Kokili i Mar'ca cestitam ❤
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Kokili i Marca čestitam! Da budu skolske i dosadne ☺️🥰
Lady javi betu u ponedeljak, i slusaj cure, pij terapiju koju ti je doktor predpisao. 😉
Blair i ja imam isti osjecaj, pokusavam pratiti, nisam jos sve pokopcala ali polako stignemo 😁
Samo da su plusici tu 🥰🥰
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Kao sto sam si i mislila https://ibb.co/hB7g130
Ovo je isti test kojim sam neki dan koristila tako da onaj je nesto pokazivao a ko Ce ga znat sto 🤨 cekam vješticu 😐
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jutro dame,
sluzbeno 5.dan kasnjenja, jutros trcala u kupaonu test napraviti (hvala curama koje su preporucile Muller na jeftinim i pouzdanim testovima). Dvije crtice su tu 😃😃😃 beba no.1na putu.
Sljedeci tjedan idem ginekologu da provjeri betu i tt ako se da.
Evo, nakon 16 mjeseci pokusavanja kad odustanes prirodnim putem, cudo se desi. Drzim fige svim ostalima 💜gde slicica test??? 💞 Cestitam od srca, neka bude skolska trudnoca i da uzivas u svakom momentu. Sretnoooooo 🤞🍀 💞
Tu smo 🥰 https://ibb.co/ZLmrSC6
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Pozdrav svima, nova sam na forumu.Zanima me vase misljenje, kasni mi već 3.dan.
1.dan kasnjenja negativan Gravignost mini test;
2.dan negativan Clearblue digital.
Nemam osjecaj da stize menga.
Ima li nade?
Od simptoma zgaravica i probadnaje u stomaku.
Muz i ja pokusavamo 5.mjeseci
Mjesecnice uredne zadnjih godinu dana. Prije znalo kasniti po 5-10 dana. Ciklusi 30-33 dana.
Pozdrav i dobro nam dosla. e sad ovako
na prvi dan kasnjenja, mislim da je prerano za gravignost mini, ali ipak bi mogao pokazati sjenu, clearblue smece od testova, ali ipak na drugi dan kasnjenja obicno bude tacan. Ali posto imas dige ciklse, moguce je da je bila kasna ovulacija, pa da.. tako da ne gubi nadu. Pratis li ovulacije, LH trakice, bazalna, cerviks, sluz nesto od tog? To prvi bebac ili ? Napisi nesto vise slobodnoDok god vjestica ne stigne nade ima 🤞🏼
Pratila sam prethodna dva mjeseca ovulaciju s trakicama i bila je tocno kao u kalendaru. No tada nije upalilo.
Ali ova zadnja nije bila pa mislim da sam kasnije ovulirala. Kupila sam bila paketic od 5 trakica i nisu pokazivali da je ovulacija. Onda sam se odlucila opustit i ne pratit jer sam se nazivcirala.😂 Nekako koda sam cijelo vrijeme imala neki isjecdak. Zadnjih dana se javljao i zuti iscjedak .
Prvo mi je dijete. Imam 27 godina. Udala sam se ima pola godine.
Čestitam od srca svakoj od vas koje ste ugledale plusić, mogu zamisliti taj prekrasni osjećaj ♥️♥️♥️
Čuvajte se i pazite, nadam se da se vidimo na zimskim bebicama ♥️♥️
Je li nekom od vas pokazao plus 13DPO?
Ja imam jake bolove u donjem dijelu leđa, baš ubitačno
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Ajme divno koliko plusica čestitam svima♥️😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cao svimaa 🖐🏽
Nova sam na ovom forumu, pa bih bila zahvalna ako biste mi pomogle.
Naime, zadnja menstruacija mi je bila 16.01. Po kalendaru na telefonu mi je pisalo da je sledeca 03.03. Ali posto imam neredovne cikluse ne oslanjam se puno na to. Medjutim tokom februara mi se desavalo da imam menstrualne bolove i kad god pomislim da cu da dobijem, nista. Radila sam test za trudnocu prije 4 dana i dok se ucitavao kod slova T mi se pojavila crta ali kako se dalje ucitavao ona je nestala i ucitalo se samo na C., dakle negativan. Zanima me da li to moze da bude rana trudnoca ili ipak nista ? Da li se nekoj od vas to desilo ?
Danas je 05.03. Ja i dalje nemam simptoma da cu da dobijem, kao inace bol u ledjima i stomaku, otecene grudi. Apsulutno nista. Danas cijeli dan osjecam neku mucninu i slabost. Ali pokusavam da se ne nadam previse , zato mi treba vasa pomoc.
Hvala unaprijed na svakom odgovoru ❤
Woow. Dobar osjećaj koji dolazi s ožujkom me nije prevario! Čestitke svima na plusićima, nek vam trudnoća prođe mirno i uredno 😊🥰
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Sortiraj odgovore
Najstariji