zacece i tada sam osjecala da sam trudna, sto je i biloo takooo...2 mj i ovaj, nisam to osjetila, nego, eto imam te neke glupe simptome...ma kako bilo da biloo, znam i osjecam da je ovaj mjesec fulan, pogotovo sada nakon testaaa..hvalla Vama na rijecima utjeheee i bome cu poslusati ginkija ovaj put, sexat cemo se dan prije ovulacije, na dan nje i nakon njee...negoo, pustite Vi mene, nadoci cu ja sebi vec nekakooo, ima li koja curka novih simptomaaa i takoo too? ❤😁
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Deic puno pre rano ti je. Vjeruj mi <3 i ja uvijek CB radila. Evo samo da te umirim, zadnji put kad sam trudna bila 3 dana prije očekivane nikakva sjena ni ništa, na dan očekivane pozitivan test. Ja iskreno mislim da si radila pre rano i još nije bio prvi urin, probaj se ne bedirati pre rano i ponovi za 3 dana odmah ujutro!
Od 10 je…ma to je to, nisam ja te srece…i ako ostanem, sigurno ce opet biti biokemijska i takva sranja…ispricavam se, evo bit cu iskrena, nisam znala da ce me to tako pogoditi, mislila sam da cu moci biti pribrana, ali eto, emocije su jace…
E draga moj ada se svaka zena koja je imala biohemisu razocara onda bi bila preko 98% razocaranih zena. Znas ti samo koliko zena je imalo biohemisu i vise puta pa blagogo pojma nema.. jedna biohemiska ne znaci nista, 2 biohemiske obicnono ne znace nista, tri za redom obavezne pretrage.. nemoj samom sebi naijati negativnu energiju stvarno. Prvo na taj dan ciklusa ocekivati poitivan test nije realno. Drugo razocarati se zbog tog sto je na taj dan ciklusa test negativan, jos manje realno. Biti ubjedjena da ako ce i biti trudnoca u pitanju da ce biti biohemiska (nakon jedne biohemiske bar je tako u potpisu) je ravno ocekivanju nekog ko je imao ko zna koliko biohemiskih.. mislim ajd ponovo procitaj svoju objavu i malo razmisli. Kao znas da ce biti biohemiska ako bude pozitivan test? Po cemu? Sta ti ukazuje na to? Evo kod mene duplanje bete na svaka 3 dana nizak progesteron, sanse sa tim parametrima da je van matericna su ogromnee. Ali ja jos uvjek ne mislim negativno, jer sve to moze biti normalno dok je beta ispod 1000 a ja jos nisam u 5 nedelji, tako da.. sta dobijam sa tim ako mislim odmah negativno i predam se..
Te ista stvar sta ti dobijas sa tim.. E dra moja koji sam ja baksuz i sta se meni sev eu zivotu desilo, ako nikad nista pocela ne bi ako bi mislila da cu biti baksuz opet… Onda bolje da se predam odmah, legnem i cekam da odleprsam na drugi svijet.. eto izvini na napisanom, ali stvarno nekad pretjerujete sa negativnim savom bez ikavog razloga. Jedna biohemiska ne znaci NISTA! Negativan test uradjen kad niej trebalo da se uradi (ili se uradi iz zabave) ne znaci nista, itd… Ajd glavu gore i malo pozitive.
Je, apsolutno si u pravu, ali covjek u tom trenutku, ne moze normalno razmisljati, pa sto na umu, to na drumuu...ma ja sam ti postala panicar, a prijee nisam bila takva, jer sam imalaa jakooo tezak period zadnje 2 i pol godine, sada kada bih Vam pisala, morala bi ispisati bibliju, a to ne zelim...cak sam otisla jednom kod psihijatrice, jer sam imala napadaje panike 10 puta na dan, mjesec dana nisam mogla ici na faks i na posao! Teska hiperventilacija, lupanje srca, puls jako veliki, osjecaj smrti...
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
zeni sam sve ispricala, rekla da mi nece nista dijagnosticirati, jer kako ona kaze, da sam i sama svjesna toga i da se uspjesno borim sa tim, ali da se i najjaci slome i da moram usporiti...i upravu je bila...sve je to posljedica brzog zivota i onoga: jooj, moram ovo napraviti, pa nakon ovoga to, pa cu onda ovooo...bas too much
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Hvalla Vam cure, puno mi je lakse kada mogu ovako tipkati sa Vama i upravu ste 100 %! Treba imati pozitivan stav, trudim se i ja da vratim taj svoj zivot kroz pink naocale, koje sam izgubila unutar prijasnje dvije godine, ali naci cu ih ja vec negdje, divne ste ❤❤❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Zaista je lijepo vidjeti toliko uzbuđenje, svakako se prenosi na druge. Čestitam svima na plusićima!@Missy87: Radi li se o vađenju krvi ili pregledu kod endokrinologa? Ja sam na KBC Rebro dobila termin za dva tjedna dok se drugdje čeka mjesecima. Što se tiče vađenja krvi, vjerna sam Synlabu.
Cure, hvala na preporukama za HCG testiće, već sam proslijedila mužu da naruči.
A što se tiče bazalnog toplomjera, prošla sam cijeli Zagreb i nisam našla. Na kraju sam naručila s ove stranice:https://www.locum-trade.hr/bazalni-digitalni-toplomjer/894/product/
Kod endokrinologa, vadjenje krvi mogu obaviti..
Idem cesto na Rebro kod epileptologa i neurologa pa mi to nije problem. Sljedeci tjedan idem vaditi krv pa cu odmah do ginekologice da dogovorim s njom.. Ali svaka pomoc mi je dobro dosla jer nista ne znam kako dalje 🙈
Onda samo doktora traži uputnicu i poslati mail s prethodnom dokumentacijom napredbiljezbe.endokrinologija.poliklinika.int1@kbc-zagreb.hr
Piše im sve na webu: http://www.endokrinologija.com.hr/za-pacijente/kako-se-naruciti-na-pregled
A liste čekanja se mogu vidjeti na:http://www.hzzo-net.hr/cgi-bin/e_lista.cgi
Hvala ti puno! ❤️❤️
Odradit cu odmah i to onda 😊
❤️🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji