Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    04. Ožujak 2022. 20:10

Lady prvo da ti čestitam na super pozitivnoj beti. Baš kako cure kažu, moraš vidjeti jel se dupla da bi vrijednosti nešto značile, a vjerujem da će biti i više nego dupla 🤗 Vidim da se brineš zbog smeđarenja i Duphastona. Ja sam imala u prvoj trudnoći smeđarenje, negdje u 5 tt. Dobila odmah 3x2 i pila ga do 12 tt jer sam i kasnije imala smeđarenja i hematome.. Imaš pozitivnu betu i mislim da ti neće naškoditi, baš naprotiv. 🍀

baarbaraa34
    04. Ožujak 2022. 20:19

Kejsy

PS. cure malo sam u trku i jako kratko za laptopom, pa ako sam nesto propustila na listi pisite.
    A sutra budem malo cistila listu, ako znate ko sa liste se nije javio u zadnjih mj dana piste.. neke sa liste jase ne sjecam da su se javljali dugo bas.. ali cisto ako ste i vi upratili, da ne zezenem nesto

Di ces mene ovoliku preskocit😂 korigiraj me zeno da krvarim opet 28.3, ako bas budem morala😂

• bellanaa
    04. Ožujak 2022. 20:43

lady_dii

bellanaa

lady_dii

Kejsy ❄️ ☃️

lady_dii

natalie19

Lady čestitam! 😊🥰 ponovi za dva dana da vidis da li se pravilno dupla. Koji dan si imala prvi pozitivni test?

Hvala prvi pozitivan sam imala 28. dan ciklusa ali jako slaba linija, danas (2 dana nakon očekivane M) napravila sam još jedan, malkoc jača nego prethodna ali također slaba linija. Jesu li to okej vrijednosti bete za dva dana kašnjenja (imam pravilne cikluse od 28 dana).

Iskreno ne znam da li da se radujem ili ne jer imam smečkasti isdjedak i jednom kad sam obrisala bila je krv ali vrlo malo. Doktor više ne radi i ne zna rezultate bete pa ne znam da odem na hitnu, privatno ili da se strpim? Bojim se biokemijske pa ne znam može li se to spriječiti ikako

Ako je biohemiska to se ne moze sprjeciti. Biohemiska trudnoca je ona koje se utvrdi putem nalaza, ali nije jos vidljivo nista na UZV. Rani spontani (trudnoca koja je osim nalazaima, vidljiva na UZV, ali nekad npr jos nije moguce vidjeti plod, jer je jos mala trudnoca, tj rana trudnoca) takodjer su veoma male senase da se sprjece, osim ako je problem do progesterona, pa ako se na vrjeme digne nivo progesterona, mozda moze pomoci. Ako ti je dao terapiju, ao ti beta bude iznad 5 onda je uzimaj redovno i miruj koliko god mozes, i nista tesko dizati. Sretnooo…

Hvala na savjetima :) ima li smisla piti Duphastone ako nema vise krvi, samo smedarenje? Znam da treba slusati doktora ali to mi je zamjenski ginekolog s kojim sam se prvi put danas cula i sav je neki smusen i ne znam da li je mislio samo ako krvarim da pijem to ili stalno? Ocekivana menstruacija je bila prije 2 dana pa ne znam da li smijem to piti? Ali ako je beta 28, onda je valjda neka trudnoca pa ne moze naskodit ta terapija?

Puno bi mi pomoglo kad bi mi netko potvrdio da je tu terapiju pio a tako rana trudnoca i mala beta. ❤️

Meni se beta poduplala i pijem duphastone 2x1

Bellanaa, kakva je situacija bila kod tebe, imala si krvarenje ili smedarenje? U kojem si tjednu?

Sretno s trudnocom 🤞❤️

6tt po tom, ali plod je na 3tt zato mirovanje i duphaston hvalaa ♥️

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Hope1
    04. Ožujak 2022. 20:47

Evo mojih danasnjih i prvih trakica.Neznam sto se dogodilo sa jutarnjom,al na ovoj drugoj lijepo se vidi crtica...Tek mi danas zavrsava vjestica,tako da od sutra akcija.
    https://ibb.co/nDB1rkG

[/url

• Hope1
    04. Ožujak 2022. 21:15

Kejsy  ❄️ ☃️

Hope1

Evo mojih danasnjih i prvih trakica.Neznam sto se dogodilo sa jutarnjom,al na ovoj drugoj lijepo se vidi crtica…Tek mi danas zavrsava vjestica,tako da od sutra akcija.
    ti imas nekd bas kratke cikluse jel da? Ako je tebi skoro pozitivna trakica a zavrsava ti vjestica, ufff samo u akciju tebi je ujutru pozitivna ili mozda cak pik.. pa bude te zakacila ovulacija 2 dana nakon vjestice.. huhh nije to bas ni dobro. Jesi isla kad na UZV kad ti je tako rana ovulacija da provjeris endometrium?

Bila sam na ultrazvuku u 10 mjesecu,gin. Je rekao da je sve ok. Oni osnovni nalazi svi uredni. A mozda da ga pitam da me naruci za to 😕

[/url

Polly
    04. Ožujak 2022. 21:34

Hope1

Kejsy ❄️ ☃️

Hope1

Evo mojih danasnjih i prvih trakica.Neznam sto se dogodilo sa jutarnjom,al na ovoj drugoj lijepo se vidi crtica…Tek mi danas zavrsava vjestica,tako da od sutra akcija.
    ti imas nekd bas kratke cikluse jel da? Ako je tebi skoro pozitivna trakica a zavrsava ti vjestica, ufff samo u akciju tebi je ujutru pozitivna ili mozda cak pik.. pa bude te zakacila ovulacija 2 dana nakon vjestice.. huhh nije to bas ni dobro. Jesi isla kad na UZV kad ti je tako rana ovulacija da provjeris endometrium?

Bila sam na ultrazvuku u 10 mjesecu,gin. Je rekao da je sve ok. Oni osnovni nalazi svi uredni. A mozda da ga pitam da me naruci za to 😕

Ajde ti u akciju, ako su ti tako kratki ciklusi, O se bliži uskoro.. Folikulometrija je super stvar, tu ti gleda kakav je endometriji, koji je vodeći folikul, cijelu sliku o O.. meni pomogla da ostanem trudna 😊

Polly
    04. Ožujak 2022. 21:40

Ni danas ništa od moje M, grudi me bole zadnja 2 dana sve jače, ali ne kao kod M, osjetim bradavice da me žare.. Kad je M u pitanju, počnu boljeti onako klasika 5-10 dana prije i onda se bol smanjuje... A jutros pišnula i očekivani ☃️

• Hope1
    04. Ožujak 2022. 21:49

Polly

Ni danas ništa od moje M, grudi me bole zadnja 2 dana sve jače, ali ne kao kod M, osjetim bradavice da me žare.. Kad je M u pitanju, počnu boljeti onako klasika 5-10 dana prije i onda se bol smanjuje… A jutros pišnula i očekivani ☃️

Mislim da sam preskocila,kada ti (ne)ocekujes vjesticu???

[/url

• Hope1
    04. Ožujak 2022. 21:56

Kejsy  ❄️ ☃️

Polly

Ni danas ništa od moje M, grudi me bole zadnja 2 dana sve jače, ali ne kao kod M, osjetim bradavice da me žare.. Kad je M u pitanju, počnu boljeti onako klasika 5-10 dana prije i onda se bol smanjuje… A jutros pišnula i očekivani ☃️

🤞🍀 da vjestica ne dodje, a da testic za 2 dana pokaze crticu..

baarbaraa34

Di ces mene ovoliku preskocit😂 korigiraj me zeno da krvarim opet 28.3, ako bas budem morala😂

Ko zna sta sam ja danas smuckala sa listom kako sam u trku datume prepravljala

Hope1

A kkavi su ti inace ciklusi? (vjerovatno si vec pisala, ali nema sanse da se sjetim) Osim ako si ti pisala da ti znaju biti od 24-29 dana ili tako nesto.. mozak mi zastekao  
      26 dana,27.dana,12 mj 29 dana i dobili koronu,u 1.mj 24 dana,i sada u 2.mj 27 dana

[/url

• Hope1
    04. Ožujak 2022. 21:58

Kejsy  ❄️ ☃️

Polly

🤞🍀 da vjestica ne dodje, a da testic za 2 dana pokaze crticu..

baarbaraa34

Ko zna sta sam ja danas smuckala sa listom kako sam u trku datume prepravljala

Hope1

A kkavi su ti inace ciklusi? (vjerovatno si vec pisala, ali nema sanse da se sjetim) Osim ako si ti pisala da ti znaju biti od 24-29 dana ili tako nesto.. mozak mi zastekao totalno..

Nesto mi se sve pobrkalo.
    Evo odgovora. Zadnji ciklusi :26 dana,27.dana,12 mj 29 dana i dobili koronu do ciklusa u 1 mj proslo 24 dana,i sada u 2.mj 27 dana.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.