Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matajči
    03. Ožujak 2022. 15:15

Pozdrav cure, evo ja na poslu pa da napisem brzinski. Moj testic je negativan kao sto sam i mislila da ce biti. Danas sam trebala dobiti, ali nema je jos. Kontam si da bi mogla zbog antibiotika kasniti jos neko vrijeme, a mozda se i iznenadim. Ima vremena do kraja dana 🤦‍♀️

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Ella..
    03. Ožujak 2022. 16:45

Kejsy  ❄️ ☃️

Cure evo konacno malo ljepih vjesti i sa moje strane, javila mi doktorica jutros da su hormoni za moje godine sjajni da sad samo akcija. Danas muz radio spermiogram nalaz malo reci da je odlican. Tako da bice da nastavljamo pokusavati jos neki period ovako pa budemo vidjeli, ako AMH krene padati onda budemo isli na IVF odmah. U ponedeljak nadje doktorica malo vremena da se posavjetujemo kad da se rjesimo ovog polipa i jos da vidimo koliko nakon terapije da uradim briseve. Pa nekako se lakse dise kad je sve ok. Trcim nazad u vrt jer imam vremena danas i sutra da to zavrsim, jer sutra vece opet snjeg najavili.
    Curke kojima je stigla vjestica, glavu gore i ovaj ciklus vjesticu otjerajete na 10 mj sto dalje

Drago mi jeee , sad samo jako i u akciju ☺️🤞

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Hope1
    03. Ožujak 2022. 17:43

Pozdrav,danas su mi stigle trakice za ovulaciju.Kupila sam ih preko gravida hr,osjetljivost je 20 mIU/mL.Mislite li da je to dovoljno ili je bolje neke druge?Nisam nikad koristila pa nisam bas u toku,svaki savjet dobrodosao. Svima kojima kasni  🤞 da ni ne dođe,a one sa + cestitke od ❤

[/url

• dzeny
    03. Ožujak 2022. 18:13

Upravo sam uradila test. Negativan. 😔😔

• Hope1
    03. Ožujak 2022. 18:31

Siri 🐾

Hope1

Pozdrav,danas su mi stigle trakice za ovulaciju.Kupila sam ih preko gravida hr,osjetljivost je20 mIU/mL.Mislite li da je to dovoljno ili je bolje neke druge?Nisam nikad koristila pa nisam bas u toku,svaki savjet dobrodosao. Svima kojima kasni 🤞 da ni ne dođe,a one sa + cestitke od ❤

Femometer? One su sasvim solidne ako inače imaš redovne ovulacije,ha sad sve ovisi ako si prije koristila trakice koje su bile. Meni su te jedne od rijetkih koje su pokazale pik,a svakakve sam probala,vjeruj 😂😂😂 sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Da femometer.Nikad nisam prije korsitila trakice tako da....sto se tice ovulacije do sada nismo radili na bebi pa nisam obracala paznju kada je bila,al s obzirom da mi ciklusi variraju od 24 do 29 dana vjerovatno i ona varira ...imate koje za preporucit???

[/url

Polly
    03. Ožujak 2022. 18:47

Hope te info o lh trakicama i mene zanimaju 😃 Odlučila sam ih isto prvi put kupiti i koristiti u idućem ciklusu, ako mi sad m ne dođe...

Što se toga tiče, šta mislite jel okej držati se prosjeka zadnjih 6 ciklusa ili je to ipak kratko za biti sigurna koliko mi traje ciklus. Do kolovoza prošle godine se M tek vraćala na svoj teren nakon poroda, prvu dobila iduca preskocila, pa su išle do 38 dc i više pa opet preskočile. Uglavnom počelo se to normalizirati na 34 dc pa 31 dc i od 8.mj mi ciklusi traju 29-31 dc. Prema tome ako sutra gospođa ne dođe ja ću smatrati da kasni for real 😁 Ali me muči mogućnost da odluči produžiti odjednom na 33, 34 dc, makar evo 6 mjeseci nije kasnila... 
    Hope kak je tebi s ciklusima nakon poroda? 

Polly
    03. Ožujak 2022. 18:49

Kejsy supeer za nalaz!! Sad možeš ful opuštena u novu akciju i mirne glave 😍
    Lady jedva čekamo betu!! 🍀😍😍

• Hope1
    03. Ožujak 2022. 18:50

Polly

Hope te info o lh trakicama i mene zanimaju 😃 Odlučila sam ih isto prvi put kupiti i koristiti u idućem ciklusu, ako mi sad m ne dođe…

Što se toga tiče, šta mislite jel okej držati se prosjeka zadnjih 6 ciklusa ili je to ipak kratko za biti sigurna koliko mi traje ciklus. Do kolovoza prošle godine se M tek vraćala na svoj teren nakon poroda, prvu dobila iduca preskocila, pa su išle do 38 dc i više pa opet preskočile. Uglavnom počelo se to normalizirati na 34 dc pa 31 dc i od 8.mj mi ciklusi traju 29-31 dc. Prema tome ako sutra gospođa ne dođe ja ću smatrati da kasni for real 😁 Ali me muči mogućnost da odluči produžiti odjednom na 33, 34 dc, makar evo 6 mjeseci nije kasnila…

Prije su mi bilo 30 dan svaki mj.. sada između 24 25 do 29 dan....tebi???

[/url

Polly
    03. Ožujak 2022. 18:57

Hope1

Polly

Hope te info o lh trakicama i mene zanimaju 😃 Odlučila sam ih isto prvi put kupiti i koristiti u idućem ciklusu, ako mi sad m ne dođe…

Što se toga tiče, šta mislite jel okej držati se prosjeka zadnjih 6 ciklusa ili je to ipak kratko za biti sigurna koliko mi traje ciklus. Do kolovoza prošle godine se M tek vraćala na svoj teren nakon poroda, prvu dobila iduca preskocila, pa su išle do 38 dc i više pa opet preskočile. Uglavnom počelo se to normalizirati na 34 dc pa 31 dc i od 8.mj mi ciklusi traju 29-31 dc. Prema tome ako sutra gospođa ne dođe ja ću smatrati da kasni for real 😁 Ali me muči mogućnost da odluči produžiti odjednom na 33, 34 dc, makar evo 6 mjeseci nije kasnila…

Prije su mi bilo 30 dan svaki mj.. sada između 24 25 do 29 dan….tebi???

Meni su lutali 30-36, tako da mi je sad ovaj interval draži 😁 vuče me da sutra ujutro pišnem samo zato što imam 2 testa pa zašto ne, drugi bi pišnula u nedjelju onda.. Ali su testići od 25, osjetljivije nisam našla i zato mislim da bi mogao biti snješko

• Hope1
    03. Ožujak 2022. 19:18

Pa nemas sto izgubit ,probas pa vidis....Mozda se ti vise razumijes,jel veca osjetljivost manji ili veci br???

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.