Bok ekipa evo me nazad... 😁imala sam naporan tj ...za vikend kreće turneja s mužem ...kako ste Vi?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Moj test je pozitivan ali na koronu 🥴
Najgore od svega je što sam je prebolila u 10.mj i sad sam opet pokupila..
A moje M i dalje nema , eh živote
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Hope te info o lh trakicama i mene zanimaju 😃 Odlučila sam ih isto prvi put kupiti i koristiti u idućem ciklusu, ako mi sad m ne dođe…
Što se toga tiče, šta mislite jel okej držati se prosjeka zadnjih 6 ciklusa ili je to ipak kratko za biti sigurna koliko mi traje ciklus. Do kolovoza prošle godine se M tek vraćala na svoj teren nakon poroda, prvu dobila iduca preskocila, pa su išle do 38 dc i više pa opet preskočile. Uglavnom počelo se to normalizirati na 34 dc pa 31 dc i od 8.mj mi ciklusi traju 29-31 dc. Prema tome ako sutra gospođa ne dođe ja ću smatrati da kasni for real 😁 Ali me muči mogućnost da odluči produžiti odjednom na 33, 34 dc, makar evo 6 mjeseci nije kasnila…
Hope kak je tebi s ciklusima nakon poroda?
Meni od svih trakica do sad a probala sam nekih 5-6 vrsta, najbolje odgovaraju ove zelene
https://www.ebay.com/itm/Tests-Dovulation-Fertilite-Bandelette-20mIU-One-Step-/282709900409?var=&hash=item877f2c00c7
ili ove, ali to su u principu iste trakice, samo su jedne malo sire, druge malo uze
https://www.ebay.com/itm/50-x-Ovulation-Ultra-Sensitive-LH-Fertility-Urine-Strip-Tests-Kits-One-Step-/361921473718?hash=item5444336cb6
Hvala,ovaj ciklus cu probat sa tima sto imam,ako ne bude uspjeha onda slijedeci kupujem ove sa ebaya...hvalaaa💜
[/url
Pozdrav cure, nisam se sad jedno vrijeme javljala posto smo se selili i tako.. uz to ludnica na poslu.
Moje M i dalje nema u ponedjeljak sam pocela piti duphaston da izazovem M.
I tako ssjedim danas na WC i gleda test mene gledam ja njega i odlucim ga popiskiti .. https://ibb.co/cC3Tvq4
E sad vec jednom mi se to desilo sa tim testom u pitanju se first sing iz DM mislim da je ipak lazna uzbuna. Nadam se da ce Mi doci kroz koji dan jer je ovo vec ludnica danas mi 87 DC 🤢
Kako stvari ovdje stoje imamo li novih plusica? Nisam stigla sve procitati moram kreniti od 226 str citati.
Nadam se da ste mi sve dobro 😘
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlicasjećam se toga. Zašto ne kreneš bojkotirati taj first sign,ja ga ne mogu smislit jer voli lagati. Ali onda ti je bila fuuuuuul svjetlija crtica pa postoji mogućnost da nije laž. Imaš muller di blizu? Molim te uzmi sutra trakice i odmah umoči neovisno o dobu dana pokazat će svakako jer first sign pokazuje puno slabije linije kad su na mulleru već recimo vidljive iz aviona i držim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Pa morati cu bojkotirati ali imala sampar komada tih i et iako je prije cc 10 dana bio bijel ni nalik ovako necem.. nisam blizu Mullera.. ako uspijem sutra kupit negdje neki test drugi. Iako se ne nadam nicem. Osjecam jajnike dosta prekjucer me 3-4 puta presjeklo ko grcevi neki. Ali mislim da je to ipak priprema za M.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Kejsy molim te, mozes me maknuti sa liste? Mozda cu se tu i tamo javiti ali sada jednostavno ne mogu. Vjerojatno se mogu i pozdraviti sa IVF, bar nekoliko mjeseci. Imam HPV visokog rizika tako da ne znam sta me ceka. Moj soc. gin.mi kaze da si samo kupim jedne vaginalete 3 mj. (400kn za 21 aplikatora) i da pijem multivitamine, betaglukan itd.. (a to vec radim) umjesto da me salje na daljnu obradu (u 10.mj je bilo sve u redu na vrata maternice ali papa vec 4.put nije u redu), zato jedva cekam utorak da vidim sta ce reci specijalistica…
—
Veliki pozdrav svim curama, da sto prije ugledate ➕, da bar vi imate vise srece.
Ako nikad necu postati mama, bar da ne dode rak. To mi je prioritetno sada…
Ajoj bas mi je zao. Drzi se i sto prije oporavi. Saljem ti veliki huug 🤗
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Moj test je pozitivan ali na koronu 🥴
Najgore od svega je što sam je prebolila u 10.mj i sad sam opet pokupila..
A moje M i dalje nema , eh živote
Samo ti napravi testic na trudnocu, bez obzira na koronu. Nadam se da te brzo prodje, koga god znam u zadnjih nekoliko mj svi blaze simptome imali. Brz oporavak ti zelim
Hvala puno 😘
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Kejsy bas mi je drago da su ti nalazi uredni, i kod muza ti. 🤗
Lavice bas si me šokirala s tim HPV -om?😵 Pa kako je to moguće da se samo 4 mjeseca stvori, i to visokog rizika? On se prenosi spolnim putem koliko sam upoznata, kako ga onda prije nisi imala? Ja sam godinama imala cin 1, ali nisam hvala Bogu imala HPV. Ali ono sto je meni pomoglo su osim beta glukana bili cink, selen, matična mliječ, propolis....nema šta nisam uzimala da ojacam imunitet. Vjerujem da si sad izvan sebe i uplašena, ali bit ces dobro.🙏 Samo nastoj smanjiti stres, i podici imunitet. I please, javi sta ti kaze ta specijalistica. Sretno ti draga! Samo hrabro!🤗💕
---
Siri, Buhtlica, Blair…i sve ostale cure...sretno! ☘️🤞🙏💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kejsy molim te, mozes me maknuti sa liste? Mozda cu se tu i tamo javiti ali sada jednostavno ne mogu. Vjerojatno se mogu i pozdraviti sa IVF, bar nekoliko mjeseci. Imam HPV visokog rizika tako da ne znam sta me ceka. Moj soc. gin.mi kaze da si samo kupim jedne vaginalete 3 mj. (400kn za 21 aplikatora) i da pijem multivitamine, betaglukan itd.. (a to vec radim) umjesto da me salje na daljnu obradu (u 10.mj je bilo sve u redu na vrata maternice ali papa vec 4.put nije u redu), zato jedva cekam utorak da vidim sta ce reci specijalistica…
—
Veliki pozdrav svim curama, da sto prije ugledate ➕, da bar vi imate vise srece.
Ako nikad necu postati mama, bar da ne dode rak. To mi je prioritetno sada…
Drzi se! Zdravlje na prvom mjestu pa onda sve ostalo!!
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Dobro jutro drage evo testa od ujutro u usporedbi s jucerasnjim, da li se vidi da je malkoc jaca crtica? 😄 Bilo me strah nakon onog malog krvarenja da nece biti crtice. I dalje nastavak smedarenja, bilo mi je i malo roskasto ali nema ugrusaka ni prave krvi (bilo je samo jucer krvi i to jednom na obris).
Danas vadim betu🤞 zvala sam ginekologa i zacudilo me sto mi nije pripisao neku terapijicu, bojim se tog smedarenja, uglavnom je oskudno, ali bilo je sat dva kad krene jace ali opet bez ugrusaka, vise je vodenasto. Ne znam da li je moguce da toliko traje implatacijsko
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji