Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Veljača 2019. 22:16

Reni ako ocekujes O 3.3. onda bi u subotu tek trebao biti pik, a sutra bi trebala bit jos tamnija. Ja bih na tvom mjestu sad pocela piskit 2 puta dnevno   , ako imas dovoljno trakica. Sretno! Mi smo odnose imali dan prije O, i sad cekamo  😏
    E da cure sretna vam 1000. ta stranica na forumu, puno smo lajale od početka 😊 puno je cura doslo i otislo od ovog prvog posta naše Svjesne 😊 ja vam svima želim da uskoro dočekamo što i ona, svoje srecice u rukama ❤

sofi09
    28. Veljača 2019. 22:35

Mika111

Sofi i ja sam u 9.mj.prosle godine imala drugi spontani, sama sam se očistila, ja sam nakon toga odradila i neke pretrage i to je sve bilo uredno, jedino mi je d vitamin bio nizi pa to sad uzimam, ali smo od proslog mjeseca ponovno poceli pokusavati. Stvarno je to tesko prozivjeti, ali bas kao sto kazes i ja sam ovaj drugi put puno lakse podnijela, valjda zato sto sam vec znala sto se događa……nadam se da ce i vama kao i nama biti treca sreca ❤❤. Jesu vam preporucili neke pretrage?

Jos nisu nista, poslje prve menge cu otici kod ginekologa traziti pretrage a onda akcija :)

Grizli
    28. Veljača 2019. 22:53

Sofi zao mi je za ponovljeni spontani. Preporucam da prije akcije svakako odradis detaljniju pretragu - briseve, torch, trombofilija, antitijela stitnjace, hormone spolne i stitnjace, antitijela za lupus... I ako ne znas koje ste krvne grupe ti i partner i to trebate provjeriti. Sugeriram ti to jer meni su nakon 2.spontanog odmahivali rukom i kao ne treba nista da se samo opustimo... Pa je uslijedio 3., pa 4. I iako sad mislis da si lakse to prozivjela vjeruj mi dogodit ce ti se klik kad ces zeljet znat zasto! Ne kazem da ce ti se desiti sto i meni, ne daj boze nikome, nego samo ti sugeriram prijetljski pauzu i da obavis pretrage. Mjesec gore dole cekat za trudnocu nije nikakva cijena ako na kraju svega drzis svoju bebu u narucju umjesto hrpetine tuge zbog izubljenih trudnoca. 

• sanjalica
    28. Veljača 2019. 23:29

Cao svima,nova sam ovdje i voljela bih ako mi tko moze pomoc..
    Imala sam mengu 06.02 do 08.02 nakon zavrsetka muz i ja smo poceli raditi na bebi imali smo odnose svaka dva do tri dana..sljedecu trebam dobiti 06.03 medutim desetak dana prije nego sto trebam dobit poceli su mi grcevi kao da cu dobit svaki tren ali jos mi je prerano.takoder raspolozenje mi je nikakvo stalno se mjenja,malo sam sretna pa nervozna.uglavnom jos mi je ostalo 6 dana do pocetka pa me zanima dali postoji sansa za trudnocu?
    Hvala.

01. Ožujak 2019. 00:04

Sanjalica dobrodošla!  Naravno da je moguće da si trudna , ako ste radili na tome 😊 pratiš li kako ovulaciju,  znas li kad je bila? Moguće da su ti to bili implantacijski grcevi. Napravi test za 2-3 dana pa ćeš znati , puno srece 😊

luce35
    01. Ožujak 2019. 06:16

Evo testic 😀 

Mallla
    01. Ožujak 2019. 06:53

Iiii plus ko kuća! Čestitam Luce, neka bude školska T.
    Sanjalica dobro došla navijamo da i ti za koji dan objaviš +.
    A Gdje nam je Lady33 nadam se da je sve ok kod nje!? 

url=https://lilypie.com]

mylady
    01. Ožujak 2019. 07:24

luce35

Evo testic 😀

wohoooooo,čestitam!!!!Sad nek se nastave samo plusići!Žao mi je cura koje su prošle kroz spontane,nažalost mi žene smo jake,pa zguramo sve prepreko do sreće!Zato samo hrabro!Držim fige svima! 

Grizli
    01. Ožujak 2019. 07:36

Luce35 cestitam super lijepi plus! Sretnu trudnocu i zdravu bebicu!
    Sanjalica trudnoca je moguca posto ste radili na tome, no moras znati i da ponekad nase tijelo luduje pa kad smo u iscekivanju trudnoce krenu svakakvi simptomi nalik onima u ranoj T i to postane normalno. Drzim fige da je sve ipak zbog lijepog razloga i da uskoro javljas plusic kao i Luce!
    Ostale curke kako ste? Koliko se sjecam nekoliko vas je bilo u lovu na muzeve ovih dana. Kakva je situacija s cekalicama? 

mylady
    01. Ožujak 2019. 08:00

Moj muž i ja smo radili i sad čekamo.Osluškujem simptome,ali je još prerano da se mučim s tim. Najrađe bi prespavala do m koju naravno ni ne očekujem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani