Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy09
    05. Ožujak 2022. 18:36

Hvala Kejsi 😊😊
     ocekujem 17.03, jer smo pauzirali ovaj mjesec.  nazalost.prosli mj na PAPA testu mi je pokazalo CIN1, opet! Zadnji put je bio 2016, pa se povukao.
    Sad cekam da odem raditi briseve nakon sto menga dode pa onda u nove pobjede 😁😁 
    Tak da,mogu na tablicu ali radimo tek nakon 17.03 💪💪 ako brisevi budu okej, a nadam se da budu.

Inace, u 08/2021 sam imala spontani u 8tt
    Ta trudnoca se desila sasvim neplanirano i iznenadno 🙈 iiiii nakon tog spontanog nista se ne desava. 

Btw, kako se ovdje oznacuje osoba kojoj odgovaram na poruku? 🙈

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Tinchy09
    05. Ožujak 2022. 18:38

Tinchy09

Hvala Kejsi 😊😊
    ocekujem 17.03, jer smo pauzirali ovaj mjesec. nazalost.prosli mj na PAPA testu mi je pokazalo CIN1, opet! Zadnji put je bio 2016, pa se povukao.
    Sad cekam da odem raditi briseve nakon sto menga dode pa onda u nove pobjede 😁😁
    Tak da,mogu na tablicu ali radimo tek nakon 17.03 💪💪 ako brisevi budu okej, a nadam se da budu.

Inace, u 08/2021 sam imala spontani u 8tt
    Ta trudnoca se desila sasvim neplanirano i iznenadno 🙈 iiiii nakon tog spontanog nista se ne desava.

Btw, kako se ovdje oznacuje osoba kojoj odgovaram na poruku? 🙈

Citiram samu sebe, skuzila sam kako se oznacuje 😂😂😂

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• malina_30
    05. Ožujak 2022. 19:54

Za sve koje se dvoume moze li doci do ranije trudnoće! Itekako! Evo kolegica je brojila neplodne dane odmah dan nakon menstruacije, da bi se ispostavilo da su joj to zapravo vec bili plodni dani... menstruacija nakon toga kasni 2 tjedna, njoj čudno, napravila test i voila! Imala je ovulaciju zadnji dan menstruacije, tako joj je rekla gin..! Trudnoca je uredna, ali totalno neočekivana :)))) 
    Cure opustite se i nadajte se, ali se ne vežite za očekivanja i uživajte u procesu... i sama nisam jos ugledala plusek, radimo gotovo 2 godine, ali ovo zaista je tako divno i čuti na svoja uha i gledaš to čudo jer što je sve ona prošla, skidam kapu nakon svih trudnoća...

Puse svima za podršku 💋

lil_me
    05. Ožujak 2022. 21:37

malina_30

Za sve koje se dvoume moze li doci do ranije trudnoće! Itekako! Evo kolegica je brojila neplodne dane odmah dan nakon menstruacije, da bi se ispostavilo da su joj to zapravo vec bili plodni dani… menstruacija nakon toga kasni 2 tjedna, njoj čudno, napravila test i voila! Imala je ovulaciju zadnji dan menstruacije, tako joj je rekla gin..! Trudnoca je uredna, ali totalno neočekivana :))))
    Cure opustite se i nadajte se, ali se ne vežite za očekivanja i uživajte u procesu… i sama nisam jos ugledala plusek, radimo gotovo 2 godine, ali ovo zaista je tako divno i čuti na svoja uha i gledaš to čudo jer što je sve ona prošla, skidam kapu nakon svih trudnoća…

Puse svima za podršku 💋

Ma istina, kao da se zelim namjerno razočarati pa ovako rano radim test.. opustiti se i uzivati....

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

lady_dii
    06. Ožujak 2022. 08:38

Dobro jutro  htjela bih se zahvaliti curkama koje su me ohrabrile da pijem Duphastone jer evo ujutro nema skoro nikakvog smedarenja u ulosku i to mi je bas dalo nadu da ce sljedeca beta biti još bolja 🤗 odlucila sam danas ne raditi test jer mi pokazuje slabe linijice, kroz koji dan napravim opet, onda bi treba biti sigurno jaca 😁 s obzirom da mi je beta bila 28 na dva dana kasnjenja, razvila sam si teoriju da mi je ovulacija bila malo kasnije i da je i do implatacija doslo kasnije 🤞 trenutno mi je ta teorija dobra za psihu 😁

Sretno svima 💌😚

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

• avama
    06. Ožujak 2022. 09:08

Lady_dii  bravo, samo da beta raste i bit će to super. Sutra nam javi koliko je beta.

Evo I moja m (ne) treba doći za 6 dana. Bome to vrijeme leti. Iako se ničemu ne nadam jer mi je iscjedak bio baš slab i čudan ovaj put, a i zadnji put nam je trebalo skoro 2 g tako da...
    Mislim da ću početi piti od ove m vrkutu i marulju

Polly
    06. Ožujak 2022. 09:40

Jutro curke, ja pišnula jutros, snješko... Nisam razočarana, al sam očekivala barem sjenicu. Sad ne znam, jel moguće da baš ovaj ciklus kad mislim da smo pogodili O ciklus produži na 34 dana i više, a nije produžio od 8 mj prošle godine 😑🤦🏼‍♀️ danas sam 34 dc... Tješi me što sam prošlu trudnoću imala sjenu na 36 dc tek... 

• Marićka
    06. Ožujak 2022. 09:48

Jutro!
    Vještica stigla noćas na velika vrata 😪
    Keysi aplikacija kaže da je sljedeća 06.04...

BlairWaldorf
    06. Ožujak 2022. 11:36

Cure jutro. Ja još kavicu pijem 😌 kupila sam macu u prahu i sad je mislim ubaciti u doručak kroz sljedeći tjedan 😁 kod mene, prema aplikaciji otpočeli plodni dani pa smo sinoć krenuli 🥳 danas je 15 DC ,pišnut ću danas i nadam se peaku ,a ako ga ne ulovim kvragu i trakice 😋
    Vidim da puno pišete o simptomima, moje misljenje je da se s njima ne treba opterećivati jer zaista nista ne znače. 🤷Jedino možda ako neki baš neobično odskače, primjerice zatvor, a inače imate urednu stolicu ... A i to ne mora značiti. 
    Bas se radujem proljeću i razmisljam si jako bi uzivala ovo proljeće samo da sve bude u redu samo bi na kavice šetala 🤪 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    06. Ožujak 2022. 11:37

Plus sinoć sam malo drzala noge u zraku 😋🤷 idemo po neke nove strategije.

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.