Tinika, da baš tako isto i kod mene. 😋 ma stici ce to gdje treba.
Luce sretno i javii. 😍 držim fige 🤞🏼
Cure evo da vam se javim, moja trudnoca je nazalost i ovaj put zavrsila spontanim...sada cekamo mengu da dođe, sacekat cemo malo pa se opet bacamo u akciju...
Cestitam na plusicima,a ostalim curama zelim da ga sto prije ugledaju ➕
Ena0206 nakon koliko od spontanog ste poceli ponovno raditi na beni?
Cure evo da vam se javim, moja trudnoca je nazalost i ovaj put zavrsila spontanim…sada cekamo mengu da dođe, sacekat cemo malo pa se opet bacamo u akciju…
Cestitam na plusicima,a ostalim curama zelim da ga sto prije ugledaju ➕
Ena0206 nakon koliko od spontanog ste poceli ponovno raditi na beni?
Zao mi je Sofi😔 meni je dr rekla da mogu odmah nakon prve mjesecnice ali ni ja ni MM nismo bili par mjeseci spremni na novi pokusaj...mozda nakon 3-4 ciklusa da smo krenuli u akciju...
Kolika je bila trudnoca? Moja 10 tjedana...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Žao mi je sofi....želum ti što prije pozitivnu priču.
Luce ooo jea test day... Čekamo s tobom!
Reni ja bi rekla pik će za koji dan, meni je 10dc i takva je crta.
Prati dalje 😀
url=https://lilypie.com]
Sofi bas mi je žao, i sama sam to dozivjela 2 puta i znam koliko je teško. Jesi imala kiretažu? Jel ti ovo bio drugi spontani?
Da ovo mi je bio drugi spontani Prvi put mi je ginekologica rekla da pripazimo 6 mj. i toliko smo pazili, ali psihicki prije nisam bila ni spremna...ovaj put sam to "lakse" podnjela...Nisam bila na kiratrazi, dobila sam tabletice
Treca sreca, zelim samo pozitivno misliti!
I moras misliti pozitivno iako to nije uvijek bas lako. Znam kakav je osjecaj, imala sam jednu kiretazu i jednu biokemijsku.
Pricekajte barem 2 ciklusa i zelim vam trecu srecu
Sofi i ja sam u 9.mj.prosle godine imala drugi spontani, sama sam se očistila, ja sam nakon toga odradila i neke pretrage i to je sve bilo uredno, jedino mi je d vitamin bio nizi pa to sad uzimam, ali smo od proslog mjeseca ponovno poceli pokusavati. Stvarno je to tesko prozivjeti, ali bas kao sto kazes i ja sam ovaj drugi put puno lakse podnijela, valjda zato sto sam vec znala sto se događa......nadam se da ce i vama kao i nama biti treca sreca ❤❤. Jesu vam preporucili neke pretrage?
Sortiraj odgovore
Najstariji