Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dzeny
    03. Ožujak 2022. 11:21

Kejsy  ❄️ ☃️Pazi uradi test. A sto se kesice tice koju spominjes, to se vidi kod vece trudnoce. Meni je menga stigla kad sam imala biohemisku nakon 7+3 i bio je samo ugrusak. Definitivno ti trebaj uneke pretrage, ako niej trudnoca, to niej uredan ciklus, mozda imas problema sa hormonima. Otidji i uradi betu HCG i budes sigurno znala da li je trudnoca ili nije. Ako nije idi ginekologu i insistiraj da radis hormone, nesto nije ok.. Jer to sto si emotivna rade hormoni, dlai zbog mozd atrudnoce ili zbog poremecaja hormona, ne mozes znati dok pretrage ne uradis. Sretno. E da da li imas nalaz taj sa pregleda da slikas?

Imam nekih papira ali ja sam trenutno u Francuskoj ja ne znam bas jezik i ovdje tesko da mogu sve pretrage da se odrade jer je puno komplikovano a gledaju samo osnovno da urade i da posalju kuci. Ja sam rekla da sumnjam na ranu trudnocu ali posto se nije nista vidjelo onda su rekli da mi samo kasni menga. Uradit cu danas test pa cemo vidjeti ali znam da nesto ima sigurno ili trudnoca ili hormoni jer ovo mi se prvi put desava. Imam jednu bebu god i po znam kako je s njom sve islo i posle ciklus bio od pocetka pa do sada uredan sve a sada odjednom promjene bolovi nekad normalni a nekad bas jaki i stomak evo vec neka 2sata na lijevoj strani od pupka pa nadolje neki bol se javi pa nestane i nesto se desava po stomaku i nisam mirna. Kad sam prvi put ostala trudna sa curicom bila sam od pocetka nekako lijena spavalo mi se povracanje pocelo od 4nedelje veliki gubitak na kilazi posle morala da mirujem kroz trudnocu jer sam bila pocela i da se otvaram po malo koristila utrogestan ali evo sada nisam tamo pa da mogu da odem da sve detaljno provjerim jer ovamo su velike guzve kod doktora i mora nekoliko puta da se ide a isto sam i daleko od bolnice tako da je bas komplikovanija situacija. Kako da ubacim sliku ovdje pokusavala sam ali ne mogu?

• dzeny
    03. Ožujak 2022. 11:24

Kejsy  ❄️ ☃️Pazi uradi test. A sto se kesice tice koju spominjes, to se vidi kod vece trudnoce. Meni je menga stigla kad sam imala biohemisku nakon 7+3 i bio je samo ugrusak. Definitivno ti trebaj uneke pretrage, ako niej trudnoca….
    Odgovor:
    Imam nekih papira ali ja sam trenutno u Francuskoj ja ne znam bas jezik i ovdje tesko da mogu sve pretrage da se odrade jer je puno komplikovano a gledaju samo osnovno da urade i da posalju kuci. Ja sam rekla da sumnjam na ranu trudnocu ali posto se nije nista vidjelo onda su rekli da mi samo kasni menga. Uradit cu danas test pa cemo vidjeti ali znam da nesto ima sigurno ili trudnoca ili hormoni jer ovo mi se prvi put desava. Imam jednu bebu god i po znam kako je s njom sve islo i posle ciklus bio od pocetka pa do sada uredan sve a sada odjednom promjene bolovi nekad normalni a nekad bas jaki i stomak evo vec neka 2sata na lijevoj strani od pupka pa nadolje neki bol se javi pa nestane i nesto se desava po stomaku i nisam mirna. Kad sam prvi put ostala trudna sa curicom bila sam od pocetka nekako lijena spavalo mi se povracanje pocelo od 4nedelje veliki gubitak na kilazi posle morala da mirujem kroz trudnocu jer sam bila pocela i da se otvaram po malo koristila utrogestan ali evo sada nisam tamo pa da mogu da odem da sve detaljno provjerim jer ovamo su velike guzve kod doktora i mora nekoliko puta da se ide a isto sam i daleko od bolnice tako da je bas komplikovanija situacija. Kako da ubacim sliku ovdje pokusavala sam ali ne mogu?

• Nesichah
    03. Ožujak 2022. 11:33

bellanaa

Moja beta je 158, upravo sa pregleda i dao mi jeDidrogesteron 2x1 i mirovanje dok ne čujemo srce
    tako da još nisam 100% trudnica dok ne prođe još 2-4 tjedna

čuvaj se 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

BlairWaldorf
    03. Ožujak 2022. 11:45

Hej hej evo me ☕🌷
    Kod mene ništa posebno, uskoro ulazim u plodno razdoblje pa javim ako ulovim peak 🥳 kakogod primit ćemo se posla 🌞 susjeda jučer rodila sedmo bomee tako da sad svi nesto oko mene rađaju 🙈😌

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• nikolina79
    03. Ožujak 2022. 11:57

Pozdrav curke, iako sam se nadala, ono se pretvorilo u vjesticu. Cak mi se cini da je krvarenje puno manje i nemam klasicne grceve, pa nakon tri dana ulozaka, napravila test jer se malo pribojavala, ali on je negativan a krvarenje se nastavlja. Tako da lovimo ovulaciju nakon vjestice i drzimo fige za iduci mjesec🤞🏻
    Cestitam svim plusicima kroz ovih nekoliko dana☘️ 

• dzeny
    03. Ožujak 2022. 12:08

Kejsy  ❄️ ☃️

dzeny

Kejsy ❄️ ☃️Pazi uradi test. A sto se kesice tice koju spominjes, to se vidi kod vece trudnoce. Meni je menga stigla kad sam imala biohemisku nakon 7+3 i bio je samo ugrusak. Definitivno ti trebaj uneke pretrage, ako niej trudnoca….
    Odgovor:

Sliku stavis ovde https://imgbb.com/ pa onda nama u post link do slike

Prva slika je ugrusak https://ibb.co/2g65C3r a druga slika nalaz https://ibb.co/7QLmBtg

• nikolina79
    03. Ožujak 2022. 12:37

Kejsy  ❄️ ☃️

nikolina79

Pozdrav curke, iako sam se nadala, ono se pretvorilo u vjesticu. Cak mi se cini da je krvarenje puno manje i nemam klasicne grceve, pa nakon tri dana ulozaka, napravila test jer se malo pribojavala, ali on je negativan a krvarenje se nastavlja. Tako da lovimo ovulaciju nakon vjestice i drzimo fige za iduci mjesec🤞🏻
    Cestitam svim plusicima kroz ovih nekoliko dana☘️

Bice bolji ovaj ciklus 🤞🍀 Pisi kad (ne) ocekujemo vjesticu, i kad ocekujemo plusic?

Ovaj ciklus mi se bas oduzio, iako su mi inace nepravilni, a sve je uredu. Tako da prvo cu sad nakon vjestice lovit ovulaciju, pa cemo vidjet kad je ocekivani i datum iduce vjestice 🥳 javljaaaam.. imate li za preporucit neke trakice koje se mogu kupiti u hr? Prvi put sam lovila digitalnim clearblue testom.

• Nesichah
    03. Ožujak 2022. 12:39

Kejsy evo samo da javim da je po meni počela vještica. Zapiši me za ne dobiti 30.3. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

Ella..
    03. Ožujak 2022. 12:39

Pozdrav žene, moje M još nema..bolovi u donjem dijelu su i dalje prisutni ali neki blagi bolovi i također me boli desna strana leđa..danas sam osjetila mokro na gacicama i bio je vodenasto bijeli iscjedak.
    Sada sam već pomalo zabrinuta što se događa i gdje je zapelo 🙄
    Ne znam da li je čaj utjecao na pms jer pijem Frauentee.

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Kamilica ♡
    03. Ožujak 2022. 12:40

Pozdrav cure 🤗
    Ja jos nisam dobila. Ispalit ćuuuuu 😫😫😫😭
    Nadam se da uzivate u ovom lijepom, suncanom danu! ☀️💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.