Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    01. Ožujak 2019. 08:21

Luce cestitam, ovo je pravi, veliki plus. Želim ti urednu trudnocu i zdravu bebu.
    Meni danas 13.dc, bili smo vrijedni, ali nekako imam osjecaj da nije ni bila o ovaj mjesec 😌😟, vidjet cemo kroz 15-ak dana.
    Pina i ti uskoro piskis test ako sam dobro zapamtila, mislim da si nedjelju spominjala?

luce35
    01. Ožujak 2019. 08:28

Hvala cure, uzbudjena sam bas jako 😃. Samo molim Boga da ovaj put bude uredna trudnoca. 

Grizli
    01. Ožujak 2019. 08:51

Mika pa O jos moze biti sto ima veze ako je 13dc... Mozda je bila pa nisi skuzila a kozda ces ju tek imat ovih dana. 
    Ajde drzim vam fige svima da budu pluuuuusici pa hrpa beba nam stigne u prosincu! 😉

Mika111
    01. Ožujak 2019. 09:03

Grizli meni su ciklusi uvijek nekako na 26, 27 danabpa mi zato cudno i u ovo vrijeme inace vec imam puuuuuno sluzi, a ovaj mjesec vrlo malo tako da sam bas zbunjena, ali vidjet cu kako ce biti danas i sutra......sutra smo kratko kod kuce, a u nedjelju smo cijeli dan na putu pa ne znam hocemo stici pokriti, ali polako, vidjet cu sve kroz par dana

01. Ožujak 2019. 09:13

Mika hvala, da, u nedjelju ću radit test.. jos sam na putu i sutra stizem kuci , probat cu izdrzat do nedjelje i prvog jutarnjeg... simptomi nisu nesto obecavajuci, jedino imam grceve povremeno vec par dana ali to je to. Al dobro vidit cemo sve 

tinika
    01. Ožujak 2019. 10:05

Luce cestitam i zelim ti skolsku trudnocu.
    Zao mi je zbog spontanog.
    Ova 1000ta stranica ,nadam se da ih nece biti jos mnogo s losim vjestima, nego samo s dobrim i s velikim PLUSEVIMA :)
    Mi smo svoje odhopsali 😍💙❤ sad samo cekamo 11.03.za koji se nadam da nece doci vjestica m. 
    Sretno cure 💗💗

Reni
    01. Ožujak 2019. 13:15

Luce cestitke,neka sve bude u najboljem redu 🤗
    Sretno ostalim trudilicama i cekalicama 😍

• Lady33
    01. Ožujak 2019. 13:20

Cure ja sam tu ... isla sam odma privatno kad sam primjerila krvarenje ... doktorica kaze da je 3 nedelje i 4 dana bilo po ultazvuku i narucila me sada u utorak samo da bih vidjela trudnocu u materici da mi moze prepisati gestagene zbog proslog spontanog..zato moram tako rano doci ponovo...kaze boljr da sprijecimo bilo sta i da krenem sa terapijom sto ranije... krvarenja sad nema ja samo cekam da odem u utorak da bi mogla da dobijem terapiju a ni tada necu moci nista vidjeti na ultazvuku jedino sad je plus  kao kuca na testu...a tek treba da dobijrm 3 marta

url=https://lilypie.com]

Mallla
    01. Ožujak 2019. 13:50

Lady33 odlično... Bravo... Baš sam mislila jeli sve ok! Super da je, neka nastavi tako! 

• Lady33
    01. Ožujak 2019. 14:42

Naravno <3 zao mi je sto moram tako rano na pregled kada se nista ne vidi :/ ali moram potvrditi trudnocu i dobiti terapiju :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.