Draga kako je rekla grizli.. ako su prohodni.okej je ali ako nisu boli.. uzasno boli ne zelim ti uljepsavati pa cu ti rec tocno kako je… znaci meni se je ispostavilo da su neprohodni i bolilo je toliko da sa kosu s glave cupala… nakon par sati dok su droge prestale djelovat hodat nisam mogla… krvarila sam 3 dana.. tek sam taj 3 dan dosla sebi… ja drzim 🤞 da sve bude ok kod tebe
Grizli histeroskopiju sam radila 2017 zbog polipa, sad me čeka HSG da vidimo prohodnost i što dalje. Bolje da očekujem da jako boli a na kraju me iznenadi pa prođe ko jaki menstrualni bolovi koje inače imam tako da se nadam da ću nekako preživit i to..
Hvala vam curke!
Držim svima nama fige da još jače izađemo iz ove naše borbe i što prije ugledamo toliko željene bebice ❤️😀
Oooo ljubicica taj test izgleda kao san .. Čekamo s tobom!
Mala. Le pik (peak) je vrhunac LH hormona u tijelu i nakon toga 12-24h nastupa ovulacija. Očitava se tako da su testna i kontrolna crta jednako tamne ili testna tamnija od kontrolne.
Dobrodošle nove cure..
Bazalna 37. 1 je prilično obećavajuća čak i uz negativan test, naravno ovisno koji je dan ciklusa i koliko već pratiš bazalnu. Ona je meni u prvoj T bila prvi znak

url=https://lilypie.com]
Mallla, hvala ti...mislim da je pik bio 2 dana prije ocekivane ovulacije...pa se nadam da ce biti lijepih vijesti...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure,evo ja došla baš s kontrole kod ginekologa i blago reč umirio me.Veli da je ovulacija bila,da nema nikakvih cista i da mogu odbrojavati do 12.3.(tada bi trebala dobiti) Mi smo bili aktivni kao što nam je naredio.. Nada se da se vidimo s pozitivnim testom,a ne novom m
Ajme,sad čekati do onda..bacam se na posao,da ne mislim previše o tome..mada sumnjam da neću mislit. Cure,kako Vi izdržite do sljedeće m?Ima koja kakvi prijedlog da se nekako motiviramo s nečim,pa da nam brže proleti to vrijeme?

Mylady, kako kad...vec sam pisala...prva trudnoca mi je zavrsila spontanim prije godinu dana, zatrudnila sam ko od sale skoro, nisam tad skoro pa ni razmisljala o tome...zadnjih 8 mj sam preokupirana danima, simptomima, pracenjima - i nista, nece...
Prva dva dana menge placem ko godina, nakon toga se oporavljam, sredinom ciklusa zivnem, onda onih 15 dana do menge nastojim okupirat se svim i svacim...setati, putovati, druzit se..
I ne guglati simptome trudnoce😁😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mylady, kako kad…vec sam pisala…prva trudnoca mi je zavrsila spontanim prije godinu dana, zatrudnila sam ko od sale skoro, nisam tad skoro pa ni razmisljala o tome…zadnjih 8 mj sam preokupirana danima, simptomima, pracenjima - i nista, nece…
Prva dva dana menge placem ko godina, nakon toga se oporavljam, sredinom ciklusa zivnem, onda onih 15 dana do menge nastojim okupirat se svim i svacim…setati, putovati, druzit se..
I ne guglati simptome trudnoce😁😂
Znači nisam jedina takva!Onda dobro.Treba se nekako motivirat,a ono lađe nam potonu kad dođe m i onda svaki mjesec ista priča sa pračenjem simptoma,pa osluškivanjem tijela i svake sitnice..ali uz sva ta razočarenja,(meni sad već godinu i tri mjeseca),a godine lete ja navršila 32 i nikako da se primi....ali ipak se nadamo svaki put da bude plusić.Nećemo sad past u negativu,ajmo bit optimistične..Sve bude se posložilo.
Dosad smo mm i ja to držali samo za nas,ali ne mogu više,na početku sam samo čitala svašta,ali moraš se negdje povjerit..a cure koje kroz to prolaze znaju jako dobro kako umirit nekoga i dati savjet..Puno Vam hvala na tome!

Čestitam ljubičice 🎉
Krenulo je cure!
Ajmo čekam ostatak!
Ljubičice koliko si trudna? Imaš kakve simptome?
Ja se još nisam naručila 🙄 ok znam da je prerano i da ću garant čekati kao sto je Ljubičica rekla 2 tjedan ali kod njega je takva gužva da tko zna kad ću doći na red! A telefonski ga dobiti eeeee to je lutrija!

🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Čestitam ljubičice 🎉
Krenulo je cure!
Ajmo čekam ostatak!
Ljubičice koliko si trudna? Imaš kakve simptome?
Ja se još nisam naručila 🙄 ok znam da je prerano i da ću garant čekati kao sto je Ljubičica rekla 2 tjedan ali kod njega je takva gužva da tko zna kad ću doći na red! A telefonski ga dobiti eeeee to je lutrija!
4 tj sam trudna pa je rekao sa 6 da dodjem da cujemo otkucaje
Ja imam jedno pitanje.. pošto tek na novo radimo na bebi.. ovih par mjeseci je prvih u životu da imamo odose da on ejakulira u mene.. E sad, kada on to napravi.. meni poprilicno dosta ejakulata ode vani..
Je li to normalno!?

Ja imam jedno pitanje.. pošto tek na novo radimo na bebi.. ovih par mjeseci je prvih u životu da imamo odose da on ejakulira u mene.. E sad, kada on to napravi.. meni poprilicno dosta ejakulata ode vani..
Je li to normalno!?
E to se i meni dogadja. Probaj noge gore malo nakon odnosa... ali kazu da nije to problem. 🤷🏼♂️ Ne znam stvarno, nekad mislim da sve izadje van. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji