Drage moje, dobro jutro 🙂 slike testa od jutros, tj nisam mogla spavati pa sam u 3 h radila 😅 uglavnom, razocarana sam i nije mi nista jasno, imala sam smedarenje 2 dana jako svjetlo i oskudno, vise bež nego smeđe i sad ujutro mi je pojavi prava krv 😥 a test pokazuje sjenicu jos uvijek, s obzirom da sam se testirala prije dva dana s clearblue i takoder je pokazao slicnu sjenicu, nije mi nista jasno.. da li je moguce da je to biokemijska?
Ne znam koliko se vidi na slici sl sjenica je roskasta a ne siva, od jucer imam grceve u stomaku kao da cu dobiti, a jucer mi je i bio termin za vjesticu..ali nisam se nadala zaista da cu dobiti. Po ovoj boji krvi mi se čini da ovo definitivno vise nije boja implatacijske krvi 😓 napominjem da nikad nisam imala smedarenje i uvijek mi menstruacija dode tocno u dan
https://ibb.co/ZYrRhTf
https://ibb.co/gMZ5Z7J
Ma ovo je pozitivan testic😀 mozda da se cujes sa ginekologom pa da ti on savjetuje sto dalje zbog tog malog krvarenja🙂
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Opet se javljam.. Menga mi je kasnila 2 dana izlazilo je po malo kao neke blago braonkaste mrlje treci dan kasnjenja jedna mrlja braon jača i onda krenulo krv bez mirisa i svijetle boje kao tackasto krvavljenje nije bilo obilno skroz slabo. Bila na ultrazvuk nista mi nije nasao kaze nista se ne vidi test negativan al tad je bilo sedmica dana od odnosa kad se nismo cuvali i nista se svakako nije moglo vidjet. Radio je ultrazvuk i kroz vaginu i posle zavukao prste da proveri nesto zaboravila sam sta je rekao i to me malo zaboljelo i vidjela sam mu krvi na rukavici i onda od sutradan mi je krenula menga ali menga je od prvog dana do danas oskudna i imam bolove najvise u donjem dijelu kicme i u stomaku naidju bolovi. Danas je 13-14 dana od odnosa a meni se u stomaku nesto cudno desava neki cudan osjecaj oko pupka i nekad bol ispod pupka i kroz vaginu. Drugi dan menge mi je izasao komadic o kojem sam pisala. To me je zabrinulo ali sam negdje isto citala da kad se desi pobacaj da izlazi i kesica a ja nisam primijetila nikakvu kesicu niti znam kako ona izgleda. Znaci menga mi traje 3 dana i stala je nema je vise sada izlazi opet nesto braonkasto a ja imam bolove u stomaku i nesto se desava oko pupka. Ja se i dalje negdje nadam da sam trudna. Sta vi mislite? Da li je moguce da jesam trudna ali da ne moze odmah da pokaze i da li bi danas 13-14 dana od odnosa pokazalo ako ima trudnoca? Ja se stvarno nadam jer sam emotivnija bas puno ovih dana i imam sve ove bolove sto inace nije tako i bude mi bas obilna menga ali sad sve po malo ide. Inace mi traje 7 dana a ova 3 dana. I koji su testovi najbolji za otkrivanje rane trudnoce?
Cure čestitam na pozitivnim testovima.
Meni su mullerovi testovi odlični, nikad nisu krivo pokazali i čak dosta rano pokažu.
Ja sam danas 5 dpo. Stalno razmišljam da to će nam to dodjenje stvarati probleme. Iako mi je dr rekla ako uredno dobijem m da ne bi trebalo.
Sad sam se sjetila da sam uvijek kad sam ostvarila trudnoću pila čaj od marulje i vrkute, samo moram istražiti smiju li se puti dok dojim. Ako uskoro ne uspijem prestat ću dojiti.
A jel ti osjetis ovulacije ili ih mozda pratis LH trakicama? (zvini ako si vec spominjala, malo sam sludjena zadnjih dana, pa nekad jednostavno pobrkam ko je sta pisao)
A ovako ja sam jedno vrijeme išla ma folikulometrije (prije), pa smo otkrili da je ovulacija negdje oko 16mtog dana. A sad koristim lh trakice i skoro uvijek tako pada.
Pa ja bi nazvala dr izvadi bebu pa za dva dana opet, a i dat će ti utrogestan
Ovo je za lady-dii. Nešto m ikrivo označio
Evo samo da se javim, nisam još dobila, ali osjećam da hoću. Tako da ništa od jako očekivanog plusića ispada da sam imala najčudnije simptome PMS-a ikada, ali tako je kako je. Sada čekam da procurim pa se nadam da će mi prestati mučnine.
Sretno svima koji još čekaju plusiće i da ih bude što više.
33 ♀️29♂️
Missed ab. 10tt -09/21
Trudimo se od 01/22
Elevit elenatal 03/2022
Termin 07.08.2023.
Pozdrav zenice moje drage…samo kratko da se javim moje vjestice jos nema kasni 3 dana nadam se da ni nece doc 🤪🤪🤪 saljem vam puno puno 😘
A gde je testic?https://c.tenor.com/lx2WSGRk8bcAAAAC/pulp-fiction-john-travolta.gif
Nema Kejsy došla vješticaaaa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dragica
Ovo je za lady-dii.Nešto m ikrivo označio
Vjerojatno glupo pitanje ali tko mi izdaje uputnicu, dr.opće prakse ili ginekolog? Ginekolog mi radi od 13, a doktor opće od jutra. I hvala na savjetu
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Drage moje, dobro jutro 🙂 slike testa od jutros, tj nisam mogla spavati pa sam u 3 h radila 😅 uglavnom, razocarana sam i nije mi nista jasno, imala sam smedarenje 2 dana jako svjetlo i oskudno, vise bež nego smeđe i sad ujutro mi je pojavi prava krv 😥 a test pokazuje sjenicu jos uvijek, s obzirom da sam se testirala prije dva dana s clearblue i takoder je pokazao slicnu sjenicu, nije mi nista jasno.. da li je moguce da je to biokemijska?
Ne znam koliko se vidi na slici sl sjenica je roskasta a ne siva, od jucer imam grceve u stomaku kao da cu dobiti, a jucer mi je i bio termin za vjesticu..ali nisam se nadala zaista da cu dobiti. Po ovoj boji krvi mi se čini da ovo definitivno vise nije boja implatacijske krvi 😓 napominjem da nikad nisam imala smedarenje i uvijek mi menstruacija dode tocno u dan
https://ibb.co/ZYrRhTf
https://ibb.co/gMZ5Z7J
Nakon sto sam odspavala koja 2 sata, opet nemam krvarenja, opet samo smedarenje, stavljam sliku kako izgleda ulozakhttps://ibb.co/YZtJHwJ
Ona slika na kojoj se vidi da ima krvi je kad sam gurnula papir unutra, ni tada nije bilo nista na ulasku, a sada nema ni kad gurnem unutra 😶 menstrualni bolovi u stomaku i dalje prisutni. Molim Vas savjet, sta da radim? Da li da zovem ginekologinju, vadim betu ili nesto trece? Da li rezultati bete budu isti dan?
Macko, odi ti vaditi betuu, ovo je nesumnjivo trudnocaa 😁😁😁😁
Jooj iz tvojih usta u Božje uši razočaralo me krvarenje pa sam odmah pomislila na najgore
danas ću tražiti uputnicu za betu, pa ću sutra svakako izvaditi
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji