Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady_dii
    04. Ožujak 2022. 13:41

Došli su mi rezultati bete, a s obzirom da sam ju prvi puta vadila, ako mi može netko više reći šta znači sljedeću rezultat

(s)beta hcg            
    rezultat  28.0 H  IU/L         
    ref.interval  < 6.0          
    opaska EIA Siemens

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

natalie19
    04. Ožujak 2022. 13:54

Lady čestitam! 😊🥰 ponovi za dva dana da vidis da li se pravilno dupla. Koji dan si imala prvi pozitivni test?

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

lady_dii
    04. Ožujak 2022. 14:04

natalie19

Lady čestitam! 😊🥰 ponovi za dva dana da vidis da li se pravilno dupla. Koji dan si imala prvi pozitivni test?

Hvala  prvi pozitivan sam imala 28. dan ciklusa ali jako slaba linija, danas (2 dana nakon očekivane M) napravila sam još jedan, malkoc jača nego prethodna ali također slaba linija. Jesu li to okej vrijednosti bete za dva dana kašnjenja (imam pravilne cikluse od 28 dana).

Iskreno ne znam da li da se radujem ili ne jer imam smečkasti isdjedak i jednom kad sam obrisala bila je krv ali vrlo malo. Doktor više ne radi i ne zna rezultate bete pa ne znam da odem na hitnu, privatno ili da se strpim? Bojim se biokemijske pa ne znam može li se to spriječiti ikako

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

natalie19
    04. Ožujak 2022. 14:22

Lady tesko je sad reci a je ok vrijednost ili ne, jer imas samo tu jednu. Mozda je bila i kasnija ovulacija, ali ak se linija bar malo pojacala, vjerovatno beta raste. Pokusavaj se smiriti, mislim da si napisala da si dobila tablete i ako je pozitivna beta da jih mozes piti. Iscjedak je jako čest i sve dok nije svijeza krv nije potrebna uzbuna. Pokusavaj se manje naprezati, i svakako ponovo uradi betu. Tesko da mozemo biokemijsku sprijeciti, u vecini slucaja se dogodi ako nesto nije uredu, prazna GV ili kromosomska greska.

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Kamilica ♡
    04. Ožujak 2022. 15:17

Di ste cure 🤗 Petak jeee 🥳🥂
    Ja jos nisam dobila.🤦🏼‍♀️ Tko zna kad je bila ovulacija, i je li uopće bila. Najgore mi je sto cu garant dobiti na rođendan, kakve sam sreće. 🤦🏼‍♀️😅
    Nadam se da ste sve dobro. Želim vam svima lijep vikend! ☀️🥂☘️💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

lady_dii
    04. Ožujak 2022. 16:27

Kejsy  ❄️ ☃️

lady_dii

natalie19

Hvala prvi pozitivan sam imala 28. dan ciklusa ali jako slaba linija, danas (2 dana nakon očekivane M) napravila sam još jedan, malkoc jača nego prethodna ali također slaba linija. Jesu li to okej vrijednosti bete za dva dana kašnjenja (imam pravilne cikluse od 28 dana).

Iskreno ne znam da li da se radujem ili ne jer imam smečkasti isdjedak i jednom kad sam obrisala bila je krv ali vrlo malo. Doktor više ne radi i ne zna rezultate bete pa ne znam da odem na hitnu, privatno ili da se strpim? Bojim se biokemijske pa ne znam može li se to spriječiti ikako

Ako je biohemiska to se ne moze sprjeciti. Biohemiska trudnoca je ona koje se utvrdi putem nalaza, ali nije jos vidljivo nista na UZV. Rani spontani (trudnoca koja je osim nalazaima, vidljiva na UZV, ali nekad npr jos nije moguce vidjeti plod, jer je jos mala trudnoca, tj rana trudnoca) takodjer su veoma male senase da se sprjece, osim ako je problem do progesterona, pa ako se na vrjeme digne nivo progesterona, mozda moze pomoci. Ako ti je dao terapiju, ao ti beta bude iznad 5 onda je uzimaj redovno i miruj koliko god mozes, i nista tesko dizati. Sretnooo…

Hvala na savjetima :) ima li smisla piti Duphastone ako nema vise krvi, samo smedarenje? Znam da treba slusati doktora ali to mi je zamjenski ginekolog s kojim sam se prvi put danas cula i sav je neki smusen i ne znam da li je mislio samo ako krvarim da pijem to ili stalno? Ocekivana menstruacija je bila prije 2 dana pa ne znam da li smijem to piti? Ali ako je beta 28, onda je valjda neka trudnoca pa ne moze naskodit ta terapija? 

Puno bi mi pomoglo kad bi mi netko potvrdio da je tu terapiju pio a tako rana trudnoca i mala beta. ❤️

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

• bellanaa
    04. Ožujak 2022. 17:47

lady_dii

Kejsy ❄️ ☃️

lady_dii

natalie19

Hvala prvi pozitivan sam imala 28. dan ciklusa ali jako slaba linija, danas (2 dana nakon očekivane M) napravila sam još jedan, malkoc jača nego prethodna ali također slaba linija. Jesu li to okej vrijednosti bete za dva dana kašnjenja (imam pravilne cikluse od 28 dana).

Ako je biohemiska to se ne moze sprjeciti. Biohemiska trudnoca je ona koje se utvrdi putem nalaza, ali nije jos vidljivo nista na UZV. Rani spontani (trudnoca koja je osim nalazaima, vidljiva na UZV, ali nekad npr jos nije moguce vidjeti plod, jer je jos mala trudnoca, tj rana trudnoca) takodjer su veoma male senase da se sprjece, osim ako je problem do progesterona, pa ako se na vrjeme digne nivo progesterona, mozda moze pomoci. Ako ti je dao terapiju, ao ti beta bude iznad 5 onda je uzimaj redovno i miruj koliko god mozes, i nista tesko dizati. Sretnooo…

Hvala na savjetima :) ima li smisla piti Duphastone ako nema vise krvi, samo smedarenje? Znam da treba slusati doktora ali to mi je zamjenski ginekolog s kojim sam se prvi put danas cula i sav je neki smusen i ne znam da li je mislio samo ako krvarim da pijem to ili stalno? Ocekivana menstruacija je bila prije 2 dana pa ne znam da li smijem to piti? Ali ako je beta 28, onda je valjda neka trudnoca pa ne moze naskodit ta terapija?

Puno bi mi pomoglo kad bi mi netko potvrdio da je tu terapiju pio a tako rana trudnoca i mala beta. ❤️

Meni se beta poduplala i pijem duphastone 2x1

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

lady_dii
    04. Ožujak 2022. 17:52

bellanaa

lady_dii

Kejsy ❄️ ☃️

lady_dii

natalie19

Meni se beta poduplala i pijem duphastone 2x1

Bellanaa, kakva je situacija bila kod tebe, imala si krvarenje ili smedarenje? U kojem si tjednu?

Sretno s trudnocom 🤞❤️ 

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

Mareeeee3112
    04. Ožujak 2022. 18:18

Pozdrav cure evo i mene krećemo u uvertiru od sutra ..... wiiiiii .... nema predaje... samo ustrajno 😁😘

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    04. Ožujak 2022. 20:06

Kejsy  ❄️ ☃️

Koko3112

Pozdrav cure evo i mene krećemo u uvertiru od sutra ….. wiiiiii …. nema predaje… samo ustrajno 😁😘

Sretnoooo 🤞🍀

Također u tebi...svakako se javim .... malo imam više posla pa nisam sad svaki dan aktivna no javim se. ..

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.