Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Delilah94
    06. Ožujak 2022. 17:08

Pozdrav cure , Cestitam na novim plusicima i zelim vam uredne trudnoce 😁 Htjela sam pitati nekoga od vas ko je imao biohemijsku da li vam je sledeci ciklus bio malo poremecen msm da li je kasnilo itd ? Prosli mjesec kod mene tako , bila kod doktorice objasnila joj kaze da vidi da treba doci M , to je bilo prije pet dana i jos nista . Ali na ultrazvuku mi bilo smjesno nesto kao da je beba reko ovo je neki dobar znal za sledeci put :D i sinoc se sjetim da sam dobila neke slicice sa ultrazvuka i vidim mali dio tog sto mi je na bebu licilo pa da podjelim i to s vama 😂  ja vjerujem kao da je neki dobar znak da ce mozda biti uskoro https://ibb.co/K94369W . Slala sam sestri kaze jooj bebica cija je to slika hahahah 

Polly
    06. Ožujak 2022. 17:11

baarbaraa34

Hej, hej! Nadam se da imate ugodan i opusten vikend!
    Polly znas i sama da je svaka trudnoća prica za sebe tako da ovaj puta mozes uopce ni ne imati simptoma🤞🏻 i cekamo😁
    Kokili i Mar'ca (odličan nick😂) cestitke i da do kraja sve bude u savrsenom redu!
    Ja jedva cekam pocet piskit LH 😁 ali me zeza sto bi po aplikaciji u nedjelju trebala imati ovulaciju sto je 12dc, a prošli mjesec je trakica bila pozitivna na 11dc, a trebali bi u goste od petka do nedjelje🤦🏻‍♀️
    Vec smo trebali kod tih istih, mislim u 12.mj. i isto se tako potrefilo sa plodnim danima, ali nesto se izjalovilo i nismo ni otišli. Mozda ovaj mjesec O malo okasni 🤞🏻🙂

Istina da može ovaj put biti skroz drugačije, ma ja čekam prištiće na bradavicama.. Isto ovako sam zadnji put čekala m i radila negativne testiće do pojave Montgomeryjevih žlijezda (ovo sam opet morala guglati). Prvi put su mi se ti prištići pojavili i nakon guglanja sam bila sigurna da je t, tek na 36 ili 38 dc pozitivan test. Tako da čekam prištiće na bradvicama, a ne m 😃
    Možda je to neki znak da baš morate u akciju u gostima!! 😆💃🏼 Ako ih imaš više piški i ranije čisto radi provjere 

BlairWaldorf
    06. Ožujak 2022. 17:38

Polly

baarbaraa34

Polly znas i sama da je svaka trudnoća prica za sebe tako da ovaj puta mozes uopce ni ne imati simptoma🤞🏻 i cekamo😁
    Kokili i Mar'ca (odličan nick😂) cestitke i da do kraja sve bude u savrsenom redu!
    Ja jedva cekam pocet piskit LH 😁 ali me zeza sto bi po aplikaciji u nedjelju trebala imati ovulaciju sto je 12dc, a prošli mjesec je trakica bila pozitivna na 11dc, a trebali bi u goste od petka do nedjelje🤦🏻‍♀️
    Vec smo trebali kod tih istih, mislim u 12.mj. i isto se tako potrefilo sa plodnim danima, ali nesto se izjalovilo i nismo ni otišli. Mozda ovaj mjesec O malo okasni 🤞🏻🙂

Istina da može ovaj put biti skroz drugačije, ma ja čekam prištiće na bradavicama.. Isto ovako sam zadnji put čekala m i radila negativne testiće do pojaveMontgomeryjevih žlijezda (ovo sam opet morala guglati). Prvi put su mi se ti prištići pojavili i nakon guglanja sam bila sigurna da je t, tek na 36 ili 38 dc pozitivan test. Tako da čekam prištiće na bradvicama, a ne m 😃
    Možda je to neki znak da baš morate u akciju u gostima!! 😆💃🏼 Ako ih imaš više piški i ranije čisto radi provjere

Drzim fige onda, ali ne zamaraj se previse sa simptomima... To te jedino izludi, a može i ne mora biti baš je 50:50

Evo moje lh trakice https://ibb.co/LrzdWdZ(pokrili odma 🤪)
    aplikacija kaže da još nije peak, budem piškila i večeras. 
    Pijem vrkutu i gledam seriju upravu 🥳

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    06. Ožujak 2022. 17:39

Link ne radi ?  🤷
    https://ibb.co/LrzdWdZ

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    06. Ožujak 2022. 17:48

Iako, kao što vidite zaboravila sam na test i u meduvremenu se dosta osusio pa nije toliko relevantan ... 😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Polly
    06. Ožujak 2022. 18:03

BlairWaldorf

Iako, kao što vidite zaboravila sam na test i u meduvremenu se dosta osusio pa nije toliko relevantan … 😬

Ne znam koliko ima utjecaja ako stoji pa ne znaš kad se pojavila crtica, nisam upoznata previše s lh trakicama.. Ali kako moguće da je peak ubrzo 🤞🏼

BlairWaldorf
    06. Ožujak 2022. 18:10

Polly

BlairWaldorf

Iako, kao što vidite zaboravila sam na test i u meduvremenu se dosta osusio pa nije toliko relevantan … 😬

Ne znam koliko ima utjecaja ako stoji pa ne znaš kad se pojavila crtica, nisam upoznata previše s lh trakicama.. Ali kako moguće da je peak ubrzo 🤞🏼

Treba se unutar desetak min očitati 🤪 budem probala još navečer jednu da vidim 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Hope1
    06. Ožujak 2022. 18:50

Evo danas trakice sve svijetlije,neznam da li je moguce da su prve bile tamnije zbib vjestice ili je stavrno miguce da je bila ovulacija...budem radila slijedecih par dana jos ds vidim da li ce tamnit....

[/url

• Hope1
    06. Ožujak 2022. 19:16

Kejsy  ❄️ ☃️

baarbaraa34

Ma kakve veze sto ce te u goste, vi budite tihi i dobro.. bitno da se pokriju prlodni dani..

Mi smo isto prosli mjesec bili na vikendu cijela obitelj taman za vrijeme plodnih dana,polako tiho i to je to 😁

[/url

Mareeeee3112
    06. Ožujak 2022. 19:20

Večer curke muž i ja smo odlučili ovaj mj krenut ranije ...i to nekih 4 dana prije nego što mi inače kvazi kreću "plodni dani" tako da smo odlučili pokriti skoro  cijeli mjesec....
    Izašla sam van i priopćila susjedima da slučajno nebi mislili da je ponovo potres u podsljemenskoj zoni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.