Lady ovo tvoje smeđarenje nije za zabrinuti se, klasično implantacijsko rekla bih. Ja sam imala baš baš smeđi isjedak, obilan, par prvih tjedana t da sam mislila da je pošlo po krivu, plakala i svašta, na kraju sve okej 🤗 Čekamo pon, ali to je to sigurna sam 😊😍
Kokili čestitaammm 😍😍😍
Vas dvije malo trudničke prašine pošaljite!! Sutra ujutro ću opet pišnuti u nadi za sjenom 🤞🏼
Buhtlice znači ima nade još!! Kad je trebala doći m?
Pih zadnja je bila 1.12-6.12 dosla sama bez tableta. Naivno sam se ponašala da Ce i sada doci sama ali jos uvijek nije. Imam neredovite cikluse uzasno. Prvu M dobila sa 10 god i do negdje 16 god bila tocna u sat svakih 28 dana. A od onda uzas hahah. Tako da sam popila turu Duphastona i sad cekam oce li doci ili ne. Neki dan piskila bila je neka crta doduše nisam sigurna u nju. A prije tog sam bila piskila par puta uvijek sve bilo bijelo.. ko ce ga znati
Ako ti je prije par dana bila sjena, sad bi trebala biti tamnija već… Hcg se dupla svakih 2,3 dana i prema tome crta na testu mora biti tamnija.. Kad opet piškiš? 😁 Zeznuto je s takvim ciklusima i vjerujem da ni sama ne znaš što misliti, ali dokle god je nema, nade ima 🤞🏼🤞🏼
Ma znam to sve, ali ne znam sta bi mislila. Plan je bio danas piskit ali nemam srece sa testovima. Probat cu kupiti poslje posla, ako u meduvremenu ne dode. Posto bas imam neki pritisak dolje i lagane grceve.
Ovo je slika testa crta se pojavila nakon cc 2 3 min i roza boje je iako je nekako tanasna i koda nije do kraja ne znam eto 🤯
prekjucerhttps://ibb.co/4T2Rh0j
Da, nije do kraja crtica, ovo prvi put vidim.. Ali opet mislim da teško da bi se pojavila, a da nije ništa.. Ja isto imam pritisak i grčići stalno kroz dan tu i tamo. Kupi pa piškimo sutra ujutro 😁 možda da probaš naći onaj osjetljiviji od 10, ja tražila u mulleru al nije bilo pa kupila od 25
Lady ovo tvoje smeđarenje nije za zabrinuti se, klasično implantacijsko rekla bih. Ja sam imala baš baš smeđi isjedak, obilan, par prvih tjedana t da sam mislila da je pošlo po krivu, plakala i svašta, na kraju sve okej 🤗 Čekamo pon, ali to je to sigurna sam 😊😍
Kokili čestitaammm 😍😍😍
Vas dvije malo trudničke prašine pošaljite!! Sutra ujutro ću opet pišnuti u nadi za sjenom 🤞🏼
Buhtlice znači ima nade još!! Kad je trebala doći m?
Pih zadnja je bila 1.12-6.12 dosla sama bez tableta. Naivno sam se ponašala da Ce i sada doci sama ali jos uvijek nije. Imam neredovite cikluse uzasno. Prvu M dobila sa 10 god i do negdje 16 god bila tocna u sat svakih 28 dana. A od onda uzas hahah. Tako da sam popila turu Duphastona i sad cekam oce li doci ili ne. Neki dan piskila bila je neka crta doduše nisam sigurna u nju. A prije tog sam bila piskila par puta uvijek sve bilo bijelo.. ko ce ga znati
Ako ti je prije par dana bila sjena, sad bi trebala biti tamnija već… Hcg se dupla svakih 2,3 dana i prema tome crta na testu mora biti tamnija.. Kad opet piškiš? 😁 Zeznuto je s takvim ciklusima i vjerujem da ni sama ne znaš što misliti, ali dokle god je nema, nade ima 🤞🏼🤞🏼
Ma znam to sve, ali ne znam sta bi mislila. Plan je bio danas piskit ali nemam srece sa testovima. Probat cu kupiti poslje posla, ako u meduvremenu ne dode. Posto bas imam neki pritisak dolje i lagane grceve.
Ovo je slika testa crta se pojavila nakon cc 2 3 min i roza boje je iako je nekako tanasna i koda nije do kraja ne znam eto 🤯
prekjucerhttps://ibb.co/4T2Rh0j
Da, nije do kraja crtica, ovo prvi put vidim.. Ali opet mislim da teško da bi se pojavila, a da nije ništa.. Ja isto imam pritisak i grčići stalno kroz dan tu i tamo. Kupi pa piškimo sutra ujutro 😁 možda da probaš naći onaj osjetljiviji od 10, ja tražila u mulleru al nije bilo pa kupila od 25
Ma moram ja vec danas nesto popiskiti hahah 😂 samo da nadem test 😂😂 ali ako se bude vidjelo piskim ja i sutra i valjda svaki dan hahahha dok ne odem na pregled ako niceg drugog glave 😂😅🤭
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Hej !
Tek sam se registrirala i javljam se da kroz tipkanje brze prode ovo vrijeme dok ne dode toliko zeljena beba
Trudimo se od jeseni 2021, ali za sad još ništa. :(
Sretno svima, a ovim pluscicima koje vidim na zadnjim stranama zelim urednu i skolsku trudnocu
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
[quote=Mar'ca🌺]Drage moje,
Ja jutros napravila test, crtica ko kuća velika i tamna. 🥰🥰🥰🥰
U pon zovem ginekologa, strah me ovih primjesa smedega što imam kad se obrišem. To nemam uvijek, kad ikad, nije da se opusti ili nešto, već kad se obrišem. 🙏🙏
Vidjet ćemo što će ginekolog reći. 👣❤️[/quote]
[b]Mar'ca🌺 cestitam tiii, bas mi je drago 🤗❤️ koliko ti kasni? Mene isto samo to smedarenje brine, ali bit Ce to sve dobro
Hvala ti puno ❤️❤️🥰
Nekih dva dana, u četvrtak sam kao trebala po " moj kalendar " dobiti. Mada, moji ciklusi nisu pravilni, pa.
Kada sam imala onaj roskasti trag u pon ili utorak, pretpostavljam da je bila implantacijsko jer je taman 12 dana od ovulacije.
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Jutro , samo da se javim...
pročitala sam letimično jer sam ovih dana u gužvici.
čestitam od srca na novim +++ neka su vam dosadne i školske trudnoće
.
Meni sutra završava, ali ovaj mjesec nećemo forsirati ništa , muž mi je pokočen, malo smo u nervozi zbog nekih osobnih problemčića ali nedamo se. pusssaa svima
Pozdrav svima, nova sam na forumu. Zanima me vase misljenje, kasni mi već 3.dan.
1.dan kasnjenja negativan Gravignost mini test;
2.dan negativan Clearblue digital.
Nemam osjecaj da stize menga.
Ima li nade?
Od simptoma zgaravica i probadnaje u stomaku.
Muz i ja pokusavamo 5.mjeseci
Mjesecnice uredne zadnjih godinu dana. Prije znalo kasniti po 5-10 dana. Ciklusi 30-33 dana.
Hvala ti. ❤️❤️🥰🥰
Nadamo se najboljem. ❤️
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Cure ☕🌷 da vas malo pozdravim. Vidim,ima dosta novih cura, ponekad se izgubim u čitanju čini mi se kao da znam samo pokoju pa je mogu ni pratiti kako treba 😬🙈 jel samo meni tako ?
Napokon vikend 💆 malo odmora 💐
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jutro dame,
sluzbeno 5.dan kasnjenja, jutros trcala u kupaonu test napraviti (hvala curama koje su preporucile Muller na jeftinim i pouzdanim testovima). Dvije crtice su tu 😃😃😃 beba no.1na putu.
Sljedeci tjedan idem ginekologu da provjeri betu i tt ako se da.
Evo, nakon 16 mjeseci pokusavanja kad odustanes prirodnim putem, cudo se desi. Drzim fige svim ostalima 💜
Čestitam 🥰🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
[quote=Mar'ca🌺]Drage moje,
Ja jutros napravila test, crtica ko kuća velika i tamna. 🥰🥰🥰🥰
U pon zovem ginekologa, strah me ovih primjesa smedega što imam kad se obrišem. To nemam uvijek, kad ikad, nije da se opusti ili nešto, već kad se obrišem. 🙏🙏
Vidjet ćemo što će ginekolog reći. 👣❤️[/quote]
Čestitam 🤗🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji