Pepa dobro nam došla, sto se tice negativnog testa moze biti da je stvarno negativan i da je smeđi iscjedak najava m, a može biti i implantacijsko ako nije obilno. Koliko ti je proslo od o?
Anchi i tebi zelim dobrodošlicu☺.
Mislim da bi test trebao vec biti poz da ti trudna, mozda su ti se malo hormoni pobrkali ovaj mjesec. Jel znas kad ti je bila o?
Anchi i tebi zelim dobrodošlicu☺.
Mislim da bi test trebao vec biti poz da ti trudna, mozda su ti se malo hormoni pobrkali ovaj mjesec. Jel znas kad ti je bila o?
Hvala puno. :) 9.2 je bila. Ja isto to mislim, ali vec par dana imam nekakve cudne simptome pa sam se malo ponadala.
Pepa dobro nam došla, sto se tice negativnog testa moze biti da je stvarno negativan i da je smeđi iscjedak najava m, a može biti i implantacijsko ako nije obilno. Koliko ti je proslo od o?
Hvala ti puno 😊
Ma nije obilno, kad odem na wc piškiti ima malo traga na papiru ali niš strasno... A ovulacija mi je bila prije 10-11 dana .. Buni me ta bAzalna koja mi raste već dva dana 😣
Uh muke ... Kasni mi 1 dan i samo taj iscjedak... Jedino što mi je drukčije i čudno je to da sam od ovulacije imala to stezanje u donjem djelu pa sve do prekjučer sigurno
Vecer..po aplikaciji mi je danas ovulacija a i imam bolove i iscijedak.
Ali zadnju trakicu sam jucer iskoristila i do sad su sve bile negativne, dal je moguce da je izostala ovulacija ili nisam potrefila?jer sam radila svaki drugi dan test lh trakicama posto mi ih je par istalo.dns mi je 16 dan ciklusa.hopsali smo i pokrili sve plodne dane po aplikaciji.vjerujem joj 😄nadam se.
A pr mj mu je ovulacija bila bas na 16 dan.
Sretno svimaaaa 😍😍😍
Draga Tinika, moguće da nisi uhvatila O, jer si radila svaki drugi dan. Moguce da je bas taj jedan dan bio pik, a prije si nekad mozda pila puno vode... i ja sam se borila sigurno 4 ciklusa dok nisam uhvatila pik, al ovaj ciklus sam testirala bas svaki dan , i kad je krenula tamnit pocela sam dva puta dnevno testirat, otprilike u isto vrijene sve dok nije dosao pik. Sretno draga nadam se da ce upalit 😍
Hvala ti i nadam se da je tako.sretno draaga PINA i tebiii 😍😍😍😍😍😍💙❤💙❤
Moze malo pojasnjenje sto je zapravo pik?
Ja sam koristila lh trakice, dvije prve su bile samo s jednom crtom, pa sam jedan dan preskocila testiranje. Nakon dva dana nova trakica je pokazala dvije podjednako tamne crte...otada smo upraznjavali odnose sto vise...
Samo ne znam razumijem li sto bi bio taj pik zapravo...🙈
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji