Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nesichah
    05. Ožujak 2022. 08:25

Čestitam od srca na plusićima lady_dii i Kokili.. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

Mar'ca🌺
    05. Ožujak 2022. 08:27

Drage moje, 
    Ja jutros napravila test, crtica ko kuća velika i tamna. 🥰🥰🥰🥰
    U pon zovem ginekologa, strah me ovih primjesa smedega što imam kad se obrišem. To nemam uvijek, kad ikad, nije da se opusti ili nešto, već kad se obrišem. 🙏🙏
    Vidjet ćemo što će ginekolog reći. 👣❤️

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Polly
    05. Ožujak 2022. 08:30

Lady ovo tvoje smeđarenje nije za zabrinuti se, klasično implantacijsko rekla bih. Ja sam imala baš baš smeđi isjedak, obilan, par prvih tjedana t da sam mislila da je pošlo po krivu, plakala i svašta, na kraju sve okej 🤗 Čekamo pon, ali to je to sigurna sam 😊😍
    Kokili čestitaammm 😍😍😍
    Vas dvije malo trudničke prašine pošaljite!! Sutra ujutro ću opet pišnuti u nadi za sjenom 🤞🏼
    Buhtlice znači ima nade još!! Kad je trebala doći m? 

Polly
    05. Ožujak 2022. 08:32

[quote=Mar'ca🌺]Drage moje,
    U pon zovem ginekologa, strah me ovih primjesa smedega što imam kad se obrišem. To nemam uvijek, kad ikad, nije da se opusti ili nešto, već kad se obrišem. 🙏🙏
    Vidjet ćemo što će ginekolog reći. 👣❤️[/quote]

Čestitaaam, još jedan plusićć 😍😍 Dobit ćeš vjerojatno terapiju kao i Lady, bit će to sve okej, samo pozitivne misli 😊 jučer sam pisala da sam ja imala hematome u ranoj trudnoći sve do 12 tt i imala smeđi iscjedak baš jak, na kraju uredna trudnoća i sve super, tako da to je baš često pogotovo na samom početku t 🍀🍀

buhtlica23
    05. Ožujak 2022. 08:34

Polly

Lady ovo tvoje smeđarenje nije za zabrinuti se, klasično implantacijsko rekla bih. Ja sam imala baš baš smeđi isjedak, obilan, par prvih tjedana t da sam mislila da je pošlo po krivu, plakala i svašta, na kraju sve okej 🤗 Čekamo pon, ali to je to sigurna sam 😊😍
    Kokili čestitaammm 😍😍😍
    Vas dvije malo trudničke prašine pošaljite!! Sutra ujutro ću opet pišnuti u nadi za sjenom 🤞🏼

Pih zadnja je bila 1.12-6.12 dosla sama bez tableta. Naivno sam se ponašala da Ce i sada doci sama ali jos uvijek nije.  Imam neredovite cikluse uzasno. Prvu M dobila sa 10 god i do negdje 16 god bila tocna u sat svakih 28 dana. A od onda uzas hahah. Tako da sam popila turu Duphastona i sad cekam oce li doci ili ne. Neki dan piskila bila je neka crta doduše nisam sigurna u nju. A prije tog sam bila piskila par puta uvijek sve bilo bijelo.. ko ce ga znati

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    05. Ožujak 2022. 08:37

Čestitam 🤗😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Polly
    05. Ožujak 2022. 08:39

buhtlica23

Polly

Kokili čestitaammm 😍😍😍

Pih zadnja je bila 1.12-6.12 dosla sama bez tableta. Naivno sam se ponašala da Ce i sada doci sama ali jos uvijek nije. Imam neredovite cikluse uzasno. Prvu M dobila sa 10 god i do negdje 16 god bila tocna u sat svakih 28 dana. A od onda uzas hahah. Tako da sam popila turu Duphastona i sad cekam oce li doci ili ne. Neki dan piskila bila je neka crta doduše nisam sigurna u nju. A prije tog sam bila piskila par puta uvijek sve bilo bijelo.. ko ce ga znati

Ako ti je prije par dana bila sjena, sad bi trebala biti tamnija već... Hcg se dupla svakih 2,3 dana i prema tome crta na testu mora biti tamnija.. Kad opet piškiš? 😁 Zeznuto je s takvim ciklusima i vjerujem da ni sama ne znaš što misliti, ali dokle god je nema, nade ima 🤞🏼🤞🏼

• Marićka
    05. Ožujak 2022. 09:04

Jutro cure, nadam se da uživate u vikendu 🥰
    Ja danas (ne)očekujem vješticu. Jučer navečer sam imala lagane grčeve kao kad trebam dobiti, trajalo jedno pola sata i prestalo... imala sam skrooooooz svijetlo rozi iscjedak, ali baš kad se zagledaš je svijetlo rozi. Inače dan prije M obavezno vidim već tragove krvi, jučer ništa. Ako ne stigne danas, ujutro radim testić. Čudi me što inače noć prije nego trebam dobiti ne spavam uopće i što budem napuhana... možda postoji šansa 🤞🏻

buhtlica23
    05. Ožujak 2022. 09:14

Polly

buhtlica23

Polly

Kokili čestitaammm 😍😍😍

Pih zadnja je bila 1.12-6.12 dosla sama bez tableta. Naivno sam se ponašala da Ce i sada doci sama ali jos uvijek nije. Imam neredovite cikluse uzasno. Prvu M dobila sa 10 god i do negdje 16 god bila tocna u sat svakih 28 dana. A od onda uzas hahah. Tako da sam popila turu Duphastona i sad cekam oce li doci ili ne. Neki dan piskila bila je neka crta doduše nisam sigurna u nju. A prije tog sam bila piskila par puta uvijek sve bilo bijelo.. ko ce ga znati

Ako ti je prije par dana bila sjena, sad bi trebala biti tamnija već… Hcg se dupla svakih 2,3 dana i prema tome crta na testu mora biti tamnija.. Kad opet piškiš? 😁 Zeznuto je s takvim ciklusima i vjerujem da ni sama ne znaš što misliti, ali dokle god je nema, nade ima 🤞🏼🤞🏼

Ma znam to sve, ali ne znam sta bi mislila. Plan je bio danas piskit ali nemam srece sa testovima. Probat cu kupiti poslje posla, ako u meduvremenu ne dode. Posto bas imam neki pritisak dolje i lagane grceve.
    Ovo je slika testa crta se pojavila nakon cc 2 3 min i roza boje je iako je nekako tanasna i koda nije do kraja ne znam eto 🤯
     prekjucer https://ibb.co/4T2Rh0j

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

lady_dii
    05. Ožujak 2022. 09:16

[b]Mar'ca🌺 cestitam tiii, bas mi je drago 🤗❤️ koliko ti kasni? Mene isto samo to smedarenje brine, ali bit Ce to sve dobro

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.