Ena, Raštika mislim da nam se to svima događa, ali ja kad sam prosli puta ostala trudna nisam ni poslije jednog odnosa ostala lezati, bili smo na moru i uvijek smo ujutro imali odnose i odmah poslije isli na plazu tako da mislim da to nema nekog velikog utjecaja....m
Daaa, tako i ja mislim da sve ode vani. Znaci odmah mi izadje ..pa dok piskim..dok se smijem..dok hodam..hahaha samo curi.. 😁😁😁
Cure za oplodnju vam je dosta kap a visak normalno da izadje vani. I kad drzite noge podignute kad ustanete do wc-a ono ce iscuriti 😂 i ja sam mislila da nista ne ode gdje treba ali sam konacno ostala trudna. Drzim vam fige svima ❤
Ena206 kod mene funkcionira da kad su neplodni dani većina curi van, kad su plodni ostaje sve unutra 😂😂
url=https://lilypie.com]
Tako i meni izade van pa cak i ako lezimo poslije dugo.🤤 valjda oni "najjaci" odu tamo gdje im je mjesto 😜
Pozdrav cure, dugo se nisam javljala ali pratim vas koliko stignem.
Nakon kiretaze i biokemijske nam se bilo malo teze odluciti na novi pokusaj al prosli mjesec smo pokusali, kasni mi i nadam se ovog puta debelom plusicu i urednoj trudnoci 😀
Sretno Luce,nadam se pozitivnom testu!
Cure u mene vec treci dan iste Lh trakice,ali bas iste,ova je od maloprije,14 dan ciklusa danas,po aplikaciji treci plodni dani,ovulaciju prikazuje da ce biti 3.3. jel ovo ok,hoce li biti pika? Pokrivali smo evo dva dana zaredom,mislim se da veceras pauziramo? Sljedecu vjesticu ne očekujem 17.3.
Sortiraj odgovore
Najstariji