Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    28. Veljača 2019. 13:03

Ena, Raštika mislim da nam se to svima događa, ali ja kad sam prosli puta ostala trudna nisam ni poslije jednog odnosa ostala lezati, bili smo na moru i uvijek smo ujutro imali odnose i odmah poslije isli na plazu tako da mislim da to nema nekog velikog utjecaja....m

ena0206
    28. Veljača 2019. 13:08

Daaa, tako i ja mislim da sve ode vani. Znaci odmah mi izadje ..pa dok piskim..dok se smijem..dok hodam..hahaha samo curi.. 😁😁😁 

ena0206
    28. Veljača 2019. 13:09

Hvala na brzom odgovoru. ❤

andreaam
    28. Veljača 2019. 13:11

Cure za oplodnju vam je dosta kap a visak normalno da izadje vani. I kad drzite noge podignute kad ustanete do wc-a ono ce iscuriti 😂 i ja sam mislila da nista ne ode gdje treba ali sam konacno ostala trudna. Drzim vam fige svima ❤

Mallla
    28. Veljača 2019. 13:33

Ena206 kod mene funkcionira da kad su neplodni dani većina curi van, kad su plodni ostaje sve unutra 😂😂 

url=https://lilypie.com]

tinika
    28. Veljača 2019. 13:33

Tako i meni izade van pa cak i ako lezimo poslije dugo.🤤 valjda oni "najjaci" odu tamo gdje im je mjesto 😜

luce35
    28. Veljača 2019. 15:57

Pozdrav cure, dugo se nisam javljala ali pratim vas koliko stignem.
    Nakon kiretaze i biokemijske nam se bilo malo teze odluciti na novi pokusaj al prosli mjesec smo pokusali, kasni mi i nadam se ovog puta debelom plusicu i urednoj trudnoci 😀

Mallla
    28. Veljača 2019. 16:19

Navijamo Luce! 

url=https://lilypie.com]

luce35
    28. Veljača 2019. 16:59

Mallla

Navijamo Luce!

Hvala, sutra cu napraviti test 😀

Reni
    28. Veljača 2019. 17:04

Sretno Luce,nadam se pozitivnom testu!
    Cure u mene vec treci dan iste Lh trakice,ali bas iste,ova je od maloprije,14 dan ciklusa danas,po aplikaciji treci plodni dani,ovulaciju prikazuje da ce biti 3.3. jel ovo ok,hoce li biti pika? Pokrivali smo evo dva dana zaredom,mislim se da veceras pauziramo? Sljedecu vjesticu ne očekujem 17.3.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.