Ja si samo razmišljam kako ovako umislim trudnoću svaki put, i onda se tako razočaram kad dobijem....
Pa svaki simptom imam, svaki svaki...
Još pet-šest dana do testa 🙏🙏
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Ja si samo razmišljam kako ovako umislim trudnoću svaki put, i onda se tako razočaram kad dobijem….
Pa svaki simptom imam, svaki svaki…
I ja sam imala svaki mjesec sve simptome,a plusica nigdje, i onda kad sam dobila plus nisam imala skoro nis simptoma🤔
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Pa ja bi nazvala dr izvadi bebu pa za dva dana opet, a i dat će ti utrogestan
Ovo je za lady-dii.Nešto m ikrivo označio
Vjerojatno glupo pitanjeali tko mi izdaje uputnicu, dr.opće prakse ili ginekolog? Ginekolog mi radi od 13, a doktor opće od jutra. I hvala na savjetu
Meni je do sad ginekolog, ali možda bi ti i dr opće prakse izdao. Ili privatno izvadiš. I tako na uputnicom, ja mislim jedinu ujutro možeš vadit
Pa ja bi nazvala dr izvadi bebu pa za dva dana opet, a i dat će ti utrogestan
Ovo je za lady-dii.Nešto m ikrivo označio
Vjerojatno glupo pitanjeali tko mi izdaje uputnicu, dr.opće prakse ili ginekolog? Ginekolog mi radi od 13, a doktor opće od jutra. I hvala na savjetu
Meni je do sad ginekolog, ali možda bi ti i dr opće prakse izdao. Ili privatno izvadiš. I tako na uputnicom, ja mislim jedinu ujutro možeš vadit
I ako je beta pozitivna gin će ti dati utrogestan.
Kejsi samo da se tebi javim kratko, pratim vas ali aktivno se pridruzujem u iscekivanju kad mi se muz vrati krajem aprila do tad nista :D napokon sam zapocela sve provjere i nesto mi je doktorica za nalaze neke da se rade izmedju 2-5 dana menst , s obzirom da ja stalno radim ujutru i poslije imam kurs tek h 6navece zavrsavam , da te pitam jer si iz BL moze li se to uraditi u alfa lab ili slicno ? I kad se dobije uoutnica od porodicnog npr ceka lj se dugo jer mi rece doktorica da je to sve na Paprikovcu (u slucaju da ne mogu privatno) jer ne znam ni sta je to sto trebam ni kako se radi . Evo ovo https://ibb.co/B2mPsDM . Sorry za duzi post :)
Ja si samo razmišljam kako ovako umislim trudnoću svaki put, i onda se tako razočaram kad dobijem….
Pa svaki simptom imam, svaki svaki…
I ja sam imala svaki mjesec sve simptome,a plusica nigdje, i onda kad sam dobila plus nisam imala skoro nis simptoma🤔
Točno znam o čemu pričate. Mislim da od tolike želje same sebi nekako psihički stvorimo simptome. Istina je to što kažeš jer kada sam bila trudna nisam imala nikakve simptome do nekog 5-og tjedna,a tada mi je već kasnila preko 10dana.
33 ♀️29♂️
Missed ab. 10tt -09/21
Trudimo se od 01/22
Elevit elenatal 03/2022
Termin 07.08.2023.
Drage moje, dobro jutro 🙂 slike testa od jutros, tj nisam mogla spavati pa sam u 3 h radila 😅 uglavnom, razocarana sam i nije mi nista jasno, imala sam smedarenje 2 dana jako svjetlo i oskudno, vise bež nego smeđe i sad ujutro mi je pojavi prava krv 😥 a test pokazuje sjenicu jos uvijek, s obzirom da sam se testirala prije dva dana s clearblue i takoder je pokazao slicnu sjenicu, nije mi nista jasno.. da li je moguce da je to biokemijska?
Ne znam koliko se vidi na slici sl sjenica je roskasta a ne siva, od jucer imam grceve u stomaku kao da cu dobiti, a jucer mi je i bio termin za vjesticu..ali nisam se nadala zaista da cu dobiti. Po ovoj boji krvi mi se čini da ovo definitivno vise nije boja implatacijske krvi 😓 napominjem da nikad nisam imala smedarenje i uvijek mi menstruacija dode tocno u dan
https://ibb.co/ZYrRhTf
https://ibb.co/gMZ5Z7Jdefinitivno to nije implantacijsko. Samo molim te sleddeci put ispred ovakve slike stavi upozorenje. Mozda neko ima osjetljiv zeludac, pa da ne bude problema. Draga ceste su biohemiske na zalost. A sa druge strane mozda stane i bude ok. Jesi radila progesteron, jer smedjarenje hoce i ako je progesteron nizak. Ako stane ponovi test obavezno. Pazi rjetko koja zena nije imala bihemisku, neke samo jednotavno nisu radile tes i ne znaju. Dobro je da znas, ako nista drugo bar znas da je doslo do implantacije. Nema razocaranja, samo glvu gore i nova akcija, bice, vi kako sam skuzila ne pokusavate dugo, tako da, samo strpljenje.
Joj ispričavam se, definitivno stavim upozorenje drugi put
Nema više krvi, samo to što sam slikala, iza toga nije ništa bilo, samo opet smeđarenje ali svjetlo i oskudno.
Buni me što sam dobila crticu (test 10 mlUl/ml), a testirala sam se odmah nakon te krvi. Sutra ujutro ponovim isti test. Nisam nikad radila progesteron test, uvijek sam imala normalnu menstruaciju (počela bi s roskastom krvi a završila s tamno smeđom). Ovakvo smeđarenje svjetlo i oskudno nisam nikad imala, a ovo je prvi ciklus da smo radili na bebi pa nemam ni s čim usporedit osim s menstruacijom.
A ako je biokemijska, Bože moj.. ja se nadam da nije, ali ako je, neću biti ubedirana jer vidim na forumu da neki godinama pokušavaju, zašto bi meni bilo isprve
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Moja beta je 158, upravo sa pregleda i dao mi je Didrogesteron 2x1 i mirovanje dok ne čujemo srce
tako da još nisam 100% trudnica dok ne prođe još 2-4 tjedna
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Kejsy nikako nmg odgovoriti onako odmah na tvoj odg pa moram novi post . Naš UKC od 7ujutru do 10navece se to moze uraditi jel? Nisam to skontala samo haha ili ujutru 7-10 se rade ti nalazi ? Inace rekla mi doktorica da misli da nemam neki problem jedino mozda progesteron . I znas li sta mi znaci endometrij 9,1 ? Hahah ja nikad u zivotu nista osim ultrazvuka i pape nisam odradila haha A onu betu sam radila preko puta Poliklinike oni sto rade 0-24 . Bila sam tu u prolazu curica imala temperaturu 40koja nije spadala pa cekali nalaz krvi i reko ajd da betu odradim kad sam tu blizu :) Poslala sam ti i na fb zahtjev koji sam mislila prije mjesec dana poslati ,i sta bi ne sjecam se majke mi .
Pozdrav curke, pitanje je nevezano za trudnoću, ali vjerojatno neka od vas zna pa bih bila zahvalna na pomoći… dermatologica mi je preporučila da izvadim hormone 3.-5. DC (zbog problema s aknama), kad sam zvala gin. javila se sestra i rekla da za to ne treba uputnica nego da samo dođem i javim se gin. Prošli mjesec je padao vikend, a pon kad mi je bio 5DC su radili popodne pa nisam otišla. Zanima me jel se vade samo ujutro ili? Da se znam organizirati idući put kad stigne M…
Sretno svim trudilicama i onima kojima je beba na putu🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji