Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Ožujak 2019. 12:51

lotus

Luce cestitke i neka ti bude prava skolska trudnoca🎉
    Pina i ostale cekalice 🙏 za veeeeeelike pluseve cim prije

Hvala draga ali nekako imam osjecaj da ni ovaj mjesec nista od mene. Evo stigla sam kuci s puta i odmah napravila test, naravno da je negativan. Danas je 9dpo pa se tjesim da je možda jos rano , i nije bio prvi jutarnji urin a i neprospavana noc je iza mene. M treba nedoc za 5 dana, nikakvih simptoma nemam osim grceva povremenih vec sigurno 4 dana. I nemam taj neki 'osjecaj' koji spominju sve trudnice 

Grizli
    02. Ožujak 2019. 13:48

Elenica sve ovisi kakve probleme je imao. Neke od bolesti mogu utjecati posebno kod bubrega.
    Mala mu od kad te boli to koliko dugo? Ti si imala pozitivan test ili sam pobrkala?
    Pina mislim da zi je 9dpo prerano za test, embrijima treba i do 10 dana da se implantiraju, a tek 2 dana kasnije je moguce ocitat hcg. Ti inace imas tako kretku drugu fazu ciklusa lutealnu? 

02. Ožujak 2019. 14:06

Grizli hvala na odg, znam da je najcesce 10-12 dpo, ali zbog grceva sam pretpostavila da je mozda bilo i ranije. Moji ciklusi su malo duzi inace 33-35 dana, a O bude oko 19dc, to je taman 14-15 dana lutealne

Raštika
    02. Ožujak 2019. 14:55

Mala_mu.. kao sto sam vec i pisala, ukljesten zivac ce ti tesko obicna masaza rijesit. Ako ti se ne da proucavat jumeiho, raspitaj se u salonu... ukljesten zivac se moze rukom izvuci. Onaj tko zna to radit, naravno. 
    Doktor u ovom slucaju propise normabel i nesto protiv bolova. Normić se daje da se opustis i da se zivac sam otkoci. 
    Meni ta kombinacija nije pomogla al sam barem spavala ko beba od normića. 😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mala_mu
    02. Ožujak 2019. 15:31

Ahahhah Raštika 😂😂😂
    Znavi norbač jedan i spavam ko beba ha? Ahahaha
    Jučer sam malo guglala nema toga kod nas 🙄
    Grizli nekih već 5 dana sigurno.. da pozitivan test je...

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Tinchy_07
    03. Ožujak 2019. 08:16

Jutroooo. Di su testici? Ja pozurila da vidim, a ono nista. Tko danas ima? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Grizli
    03. Ožujak 2019. 09:39

Pina onda svakako si rano radila, pricekaj jos malo pa probaj ponovno i nadam se da ce biti plus!
    Mala mu kad si narucena na kontrolu kod gin? Ne zelim te plasiti al bol u ramenu, lopatici ili tako tom podrucju moze biti znak vanmaternicne T. Kazem ne zelim te strasiti i zbilja ti zelim najbolje, nego ja sam osoba koja puse na sladoled da se ne opece! Posebno ako se ta bol pojavila niodkuda, dakle nije bio ozljede ili nekog nosenja teskog tereta isl. Za svaki slucaj bolje se javi svojoj dr da ti savjetuje sto napraviti jer masaze isto mogu vise stete nego koriati napraviti ako je npr upaljena tetiva. 

Angie1205
    03. Ožujak 2019. 09:42

Jutro curke, bome ste tipkale ovih dana!
    Ima koji novi plusi? Netko hvata zeku ovih dana?
    Meni prekjucer poceli plodni dani, ovaj mj sam pocela pratit O po trakicama, jucer bas blijeda, danas cemo vidjet... mada pokrivamo skoro sve ove dane.

Mallla
    03. Ožujak 2019. 10:13

I ja sam u plodnim danima, sad se moramo potruditi svsko drugi dan hop cupa ma koliko umorni bili. Temp. Isto lagano raste, lh crtica postaje tamnija.... Vidit ćemo hoće li se uhvatiti Zeko. 

url=https://lilypie.com]

Angie1205
    03. Ožujak 2019. 10:41

Dal se dobro sjecam da je neka od vas spominjala neku app za mob gdje se poslika lh trakica? Kak se zove to cudo? Hvalaaa
    Drzim figice da ulovimo zekane ovaj mjesec!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.