Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_mu
    01. Ožujak 2019. 14:46

Sofu bas mi je zao draga... 🙁
    Sanjalica i lady čestitam!
    Nadam se da ćemo se pratiti dok kraja i da ćemo dočekati ostale cure...
    Pitanje jedno za cure koje znaju.... za one koje nisu vidjele pokazao mi se + , ginekologa još nisam dobila telefonski 😐 Morat ću do grada baru učiti se... ugl...
    Prije par dana me uhvatila bol u vratu i desnom ramenu, bol je tako jaka da mi suze na ovi idu... kako još ginekolog nije ništa potvrdio nismo još nikome rekli A mama napala da odem kod doktorice da mi krkne injekciju...
    Dva dana sam išla na masažu iskreno neznam jel mi šta pomoglo... po cijelu noć nemogu spavati od bolova... 
    znam da ništa ne smijem popiti... jel ima tko kakav savjet? Evo poludit ću 😣

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Raštika
    01. Ožujak 2019. 15:25

Mala_mu, proguglaj malo jumeiho. To je japanska metod namjestanja tijela. Ja sam pola godine imala ukocenu desni ruku, zivac je bio u pitanju. Doktor me poslao na rengen a narucili me za par mjeseci. Nije mi se dalo cekati pa sam na svoju ruku otisla na nekakav ultrazvuk par puta, nije mi nista pomoglo. Pa sam otisla na jacu masazu ledja, ni to mi nije pomoglo i onda mi je cura koja me masirala rekla za jumeiho... jedan tretman i proslo. 👌 
    Proguglaj, nadji nekoga tko to radi i pitaj jel se smije primjenjivat na trudnicama. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    01. Ožujak 2019. 15:36

Mala mu smijes popiti paracetamol pa probaj, mozda ti ipak bude malo lakse. A ako ti se ukočio vrat mozes staviti topli oblog, mišići vole toplo, ali na rame nemoj stavljati topli oblog. Ili ako te bas jako boli odi kod svoje doktorice obiteljske medicine i reci joj za plus na testu pa ce ti ona dati nesto sto smijes

Mallla
    01. Ožujak 2019. 17:27

Da paracetamol možeš a jel te ukočilo ili samo bol takva bol može bit i želudac. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    01. Ožujak 2019. 17:28

Lady bolje spriječit što se može nego čekat

url=https://lilypie.com]

Tinchy_07
    01. Ožujak 2019. 17:49

Luce cestitke i neka ti bude prava skolska trudnoca🎉
    Pina i ostale cekalice 🙏 za veeeeeelike pluseve cim prije 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

luce35
    01. Ožujak 2019. 18:45

Hvala cure, u ponedjeljak cu se naruciti na uzv, jedva cekam vidjeti da je sve u redu 😁

• Elenicaa20
    01. Ožujak 2019. 19:12

Da li mozete objasniti ako neka zna da li kod muskaraca u mladosti koji su imaki problema sa jetrom i bubrezima da li je moguce da to utice na neplodnost kod njih?
    Sada je sve oke sto se toga tice ali dok je kao dijete bio imao je problema s tim dosta

ena0206
    01. Ožujak 2019. 20:39

Čestitke curama na plusevima. I urednu trudnoću vam želim. 🤗😍

Mala_mu
    02. Ožujak 2019. 11:08

Hvala cure na savjetima... 😊
    I jučer sam bila na masaži i opet me ruka užasno bolila cijelu noć, kaže cura koja me masirala da se nešto uklijestilo.., nisam klasično pokocena... kad sjedim i glavu držim normalno boli me vrat rame i bol se spusta u ruku...
    Vidit ću da odem još danas možda mi uspije odklijestit to a u pon svako idem kod svoje doktorice jer se i MM sad već uplašio...

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.