Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    28. Veljača 2019. 18:09

Tinika, da baš tako isto i kod mene. 😋 ma stici ce to gdje treba. 
    Luce sretno i javii. 😍 držim fige 🤞🏼

sofi09
    28. Veljača 2019. 18:47

Cure evo da vam se javim, moja trudnoca je nazalost i ovaj put zavrsila spontanim...sada cekamo mengu da dođe, sacekat cemo malo pa se opet bacamo u akciju...
    Cestitam na plusicima,a ostalim curama zelim da ga sto prije ugledaju ➕
    Ena0206 nakon koliko od spontanog ste poceli ponovno raditi na beni?

mala.le.90.
    28. Veljača 2019. 19:30

sofi09

Cure evo da vam se javim, moja trudnoca je nazalost i ovaj put zavrsila spontanim…sada cekamo mengu da dođe, sacekat cemo malo pa se opet bacamo u akciju…
    Cestitam na plusicima,a ostalim curama zelim da ga sto prije ugledaju ➕
    Ena0206 nakon koliko od spontanog ste poceli ponovno raditi na beni?

Zao mi je Sofi😔 meni je dr rekla da mogu odmah nakon prve mjesecnice ali ni ja ni MM nismo bili par mjeseci spremni na novi pokusaj...mozda nakon 3-4 ciklusa da smo krenuli u akciju...
    Kolika je bila trudnoca? Moja 10 tjedana...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

luce35
    28. Veljača 2019. 19:41

Sofi jako mi je zao 😪

Mallla
    28. Veljača 2019. 19:43

Žao mi je sofi....želum ti što prije pozitivnu priču. 
    Luce ooo jea test day... Čekamo s tobom!

Reni ja bi rekla pik će za koji dan,  meni je 10dc i takva je crta. 
    Prati dalje 😀

url=https://lilypie.com]

Mika111
    28. Veljača 2019. 19:54

Sofi bas mi je žao, i sama sam to dozivjela 2 puta i znam koliko je teško. Jesi imala kiretažu? Jel ti ovo bio drugi spontani?

Tinchy_07
    28. Veljača 2019. 20:10

Sofi zao mi je😔 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

sofi09
    28. Veljača 2019. 20:13

Da ovo mi je bio drugi spontani Prvi put mi je ginekologica rekla da pripazimo 6 mj. i toliko smo pazili, ali psihicki prije nisam bila ni spremna...ovaj put sam to "lakse" podnjela...Nisam bila na kiratrazi, dobila sam tabletice
    Treca sreca, zelim samo pozitivno misliti!

luce35
    28. Veljača 2019. 20:31

I moras misliti pozitivno iako to nije uvijek bas lako. Znam kakav je osjecaj, imala sam jednu kiretazu i jednu biokemijsku.
    Pricekajte barem 2 ciklusa i zelim vam trecu srecu 

Mika111
    28. Veljača 2019. 21:10

Sofi i ja sam u 9.mj.prosle godine imala drugi spontani, sama sam se očistila, ja sam nakon toga odradila i neke pretrage i to je sve bilo uredno, jedino mi je d vitamin bio nizi pa to sad uzimam, ali smo od proslog mjeseca ponovno poceli pokusavati. Stvarno je to tesko prozivjeti, ali bas kao sto kazes i ja sam ovaj drugi put puno lakse podnijela, valjda zato sto sam vec znala sto se događa......nadam se da ce i vama kao i nama biti treca sreca ❤❤. Jesu vam preporucili neke pretrage?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.