Ni danas ništa od moje M, grudi me bole zadnja 2 dana sve jače, ali ne kao kod M, osjetim bradavice da me žare.. Kad je M u pitanju, počnu boljeti onako klasika 5-10 dana prije i onda se bol smanjuje… A jutros pišnula i očekivani ☃️
Mislim da sam preskocila,kada ti (ne)ocekujes vjesticu???
Jučer ili danas... Imam grčiće neke kao da bi mogla, ali me drže već neko vrijeme, inače nikad prije nego m dođe.. I žgaravica se pojavila unazad 2 dana, boljka moje prve t.
Došli su mi rezultati bete, a s obzirom da sam ju prvi puta vadila, ako mi može netko više reći šta znači sljedeću rezultat
(s)beta hcg
rezultat28.0 H IU/L
ref.interval <6.0
opaska EIA Siemens
Čestitam ❤
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Lady prvo da ti čestitam na super pozitivnoj beti. Baš kako cure kažu, moraš vidjeti jel se dupla da bi vrijednosti nešto značile, a vjerujem da će biti i više nego dupla 🤗 Vidim da se brineš zbog smeđarenja i Duphastona. Ja sam imala u prvoj trudnoći smeđarenje, negdje u 5 tt. Dobila odmah 3x2 i pila ga do 12 tt jer sam i kasnije imala smeđarenja i hematome.. Imaš pozitivnu betu i mislim da ti neće naškoditi, baš naprotiv. 🍀
Polly hvala ti u ponedjeljak cu opet izvaditi betu pa se nadam da ce se vidjeti napredak. Od danas cu krenuti piti Duphastone jer stalno smeđarim. Evo slikice kako to smedarenje izgleda u pocetku kad stavim ulozak, kad je tako malo najbolje se vidi da je u "tockicama" a navodno da je to onda implatacija, samo sto kod mene evo vec 4.dan to smedarenje traje
https://ibb.co/q1WVdmx (nije slika gadljiva, nema krvi pa tko zeli neka pogleda na svoju odgovornost)
Kejsy nemoj me jos stavljati na vrh liste, ja sam jos skepticna, ne zelim se razocarati testic od danas je isto jako slaba linija, ali eto srecom nije nestala pa me to raduje. Necu vise ovako cesto raditi testove jer vise ne znam vidim li razliku i progresiju ili ne. Kad izvadim iduci tjedan betu, znat cu 😁 i razmisljam da odem na pregled kod privatnog ginekologa ako budu rezultati bete dobri a nastavim smedarit, jer moj mi je rekao da ne vrijedi da mu dolazim jer se nece nista vidjet. Hvala ti na podršci
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Jutro dame,
sluzbeno 5.dan kasnjenja, jutros trcala u kupaonu test napraviti (hvala curama koje su preporucile Muller na jeftinim i pouzdanim testovima). Dvije crtice su tu 😃😃😃 beba no.1na putu.
Sljedeci tjedan idem ginekologu da provjeri betu i tt ako se da.
Evo, nakon 16 mjeseci pokusavanja kad odustanes prirodnim putem, cudo se desi. Drzim fige svim ostalima 💜
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Dobro jutro, mogu prijaviti da sam konacno procitala sve zaostatke jupiii 😁
Lady-di beta od 28 je super mislim da ti je vec neko rekao da je ispod 5 negativna a sve preko 25 je 100% trudnoca. Sto se tice progesterona pi ga obavezno ako ti ga je doktor dao. S razlogom se zove cuvar trudnoce! Odmoci ti nece, a u slucaju da ti je progesteron nizak zna dolazit do smedarenja koje moze prerasti u krvarenje.
Cestitam, zelim ti skolsku trudnocu!
Bbebach koja kilaza zeno😍 di bi ja bila da imam toliko kila 😂 ne sekiraj se oko kila dokle god se osjecas okej. Druga stvar je ako ti smetaju .
I da nahrlila ja u ljekarnu jutros i pogodite sta ne radi. Jucer bila u Dm ( jedino to imam u blizini ) nemaju ni oni one svoje bacace sjena. Jos nisam ni piskila ujutro mislila puknit ce mi mjehur. I tako sad sjedim izivcirana na poslu. M jos uvijek nije stigla iako sam jucer 2 x mislila da je zbog obilnog prozirnog iscjetka. Imam neke grceve lagane kao da cu svaki cas procuriti. Tablete su popijene tako da ili je To ili bi trebala dobiti. Naravno da me pati ona sjenica ko patiku🙄 sve si govorim nemoguce da je T ali znate onaj mali 👹 koji ti sapuce na uho stalno ? Ne prestaje me proganjati 😂
Muz mi je toliko pesimistican da je reko ne nadaj se previse da se ne razocaras i onda ja kao to potisnem al sto vise ne razmisljam o tom stalno se nesto desava da se sjetim.. jucer 4 trudnice dosle u ured po neke papire. Izadem sa posla milion ljudi sa malom djecom. Otvorim FB 3 frendice mi rodile unazad par mj pa objavljuju slikice. Ono glava oce 🤯.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jutro dame,
sluzbeno 5.dan kasnjenja, jutros trcala u kupaonu test napraviti (hvala curama koje su preporucile Muller na jeftinim i pouzdanim testovima). Dvije crtice su tu 😃😃😃 beba no.1na putu.
Evo, nakon 16 mjeseci pokusavanja kad odustanes prirodnim putem, cudo se desi. Drzim fige svim ostalima 💜
Čestitaaam
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jutro dame,
Cestitke od ❤,neka bude kako kazu skolska i dosadna 😊
[/url
Ni danas ništa od moje M, grudi me bole zadnja 2 dana sve jače, ali ne kao kod M, osjetim bradavice da me žare.. Kad je M u pitanju, počnu boljeti onako klasika 5-10 dana prije i onda se bol smanjuje… A jutros pišnula i očekivani ☃️
Mislim da sam preskocila,kada ti (ne)ocekujes vjesticu???
Jučer ili danas… Imam grčiće neke kao da bi mogla, ali me drže već neko vrijeme, inače nikad prije nego m dođe.. I žgaravica se pojavila unazad 2 dana, boljka moje prve t.
Drzim 🤞 da danas sutra bude ➕️😊
[/url
Jutro dame,
Kokili cestitke, uzivaj u trudnoci
Matajci hvala tii
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji