Rastika ne znam koji si selen uzela,u mene je ovaj
Jel ti taj iz DM-u bijelo plavoj plastičnoj bocici,ako jest onda mislim isto po jednu da pijes ujutro s dozom joda,prijateljica mi koristi taj iz DM-a
Evo ovaj imam, u kutijici. Drugog nisam ni vidjela. I ovog sam jedva nasla. Obisla nekoliko dm-ova.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Nije mi sliku ucitalo... svasta. Uglavnom, u kutiji su kartonskoj, klasika pakiranje, das gesunde plus i imaju 60 mini tableta.
E da, jos nesto bitno... Grizli ti si rekla da ti je cak bilo i losije od kapi, na koji nacin?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika tog sam i ja koristila u onako male tabletice su. Nadam se da ce ti pomoc! Meni kod vecih doza se pocela javljat zgaravica kad bi to popila i dizao mi se zeludac, al to ti kazem pred kraj kad su mi doze jod bile vec vece na pocetlu nije. No ja inace pretjerano reagiram na sve lijekove pa valjda zato.
Evo prijavljujem da je stigla najocekivanjija M u ovog godini za mene... 😵 Umirem od bolova al nadam se da je zadnja u ovoj godini pa cu joj oprostiti.
Grizlu neka jenona stigla, nadam se da ce sto manje boljeti i sto prije proci i da je to zadnja u oducih 9 mjeseci☺
Cure trebam vase mišljenje.....decku je nocas otekao zub, sad mu je stomatolog dao da napravi ortopan i da pije klavocin, jel mi sutra odna smijemo imati odnos ili bolje ne? Sutra mi je 12dc
Grizli mislim da prvi put ovo govorim, ali hvala Bogu da je M dosla vise 😂😂 i nek joj je ovo zadnji put ove godine! Sad cekas O za transfer?
Mika da bar i duze je nema nek ju voda nosi muci me vec 20 godina red je da malo odmorimo jedna od druge... Samo ti dragog napadni. Nalaz spermiji bi mu mogli biti losije kvalitete kroz par dana nakon klavocina odnosno tek oni koji ce stic u ejakulat kroz par dana. Nista od toga ne utjece na oplodnju. Sretno i da drgai ozdravi brzo.
Pina sad cemo vidit kad ce me naruciti pa da krenemo pratiti ciklus i da cekat da prodje O i onda 5 dana da vrate mi mog smrzlica!
Curke
Super mi je kad se ovako međusobno podržavate i hrabrite pogotovo kad dođe
Mi radimo na bebi nekih 7 mjeseci i već me polako živcira hehe
Ponadala sam se da će ovog puta biti drukčije .. Imala neke čudne bolove nakon ovulacije kao stezanje, bAzalna mi je o dana 37.1 a ja trebala jučer da dobijem...
Jedino što me baca u depricu je smeđkasti iscjedak i današnji negativan test
Radili smo i dragi i ja kućni test za plodnost i sve je ok
Puno pusica
Lijep pozdrav. Nova sam na ovome forumu pa se unaprijed ispričavam na podužem postu. Da li je možda netko od vas imao sličnih iskustava? Naime,suprug i ja već neko vrijeme radi na bebi. Do sad je to bilo neuspješno, no ovaj mjesec mi se događa nešto čudno. Zadnju mjesečnicu sam imala 29.1. U međuvremenu smo radili na bebi, i 23.2 je došla menstruacija. S tim da je do sad uvijek došla na vrijeme i trajala do 5-6 dana.No ova sad je trajala samo 2 dana, uz jako oskudno krvarenje.. treći dan samo nešto nalik smeđe, dva dana ništa. Uz izuzetno bolne grudi prvi dan mjesečnice. Čitala sam po forumima da to može biti “lažna menstruacija” , i nakon toga napravila kućni test danas ujutro koji je pokazao negativno. I danas opet s čista mira krvarenje nalik menstruaciji.. međutim u tih par dana ja osjećam blagu nelagodu, umor, slaboću.. jako čudan osjećaj u želucu.sad moje pitanje je...Da li sam možda prerano napravila kućni test, i da li postoji mogućnost da sam svejedno trudna unatoč negativnom testu? Ili to je to samo već podsvijest od prevelike želje za bebom? Hvala puno. Lp
Sortiraj odgovore
Najstariji