Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady_dii
    04. Ožujak 2022. 09:42

[quote=Mar'ca🌺]Da se javim, moje menge još nema, nema više niti krvarenja, samo ono što je bilo na papiru prije 3 dana.
    Možda kada se obrišem imam skoroooz lagani smedkasti iscjedak i to je to. Sutra ujutro radim test ukoliko prije ne dode.
    Jedino što mi se dešava, imam stalno vjetrove od jučer. 🙈🤦🏻‍♀️ I dalje imam lagane grčeve onako u valovima.
    Čekamo sutra. 🙏🤞[/quote]
    [b]Mar'ca mene isto muče vjetrovi i podrigivanje, negdje sam čitala da je i to jedan od znakova rane trudnoće  također, grčevi tu i tamo i isto imam taj lagani smečkasti iscjedak kad se obrišem a i vrlo malo u ulošku.

Držim ti fige da ne dođe  

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

natalie19
    04. Ožujak 2022. 10:32

Siri obavezno danas prije puta, lakše budete išli na put 😁🤣
    Marca i Deic izgleda obetavajuče, držim fige da je to to! 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Marićka
    04. Ožujak 2022. 10:49

Pozdrav ženice 🥰

Čestitam na novim plusićima 🥳

Keysi sad samo aktivno i to bi trebalo biti to, baš mi je drago da je sve u redu ❣

Lavica nemoj se previše bedirati, posveti se rješavanju problema i vjerujem da će to biti sve u najboljem redu. Budi pozitivna 🤗 uzmi si vremena koliko god ti treba i javljaj se kako budeš osjetila potrebu...

Što se mog ciklusa tiče, sutra bi trebala stići vještica, iako se još nadam da neće 😅
    Bazalna nije pala, što je dobar znak, iako nemam nikakvih više simptoma osim lagano bolnih grudi i vjetrova... CM samo kremast u malim količinama, cerviks jako nisko (iako sam čitala da cerviks nije toliko bitan u ranoj trudnoći).
    Stalno gledam hoće li mi bradavice potamniti, uhvatila sam se tog i sad svaki dan gledam u njih, a one uvijek iste 😅

Mare0212
    04. Ožujak 2022. 11:36

Hej cure,evo i ja sam danas dobila 😟
    Baš sam se ponadala nakon 5-6 dana kašnjenja 😟
    Ovo je bila godina i mjesec dana od pokusavanja,nadamo se da ce biti sljedeci mjesec,sretno svima :)
    Keysi možeš me zapisati za (ne)dobiti 04.04.

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    12/22- Inseminacija ❌
    6/23 - Inseminacija ❌
    10/24- Inseminacija ❌
    4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️

✨✨✨

• Nesichah
    04. Ožujak 2022. 11:57

Evo cure da javim situaciju,bila sam uvjerena da ću jučer procuriti kako treba jer kada sam se brisala je bilo rozo.. tako mi inače počinje i nakon par sati krene. Jutros je i dalje bilo samo rozo dok sam se brisala i ništa više.. boo vidjet ćemo,ali u principu po meni evo samo što nije krenula vještica. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

natalie19
    04. Ožujak 2022. 12:24

Kejsy dobro je ako osjetis mišiče, svaka fizicka aktivnost ima pozitivan utjecaj na tjelo ali nemoj opet pretjerivati 😁  pusti da i muskarci nesto naprave, bar oko humusa da ti pomognu sve prebaciti pa ti onda razporedis i dalje kaj trebas. Sad znamo ko bu imal bogat vrt i bez pesticida, samo prirodno 😁 a super, i mi idemo sutra na druženje, samo odmor i uzivanje. 
    Vjerujem ti da ti je bilo opterecenje i meni je trenutno jer neznam kaj me muci. Ne mora znaciti da je nest lose, mozda bu sve dobro. Cervikalni bris imam, ali sam skratila cb 🤣🤣 jos progesteron i papu dogovorim i to mi bu dalo vec neke odgovore i lakse mi bude dalje. 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

lady_dii
    04. Ožujak 2022. 12:26

Ako netko ima e-građanin, zanima me dobijete li rezultate bete i tamo? Problem mi je jer mi je doktor radio do podne i u tom slučaju ja ne mogu znati nalaze do ponedjeljka  a ako dođu nalazi i na e-građanin onda super. Dogovorili smo se da mi "pusti" neke tablete protiv krvarenja ali da ih pijem samo u slučaju ako saznam da je beta pozitivna.

I kolika treba biti beta, ako je trudnoća? On je meni rekao ako je iznad 5 da mogu piti, ali mi opet to nema smisla jer po onoj tablici moja vrijednost bete treba biti od 59.

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

Ella..
    04. Ožujak 2022. 12:27

baarbaraa34

Pozdrav curke! Koji show sa emocijama kad citas 20 stranica odjednom🙈Drugacije ne stignem pa poludim doci do posta od cure kojoj kasni, a ceka me jos 15 stranica!
    bellanaa i Lady cestitke! Lady mozda ti to curka jos jer imas npr. hematom. Sto je dosta cesto (barem u mom okruženju i zapravo nista strasno) Javi kakva je beta i sretno dalje!
    Ella zao mi je za koronu i samo nek prodje sto lakse! 🍀Ja recimo ni njega nr mogu uhvatit pozitivnog😄A obzirom na ogranicenja ovdje ako nisi cjepljen dobro bi mi dosao 🙈 Iako obzirom da sad ukidaju mjere vise mi i ne treba! Drzi se i u novi ciklus po pobjedu!
    Kejsy super za tako dobre nalaze pa vi ko tinejdžeri 😁 vjerujem da vam ivf nece ni trebati, eto tebe do ljeta medju trudnicama!
    Btw. pisi me da sam dobila (na 24dc🙄) i da je sljedeca prognozirana za 28.3.
    buhtlica ajme 87dc! Drzim fige da je T u pitanju!!

Hvala ti puno 🤗🥰

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• bellanaa
    04. Ožujak 2022. 12:30

lady_dii

Ako netko ima e-građanin, zanima me dobijete li rezultate bete i tamo? Problem mi je jer mi je doktor radio do podne i u tom slučaju ja ne mogu znati nalaze do ponedjeljkaa ako dođu nalazi i na e-građanin onda super. Dogovorili smo se da mi "pusti" neke tablete protiv krvarenja ali da ih pijem samo u slučaju ako saznam da je beta pozitivna.

I kolika treba biti beta, ako je trudnoća? On je meni rekao ako je iznad 5 da mogu piti, ali mi opet to nema smisla jer po onoj tablici moja vrijednost bete treba biti od 59.

ja sam svoj nalaz dobila na portalu zdravlja, odmah nakon što ga obrade tamo ti je vidljiv.

kod mene je sve ok za sada, mirovanje je zbog prijetećeg pobačaja jer mi je na uzv vidio neku cistu/hematom/izraslinu kako god, treća tableta, jutros sam imala mučnine ali moguće da je i od tableta... 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Bbebach
    04. Ožujak 2022. 12:48

Bokić curke! Jedva čekam vikend i odmor od posla! Još smo uvijek u renovacijama, sada drugu kupaonu tumbamo i upravo sam sve izabrala pa krećem u kupnju drugi tjedan! Volim raditi i biti kreativna, veseli me a sada me malo makne s misli i opusti!
    Pokušavam ni ne osluškivati simptomem, jer ih uvijek imam i uvijek su lažni! Žderala sam one prenatalne i od njih sam toliko bila gladna da sam se našla na plus 6 kila što je grozno. Nisam bila na dijetama ali bogme ću izbacit večeru da salo otopim. Sa 53 na 59 kg došla, sve tijesno u struku itd. Malca sam s 63 kg rodila i nikad nisam imala restrikcije oko ničega... Znači,ima me previše. Svima ugodan vikend želim, opustite se i uživajte!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.