Dobro jutro drageevo testa od ujutro u usporedbi s jucerasnjim, da li se vidi da je malkoc jaca crtica? 😄 Bilo me strah nakon onog malog krvarenja da nece biti crtice. I dalje nastavak smedarenja, bilo mi je i malo roskasto ali nema ugrusaka ni prave krvi (bilo je samo jucer krvi i to jednom na obris).
Danas vadim betu🤞 zvala sam ginekologa i zacudilo me sto mi nije pripisao neku terapijicu, bojim se tog smedarenja, uglavnom je oskudno, ali bilo je sat dva kad krene jace ali opet bez ugrusaka, vise je vodenasto. Ne znam da li je moguce da toliko traje implatacijsko
https://ibb.co/1fbqBL5
Evo ga :) zaboravila zalijepiti
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Moja menstruacija stigla! Samo jedan dan je zakasnila.
Kejsy zapisi da iduci puta trebam (ne)dobiti 02.04. 😊
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Lavica žao mi je. Nadam se brzom oporavku i drži se! Mi smo tu ako budes osjetila potrebu da se javis. Samo hrabro, bit če sve uredu!❤️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Siri ste pokrivali svaki dan? Sad jos koji dan ili dva pokrivajte, da se osigurate i da pomognete plivacima ☺️🤞🏻
👩🏼30 👱🏻♂️33
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
Cure petak je, kako ste mi? 😊 baš je ljep dan, sunce je tu, malo je hladnije ali nema veze. Planirate za vikend neki izlet?
Ja na poslu do 15 sati i onda slobodna do ponedeljka. Drugi tjedan ocekujem vjesticu, okvirno sam rezevirala jedan termin za vadenje krvi da provjerim hormone, i 17.3 imam za CB.
Lady čestitam! Poskusi se cim manje zivcirati, javi rezultat bete!❤️
Kejsy super, sad znaš da su hormoni tipi topi, sad mozete nastaviti s akcijom. Samo se gledajte jos tih para dana, a poslije napad 😁😊
👩🏼30 👱🏻♂️33
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
Da se javim, moje menge još nema, nema više niti krvarenja, samo ono što je bilo na papiru prije 3 dana.
Možda kada se obrišem imam skoroooz lagani smedkasti iscjedak i to je to. Sutra ujutro radim test ukoliko prije ne dode.
Jedino što mi se dešava, imam stalno vjetrove od jučer. 🙈🤦🏻♀️ I dalje imam lagane grčeve onako u valovima.
Čekamo sutra. 🙏🤞
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Pozdrav curke! Koji show sa emocijama kad citas 20 stranica odjednom🙈Drugacije ne stignem pa poludim doci do posta od cure kojoj kasni, a ceka me jos 15 stranica!
bellanaa i Lady cestitke! Lady mozda ti to curka jos jer imas npr. hematom. Sto je dosta cesto (barem u mom okruženju i zapravo nista strasno) Javi kakva je beta i sretno dalje!
Ella zao mi je za koronu i samo nek prodje sto lakse! 🍀Ja recimo ni njega nr mogu uhvatit pozitivnog😄A obzirom na ogranicenja ovdje ako nisi cjepljen dobro bi mi dosao 🙈 Iako obzirom da sad ukidaju mjere vise mi i ne treba! Drzi se i u novi ciklus po pobjedu!
Kejsy super za tako dobre nalaze pa vi ko tinejdžeri 😁 vjerujem da vam ivf nece ni trebati, eto tebe do ljeta medju trudnicama!
Btw. pisi me da sam dobila (na 24dc🙄) i da je sljedeca prognozirana za 28.3.
buhtlica ajme 87dc! Drzim fige da je T u pitanju!!
Pozdrav cure, je li tko od vas radio hsg i kakva su iskustva?
Ja sam radila, tj. meni su radili😁
Sto se postupka tice dok sam čitala svakakvih iskustava i priprema kod dr. Meni recimo nit su sta dali prije nit rekli da popijem nakon. Cak sam pitala jel mogi ic radit i rekli da da😁Ali ako ti ne kazu nista, navodno drugima govore da ako se boje popiju normabel prije i brufen nakon.
Nije bilo jako strasno, ali nije bas ni za svaki dan, ali prezivi se.
Sto se ishoda tice sve je bilo u redu i taj isti ciklus sam ostala trudna!
Sad pokusavamo vise od godinu dana i ne ide opet i sto se mene tice isla bi opet na to ako ce povecat sanse da bebicom.
Sretno!
Kejsy molim te, mozes me maknuti sa liste? Mozda cu se tu i tamo javiti ali sada jednostavno ne mogu. Vjerojatno se mogu i pozdraviti sa IVF, bar nekoliko mjeseci. Imam HPV visokog rizika tako da ne znam sta me ceka.
Prvo da ti kazem da te razumijem jer ga imam i ja, tip 16, a drugo da se ne sekiras previse jer ne mora uopce biti nista strasno!
U kojem smislu papa ne valja? Ja sam imala i CIN3. Operirala i nakon toga svega ostala trudna tako da se ne bediraj da ce to utjecat na zacece. Ako nema velikih promjena na vratu grlica vjerojatno te jos ne salje dalje, ali ce pratit. Ako se bas bojis, a cekanje ti se ne svidja nadji negdje privatno i napravi kolposkopiju. To je pregled vrata grlica, ali jako uvecan. Pregled kao pregled je isto kao redovan, ali daje puno bolji uvid u stanje nego bilo koji drugi.
To sto SAD imas hpv ne znači da ga nemas zadnjih 10 godina (lupam) samo se sad aktivirao ili si zapravo sad prvi put testirana na njega?
Dal ga imas ili ne se ne moze znati temeljem obicnog papa nalaza tako da te taj dio ne treba šokirati otkud SADA, nego se za njega mora uzeti poseban bris i poslat na testiranje, a to dr. obicno rade kad cesto postoje promjene na papi.
Ako se zelis javit, a nebi tu pisala, evo ti moj mail pa slobodno.. prosla sam sa tim i sito i reseto.
barbara.rb1520@gmail.com
Zagrljaj!
Dobar dan curkee! Evoo da se javim, dakle, akni nemam, nema bolova u jajnicima, nervoza tu i tamo, vjetrova nemaa, nemam osjecaj da sam trudna, dakle, sve ono sto sam imala kada sam ostala trudna...i dalje imam iscjedak gust i bijel...ono sto me danas iznenadilo, kihnula sam te je bilo dosta krvi na maramici, sva sreca, vrlo brzo je prestalo krvaritii...danas je 8 dpo
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji