Di ste cure 🤗
Meni konacno stigla menga.🥳
Kejsy mozes me maknuti s liste. Ionako ne znam kad cu dobiti jer su mi se poremetili ciklusi, i dosta mi kasni. A ionako ne pokrivamo. 🙈😅
Draze mi je ne znati kad cu dobiti. 😊
Sretno vam svima koje se trudite, i lijepu nedjelju zelim! 🙏🤞🤰💕☀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Plus sinoć sam malo drzala noge u zraku 😋🤷 idemo po neke nove strategije.
Ja ti jako vjerujem u to 😂😂 barem da ne iscuri dio van 😂 obavezno ispod guze stavim jastuk čisto da je zdjelica podignuta.. Call me crazy ali mi to daje neku sigurnost 😆 Držim palčeve da bude peak 🍀
Dobro jutrohtjela bih se zahvaliti curkama koje su me ohrabrile da pijem Duphastone jer evo ujutro nema skoro nikakvog smedarenja u ulosku i to mi je bas dalo nadu da ce sljedeca beta biti još bolja 🤗 odlucila sam danas ne raditi test jer mi pokazuje slabe linijice, kroz koji dan napravim opet, onda bi treba biti sigurno jaca 😁 s obzirom da mi je beta bila 28 na dva dana kasnjenja, razvila sam si teoriju da mi je ovulacija bila malo kasnije i da je i do implatacija doslo kasnije 🤞 trenutno mi je ta teorija dobra za psihu 😁
Sretno svima 💌😚
Dobro si odlučila, sad se trebaš malo strpiti što je teško jer si sigurno jako uzbuđena, ali protiv vremena ne možemo, napravi za 2 dana, sigurno će biti prava crta 🤗
Dobro jutrohtjela bih se zahvaliti curkama koje su me ohrabrile da pijem Duphastone jer evo ujutro nema skoro nikakvog smedarenja u ulosku i to mi je bas dalo nadu da ce sljedeca beta biti još bolja 🤗 odlucila sam danas ne raditi test jer mi pokazuje slabe linijice, kroz koji dan napravim opet, onda bi treba biti sigurno jaca 😁 s obzirom da mi je beta bila 28 na dva dana kasnjenja, razvila sam si teoriju da mi je ovulacija bila malo kasnije i da je i do implatacija doslo kasnije 🤞 trenutno mi je ta teorija dobra za psihu 😁
Sretno svima 💌😚
Nije mi bas jasno zasto si uopste imala problem da koristis duphaston? On zaista ne moze skoditi. Nekad ne moze uopste pomoci, ali odmoci nece sigurno. Bas mi je drago da smedjarenje prolazi. A cekmalo ti si pratila ovulaciju ili? Nije uopste cudno da ovulacija poranili ili zakasni ni kod skolskih ciklusa. Eto masu puta sam procitala da zene sa redovnim ciklusima od 28 dana imaju raniju ili kasniju ovulaciju. Tako da ako nisi pratila svim i svacim ovulaciju, nema sanse da budes sigurna kad je bila. Ni same trakice ne mogu pokazati da je i kad je do ovulacije uopste doslo. Tako da samo se ti opusti pij terapiju, miroj koliko mozes, teko nemoj dizati ni slucajno. I sretno da se beta fino podupla 🤞🤞🤞🤞
Kejsy nisam htjela koristit Duphaston jer nisam imala vise krvarenja pa sam mislila da nebi napravio neku stetu, a nisam se mogla savjetovat s ginekologom jer nije radio.
Ne znam da sigurnoscu kad mi je bila ovulacija, ali pratila sam preko položaja cerviksa i sluzi, pa mi je ispalo da je 15dc ovulacija bila, ali tko zna i nakon toga sam bila stalno mokra, pa tko zna..a srecom pokrili smo do 17dc pa se nesto upecalo. Ne znam da li je pametno da uzimam godisnji/bolovanje ili mogu normalno na posao, pjeske idem 15-20 min u jednom smjeru i nazad takoder, ne znam da li je to previse? Ili kada mi kazete da odmaram, to znaci da ne obavljam teze poslove ili i doslovno da smanjim i hodanje ako mogu? 😁 Svakako sutra ujutro nazovem ginekologa pa se i s njim posavjetujem
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Cure, znam da možda nije tema, a el se koja bori s e.coli u trudnoći ili prilikom rada na istoj, znam da sam čitala negdje tu u grupi netko je spomenuo, ali mi se neda klikati na 270 str. 🤣🙈
Ja sutra idem odnesti uzorak na urinokulturu, ali se nadam da će mi dr.moći dati nešto i prije nalaza.
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Ja ti jako vjerujem u to 😂😂 barem da ne iscuri dio van 😂 obavezno ispod guze stavim jastuk čisto da je zdjelica podignuta.. Call me crazy ali mi to daje neku sigurnost 😆 Držim palčeve da bude peak 🍀
Stavila sam i jastuk 🤷😁 a vidjet ćemo. Takoder, popodne pijem vrkutu.
Kako si ti, u kojoj su fazi ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
[quote=Mar'ca🌺]Cure, znam da možda nije tema, a el se koja bori s e.coli u trudnoći ili prilikom rada na istoj, znam da sam čitala negdje tu u grupi netko je spomenuo, ali mi se neda klikati na 270 str. 🤣🙈
Ja sutra idem odnesti uzorak na urinokulturu, ali se nadam da će mi dr.moći dati nešto i prije nalaza.[/quote]
Obzirom na ranu trudnocu, to mora basss ginekolog da ti terapiju propise. Ali bas znas da imas e.coli ili samo ides cesto na WC, pa mislis da imas problem? Nisam bas skuzila, da li nesto vuces od ranije ili je to nesto novo?[/quote]
Otkako smo krenuli raditi na bebi od tad mi se pojavljuje. Radila sam urinokulturu i nalaz je pokazao e.coli, i doktor opće prakse je rekao da nije ništa strašno, količina bakterija, a s obzirom da ne znam jesam li trudna da pijem samo puno tekućine. I ono je svaki put popustilo, i sad se ponovno vratilo, a nije mi sad baš svejedno s obzirom da je trudnoća u pitanju.
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Mene danas počinje bolit glava, kao migrena pred m. Izgleda da će možda i uraniti onda. Inače sam pila I maticnu mlijec prije prošle trudnoće, dobila sam svijet da je jako dobra, ali nikako da se odlucim sad opet pit.
Koje testove za trudnoću narucujete s ebay ili alliexpresa, a da su vam dobri?
Stavila sam i jastuk 🤷😁 a vidjet ćemo. Takoder, popodne pijem vrkutu.
Kako si ti, u kojoj su fazi ?
Ja sam u fazi da čekam m koja kasni 3 dana... 34 dc mi je, ciklusi su mi zadnjih 6 mjeseci od 28-31 dan, a prije toga svakakvi što je normalno nakon poroda. Jutros radila test, ništa... Tako da ni sama ne znam. Iskreno, simptomi mi sliče onima kad sam prvi put ostala trudna pa ne znam šta misliti. Čekat ću da dođe, u međuvremenu napravit test svakih 2-3 dana ako je ne bude 😏
Hej, hej! Nadam se da imate ugodan i opusten vikend!
Polly znas i sama da je svaka trudnoća prica za sebe tako da ovaj puta mozes uopce ni ne imati simptoma🤞🏻 i cekamo😁
Kokili i Mar'ca (odličan nick😂) cestitke i da do kraja sve bude u savrsenom redu!
Ja jedva cekam pocet piskit LH 😁 ali me zeza sto bi po aplikaciji u nedjelju trebala imati ovulaciju sto je 12dc, a prošli mjesec je trakica bila pozitivna na 11dc, a trebali bi u goste od petka do nedjelje🤦🏻♀️
Vec smo trebali kod tih istih, mislim u 12.mj. i isto se tako potrefilo sa plodnim danima, ali nesto se izjalovilo i nismo ni otišli. Mozda ovaj mjesec O malo okasni 🤞🏻🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji