Pozdrav drage moje,
nova sam ovdje, pa da ukratko opišem.
Suprug i ja ,, radimo na bebi,, od cca 11/21 . Papa rađen u 9/21 , sve uredno.
Otkako smo krenuli na to, meni se stalno pojavljuje e.coli u mokraći. Do tada sam imala samo jednom prije 10ak godina. Samom bakterijom, po mojoj procjeni, pomaknuta mi je ovulacija ( bar se s time tješim ) jer mi je menga svaki put kasnila poprilično. Ciklus mi je inače cca 34 dana. Od 11 mj smo radili odma poslije menge, i bakterija mi uvijek došla pred ovulaciju, tako da ovaj mjesec smo čekali. Otišla sam ponovno ginekologu da mi procjeni kada bi bila ovulacija. Što ispada cca 20 dan. Od pojave iscjedka smo radili skoro svaki dan na tome. Menstruacija treba doći sutra, ali jučer ujutro, kada sam se na wcu obrisala s papirom, vidjela sam roskasto. Odmah sam pala u bed, jer meni uvijek par dana prije menstruacije krene iscjedak. Jučer tokom dana par puta je bilo smedkasto, danas skoro ništa. Iako zvuči kao implantacijsko, nekako ipak ne vjerujem, ali se i dalje nadam. 🙏 .. ako baš menga ne dode, u subotu radim test. I za kraj samo da napomenem, da već nekoliko dana imam lagane grčeve kao pred mengu, koji su u valovima, lagano zgrči, kao da ću procuriti u tom trenu i onda popusti. I prije par dana sam imala osjetljive grudi, sad više apsolutno ništa.
Eto, oprostite na podižemo postu. 🙏🙏
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
P.s. isprike na pravopisnim greškama, mobitel mi je jako pametan. 🙈🤦🏻♀️😂
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
[quote=Mar'ca🌺]Pozdrav drage moje,
nova sam ovdje, pa da ukratko opišem.
Suprug i ja ,, radimo na bebi,, od cca 11/21 . Papa rađen u 9/21 , sve uredno.
Otkako smo krenuli na to, meni se stalno pojavljuje e.coli u mokraći. Do tada sam imala samo jednom prije 10ak godina. Samom bakterijom, po mojoj procjeni, pomaknuta mi je ovulacija ( bar se s time tješim ) jer mi je menga svaki put kasnila poprilično. Ciklus mi je inače cca 34 dana. Od 11 mj smo radili odma poslije menge, i bakterija mi uvijek došla pred ovulaciju, tako da ovaj mjesec smo čekali. Otišla sam ponovno ginekologu da mi procjeni kada bi bila ovulacija. Što ispada cca 20 dan. Od pojave iscjedka smo radili skoro svaki dan na tome. Menstruacija treba doći sutra, ali jučer ujutro, kada sam se na wcu obrisala s papirom, vidjela sam roskasto. Odmah sam pala u bed, jer meni uvijek par dana prije menstruacije krene iscjedak. Jučer tokom dana par puta je bilo smedkasto, danas skoro ništa. Iako zvuči kao implantacijsko, nekako ipak ne vjerujem, ali se i dalje nadam. 🙏 .. ako baš menga ne dode, u subotu radim test. I za kraj samo da napomenem, da već nekoliko dana imam lagane grčeve kao pred mengu, koji su u valovima, lagano zgrči, kao da ću procuriti u tom trenu i onda popusti. I prije par dana sam imala osjetljive grudi, sad više apsolutno ništa.
Eto, oprostite na podižemo postu. 🙏🙏[/quote]
Dobro došla i još brže otišla na trudnicke teme ☺️🤞🤗
Ja se uvijek držim toga da nada postoji sve dok M ne dođe, nema beda, samo optimizam 🤗
Ja kažem ako M treba doći, neka dođe čim prije da mogu opet u akciju hehe
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Da li se nekome dogodilo da ga u ranoj trudnoći (nadam se da sam trudna) boli gornji dio abdomena, isprekidana bol. Nisam nikad osjetila takvu vrstu boli? Od jutros me boli s prekidima, dosta ostra i neugodna bol. Znam da je logično za donji abdomen ali za gornji mi je cudno?
Evo mene od popodne boli zeludac 🤣 sutra dan D 🤪
Hahah ajde bar nisam sama 😃 i ja mislim da je meni od zeludca i nervoze 😁 uzela sam test za sutra tako da je i meni sutra dan D 😅 sad me boli stomak kao da cu dobit svaki cas 😁 joj joj ranije treba otic leci da sutra brzo dode 😂
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Puuuno je mogućih plusića ovih dana 😍🤞🏼 Mislim da si ne smijemo dopustiti biti razočarane zbog negativnog testa prije očekivane m jer sve znamo da je to najbolji pokazatelj i da nakon kašnjenka ima smisla raditi test. To što mi znamo sa testići znaju biti pozitivni i prije m pa se ne možemo suzdržati, naš problem 😂 I meni je sutra dan D, 2 testa su spremna al ne diram ih ako ne dođe do subote (takav je za sad plan) 😁
Kod više vas mi ti simptomi i smeđarenje imaju baš smisla i imam super osjećaj da to nije m 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Hahah ajde bar nisam sama 😃 i ja mislim da je meni od zeludca i nervoze 😁 uzela sam test za sutra tako da je i meni sutra dan D 😅 sad me boli stomak kao da cu dobit svaki cas 😁 joj joj ranije treba otic leci da sutra brzo dode 😂
Sretno nam! 😁 I mene lagano grcevi, plus jos pijem i antibiotike, tko zna sto ce tu sve biti 🤷♀️🤷♀️
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Drage moje, dobro jutro 🙂 slike testa od jutros, tj nisam mogla spavati pa sam u 3 h radila 😅 uglavnom, razocarana sam i nije mi nista jasno, imala sam smedarenje 2 dana jako svjetlo i oskudno, vise bež nego smeđe i sad ujutro mi je pojavi prava krv 😥 a test pokazuje sjenicu jos uvijek, s obzirom da sam se testirala prije dva dana s clearblue i takoder je pokazao slicnu sjenicu, nije mi nista jasno.. da li je moguce da je to biokemijska?
Ne znam koliko se vidi na slici sl sjenica je roskasta a ne siva, od jucer imam grceve u stomaku kao da cu dobiti, a jucer mi je i bio termin za vjesticu..ali nisam se nadala zaista da cu dobiti. Po ovoj boji krvi mi se čini da ovo definitivno vise nije boja implatacijske krvi 😓 napominjem da nikad nisam imala smedarenje i uvijek mi menstruacija dode tocno u dan
https://ibb.co/ZYrRhTf
https://ibb.co/gMZ5Z7J
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Drage moje, dobro jutro 🙂 slike testa od jutros, tj nisam mogla spavati pa sam u 3 h radila 😅 uglavnom, razocarana sam i nije mi nista jasno, imala sam smedarenje 2 dana jako svjetlo i oskudno, vise bež nego smeđe i sad ujutro mi je pojavi prava krv 😥 a test pokazuje sjenicu jos uvijek, s obzirom da sam se testirala prije dva dana s clearblue i takoder je pokazao slicnu sjenicu, nije mi nista jasno.. da li je moguce da je to biokemijska?
Ne znam koliko se vidi na slici sl sjenica je roskasta a ne siva, od jucer imam grceve u stomaku kao da cu dobiti, a jucer mi je i bio termin za vjesticu..ali nisam se nadala zaista da cu dobiti. Po ovoj boji krvi mi se čini da ovo definitivno vise nije boja implatacijske krvi 😓 napominjem da nikad nisam imala smedarenje i uvijek mi menstruacija dode tocno u dan
Nakon sto sam odspavala koja 2 sata, opet nemam krvarenja, opet samo smedarenje, stavljam sliku kako izgleda ulozak https://ibb.co/YZtJHwJ
Ona slika na kojoj se vidi da ima krvi je kad sam gurnula papir unutra, ni tada nije bilo nista na ulasku, a sada nema ni kad gurnem unutra 😶 menstrualni bolovi u stomaku i dalje prisutni. Molim Vas savjet, sta da radim? Da li da zovem ginekologinju, vadim betu ili nesto trece? Da li rezultati bete budu isti dan?
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Nakon sto sam odspavala koja 2 sata, opet nemam krvarenja, opet samo smedarenje, stavljam sliku kako izgleda ulozakhttps://ibb.co/YZtJHwJ
Ona slika na kojoj se vidi da ima krvi je kad sam gurnula papir unutra, ni tada nije bilo nista na ulasku, a sada nema ni kad gurnem unutra 😶 menstrualni bolovi u stomaku i dalje prisutni. Molim Vas savjet, sta da radim? Da li da zovem ginekologinju, vadim betu ili nesto trece? Da li rezultati bete budu isti dan?
Macko, odi ti vaditi betuu, ovo je nesumnjivo trudnocaa 😁😁😁😁
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji